Хан Соло в пилотската кабина на "Хилядолетния сокол"

Готова е първата официална снимка на самостоятелния филм
22 фев 2017 11:47, Петя Славова
14
Хан Соло в пилотската кабина на "Хилядолетния сокол"
Снимка: БТА

Хан Соло се завърна в пилотската кабина на "Хилядолетния сокол" - за първата официална снимка от следващия самостоятелен филм, чието действие се развива във вселената на "Междузвездни войни" и проследява приключенията на младия контрабандист, предаде Асошиейтед прес.

Фотографията, публикувана в официалния акаунт на "Междузвездни войни" в Туитър, показва актьора Олдън Ерънрайх, когото зрителите ще видят като младия Хан Соло, заобиколен от Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Доналд Глоувър, режисьорите Фил Лорд и Кристофър Милър и финландския баскетболист Йонас Суотамо в костюма на Чубака.

Харелсън ще се превъплъти в образа на ментора на младия Соло, а Глоувър ще играе младия Ландо Калризиан. Ролите на дамите засега остават загадка.

От публикацията става ясно, че снимките за продукцията са започнали в понеделник в лондонските студиа "Пайнууд". Очаква се филмът за приключенията на младия Хан Соло да излезе на екран през май 2018 г.

Реакциите на феновете след публикуването на първата официална снимка не закъсняха. Заклетите почитатели, за които съществува само един Хан Соло - Харисън Форд, не пропускат да отбележат язвително, че сред фигуриращите на снимката никой не прилича на прочутия контрабандист.

Други коментират публикацията с култовата фраза "Имам лошо предчувствие за това" от космическата поредица.
Не липсват и коментари от типа, че присъстващите на снимката приличат повече на служители в заведение от верига за бързо хранене, пише БТА.

Други не толкова крайно настроени фенове изразяват надежда, че от филма за приключенията на младия Хан Соло "все пак ще излезе нещо". Част от почитателите отбелязват, че са имали лошо предчувствие и за първия спин-оф - "Rogue One: История от Междузвездни войни", което впоследствие не се е оправдало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
А АЗ преди 7 години
ИСКАМ SPIN-OFF ЗА OBI-WAN KENOBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО!!!!! ДИСНИИИИИИ, ЧУВАТЕ ЛИ МЕ, ИЛИ СТЕ СЕДНАЛИ НА УШИТЕ СИ????
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще е добре да има и гей авантюра в филма защо люк да не е гей
12
0
 
3
 
! Отговори
Кольо преди 7 години
До Факт"Междузвездни войни приключи с 6 серии" . Не, Междузвездни войни приключи с първите 3 серии! Сега не можем да очакваме нещо подобно, защото времената и хората се менят, а други фактори генерират печалбите - най-вече CGI. Филмите сега се правят за максимално широка аудитория и следват спуснати "опорни точки" (присъствие на жени и чернокожи задължително, примерно). Иначе 7 серия е развален римейк на "Нова надежда", а Роуг Уан беше неочаквано добър, макар и в различен стил.
11
0
 
6
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
Издисхан?
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от ментета!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хан Соло из космоса литешеееееееееее :)
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешното е, че в момента анимацията "Междузвездни войни - бунтовниците" е далеч повече "Междузвездни войни", отколкото полюциите, които излизат като продължение. А Хан Соло, както и Индиана Джоунс, може да бъде само Харисън Форд.
7
1
 
2
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 7 години
Дисни такова милкване ще ударят на Звездни войни, че свят ще ни се завие.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лакомията за пари край няма! Превърнаха култов филм в сапунка!
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяха намалили примерно 100 пъти бойните сцени в Rogue One, може би щеше да стане нещо по-добро.
4
0
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Двете нови серии, които се опитаха да пришият към оригиналните шест серии, меко казано не струваха - само стандартни ефекти, без грам мисъл. Няма основание да се очаква нещо повече и от това, което се подготвя. Бих се радвал да не е така, но вероятността да стане нещо свястно клони към НУЛА, защото са се плъзнали по холивудски - стандартни неща, които сякаш си ги гледал поне 100 пъти в други холивудски филми, но за тях това е върха на майсторството!!!
3
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реално новите части са по-добри от първите три части. Първите части са смешни откъм ефекти, но тогава е нямало cgi. Така, че съм на мнение че трябва да има римейк на първите три части.
2
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Междузвездни войни приключи с 6 серии. Всичко след тях е пародия и се опити да се печели на база славата на тези 6 серии.
1
1
 
19
 
! Отговори
орк преди 7 години
не знам от къде го намериха този ръб да изпълнява най- най- най- любимия ми герой. За мен Хан Соло е само един- Харисън Форд