Звездите аплодираха "незаслужено" Мерил Стрийп

"Оскар"-ите взеха на подбив новия свят на Доналд Тръмп
Обновена: 27 фев 2017 15:25 | 27 фев 2017 13:52, Петя Славова
31
Звездите аплодираха "незаслужено" Мерил Стрийп
Снимка: БТА

Водещият за пръв път церемонията по раздаването на "Оскар"-ите Джими Кимъл превърна президента на САЩ Доналд Тръмп в задочен комичен фон, като взе на подбив политическите сътресения, обхванали света, след като милиардерът стана новия стопанин на Белия дом, съобщава Ройтерс.

Още по темата

Кимъл не закъсня да насочи остриетата си срещу 45-ия президент на САЩ и го жегна още в началото на своя монолог: "Това шоу се гледа от милиони американци и от над 225 страни по света, които вече ни мразят, и аз мисля, че това е забележително!", заяви комикът малко след като стъпи на сцената на "Долби тиътър" в Холивуд.

"Ние сме много гостоприемни към чужденците тук в Холивуд, подигра се Кимъл на имиграционната политика на Тръмп. Но ние не дискриминираме хората по страните, от които произхождат, а според възрастта и теглото им!". Тук водещият бръкна и в раната, че киноиндустрията не предлага достатъчно роли на застаряващите актриси, пише БТА.

Водещият отново се позова на президента, когато представи Мерил Стрийп. Той на шега използва израз на Тръмп и призова залата да аплодира "надценената" актриса с абсолютно "незаслужени ръкопляскания".

Когато церемонията приближаваш към края си Джими Кимъл се учуди, че Тръмп все още не е реагирал в Тwitterна ставащото в "Долби тиътър". Тогава самият комик реши да туитне на президента като посланието му се изписа на голям екран и го попита дали не го е събудил.

Иронизирайки войната на стопанина на Белия дом с медиите, Кимъл на шега поиска всички журналисти от Си Ен Ен, "Ню Йорк таймс" и "Лос Анджелис таймс" да напуснат сградата.

"Ние тук не понасяме никакви фалшиви новини. Тук почитаме само фалшивия загар на знаменитостите!", пошегува се водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кралете са имали шутове. И тези са марионетки, но добре платени.
28
1
 
1
 
! Отговори
ined преди 7 години
Винаги ще има за какво да ги мразиш американците със и без Тръмп.
27
1
 
2
 
! Отговори
Dilla преди 7 години
А, че американците си ги мразят отпреди това. В колко страни могат да отидат, ако не са на танк?
26
1
 
3
 
! Отговори
az преди 7 години
toja tapanar Jimmy se pravi na mnogo istinski, no vidjahme, 4e pove4eto holivudski "veli4ia" sa prosto plateni, a 4e sa falschivi go dokazaha za poreden pat s gafovete si....
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахаха, забавляват си се артистите в Холивуд. Представяте ли си такова нещо в мосфилм?
24
1
 
5
 
! Отговори
ANOM преди 7 години
И лошата реклама е реклам. След мандата си Тръм ще бъде обявен за гениален велик и тем подобни. Защото е накарал света пак да се страхува от САЩ.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано ревящите либерастки лучени глави от ПицаГейтВууд да осъзнаят падението си и че изгубиха завинаги статута си на обичани и харесвани звезди в целия свят, изгубиха най вече достойнството си! Оказха нескопосани политически кукли на конци... Скоро и най-върлите им фенове ще се отвратят от тях!
22
0
 
15
 
! Отговори
God преди 7 години
Лесно е да се правиш смешки на гърба на Тръмп. Защо не се бъзикаха с Обама, който дойде с обещание да изтегли американските войници от Афганистан и Ирак, а напусна поста си с медал от Пентагона "за заслуги"? Защо не се бъзикаха с него, когато с парите на данъкоплатците спаси от фалит спонсорите си от Уолстрийт, а те след това си раздадоха милионни бонуси? Или когато подкрепяше своите приятели крони-капиталисти като Бъфет? Или за Холивуд това е ОК щом демократите го крепят?
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а така 20, кажи им:) Вместо да показват по червения килим прекрасни хора като теб, те седнали някакви гадни прос.титуки и печки да показват:))
20
2
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Лицето на демокрацията-грозни и грозно облечени звезди.Това имат,това ни пробутват.
19
1
 
24
 
! Отговори
Парад на суетата преди 7 години
И какво видяхме на килима -парад на гейове ,***,печки и *** от други цветове,наркомани и всякакъв подобен ***. И *** филми.Това тук започва все повече да прилича на Евровизия.
18
0
 
22
 
! Отговори
рускиня до 14 преди 7 години
1. Изключителен комик ще се занимава с филмово изкуство, а не с политика. 2. Няма нужда да се напъваш ,че само ти и комика владеят английски 3. Нищо духовито и остроумно този "комик " не казал, за да оценя негов брилиантен хумор. Оценявам доста англо-говорящи комици, но той не е среди тях 4. Не чух този шегобиец да коментира бомбардировки на Сърбия,Ирак - да се пошегува 5. Подобни викачи на демокрация ние ги познаваме от Шарли Ебдо - гнусни, цинични и обичащи само свой задн..ник и хонорари
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рускиняГлупакът водещия-САЩ ги ненавиждат от времена на бомбардировки в Хирошима, в Афганистан, бомбардировки и мъчения в Ирак, бомбардировки в Сърбия.а руснаците къде ги обичат?
16
5
 
7
 
! Отговори
Един преди 7 години
Мерил Стрийп, Мерил Стрийп .... тази в Улицата ли беше снимала няколко епизода?
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Холивуд-средище на морала,приличието,висшите ценности.Лесно онлайн се намира информация какъв е истинския начин за пробив във филмовата индустрия зад океана,какво се налага да прави човек,за да си запази звездния статус и получаването на роли,как тихо и полека се отстраняват инакомислещите,как Илайджа Ууд изпадна в немилост,защото посмя да каже за п!едофилията,и за алкохола знаем,и за наркотиците и т.н.Все признаци как една гилдия е достойна да съди и отсъжда,браво,напълно заслужено.
14
19
 
14
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Джими Кимъл е изключителен комик, със страхотно чувство за хумор и усет към иронията, каквито очевидно коментиращите тук не притежават...Разбира се за да занеш кой е Джими Кимъл все пак трябва да поназнайваш поне малко английски, нещо което очевидно не ви се отдава. Но пък не ви и трябва, нали знаете кои са Джена и Фики...А начинът по който Джими Кимъл водеше Оскарите е брилянтен пример за политическа сатира, която няма как да оцените, тъй като сте твърде ограничени!
13
1
 
7
 
! Отговори
много съм проз преди 7 години
Не, ти си ***. Сега можеш да добавиш и Пикасо с неговите "мацаници". Това често се среща сред проздите-като не разбират нещо го отхвърлят.Пикасо заслужено е обявен за гений (съмнявам се изобщо да знаеш за какво става въпрос, ентелектуалецо!), но щом тази свръхпретенциозна овца, която няма собствено мнение я сравняваш с Пикасо, говори кой наистина е проЗтия!
12
6
 
12
 
! Отговори
рускиня до 11 преди 7 години
"Актриса се изложи без бельо на Оскарите" .Това ли е моралисти, които ще четат морал? Да се научат поне *** да обличат. А относно Русия - някъде в поста да съм нещо споменала? Много обичам да използвам никнейм Рускиня - първосигнални *** застават в челна стойка.
11
12
 
10
 
! Отговори
До рускиня преди 7 години
А кой обича руския сортир? Кой иска да живее там? Кой е приятел на джуджето?
10
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не, не съм чалгар с чалгарско мислене и интереси!!"Не, ти си ***. Сега можеш да добавиш и Пикасо с неговите "мацаници". Това често се среща сред проздите-като не разбират нещо го отхвърлят.