Димо от "София – ден и нощ" завърши колежа "Любен Гройс"

Той вече е дипломиран актьор
Обновена: 22 юни 2017 08:45 | 21 юни 2017 19:25, Александър Попов
0
Димо от "София – ден и нощ" завърши колежа "Любен Гройс"
Източник: Теодор Иванов

Актьорът Стефан Добрев, познат от малкия екран като татуиста Димо от сериала "София – ден и нощ", получи официално диплома по актьорско майсторство. Преди дни Стефан се дипломира в театрален колеж „Любен Гройс“ в класа на проф. Надежда Сейкова.

"Стефан е много сериозен, амбициозен млад човек със зряло мислене. Поставя си цели и последователно и упорито ги постига, даже е по-зрял от възрастта си. Самокритичен е и много чувствителен. Емоционален, но възпитано крие емоциите си и ги потиска в себе си. Деликатен и заедно с това честолюбив, с достойнство човек. Вярвам че неговата упоритост и целенасоченост ще го доведат до добри резултати с каквото се заеме занапред", сподели проф. Сейкова.

Стефан е снимал епизодични роли за холивудски продукции, сред които Undesputed IV, Expendables с Мел Гибсън, Survivor с Мила Йовович и Пиърс Броснан, във френските сериали Section Zero и Fractures, The Hitman’s Bodyguard с Гари Олдман. Участвал е и в „Столичани повече“, „Под прикритие“ и други български кино и тв проекти.

Преди това е завършил мениджмънт на туризма във Варна.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg


0
Още по темата: Стефан Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари