Контрасти през септември: София празнува с "квАРТал фестивал" 2017

Новото издание ще се случи от 15 до 17 септември 2017 г.
Обновена: 1 авг 2017 14:39 | 1 авг 2017 14:39,
0

Снимка: "квАРТал"

Бургери и тетрис, голдън ретрийвъри и галерия, баня и кино, Путин и сафрид, ракия и калашници, обущар и пожарна?! Не, не те е напекло слънцето! Тези удивителни съчетания са съвсем реални и те всички съществуват на едно-единствено място – квАРТалът на контрастите.

Именно под този надслов, от 15 до 17 септември 2017, ще се проведе второто издание на квАРТал Фестивал - атрактивният градски фест, който ще се разпростре върху познатия периметър между бул. Дондуков, бул. В. Левски, бул. Сливница и бул. Мария Луиза и ще докаже на всички жители и гости на столицата, че и София може да има свое собствено място за култура, забавление и активен начин на живот.

Тази година локациите, които ще вземат участие, са още повече, съобщават организаторите от "квАРТал колектив", а програмата, за която ще разбереш подробности съвсем скоро – ще бъде още по-разнообразна и атрактивна.
 
И през 2017 година главната цел остава същата, а именно - представяне на огромния потенциал и богатото културно наследство на Стария еврейски квартал – един от най-колоритните и интересни райони на София до средата на миналия век, който днес се събужда за нов живот и отваря вратите си за всички гости и жители на София, именно в деня на официалния й празник – 17 септември.

Организатори на "квАРТал фестивал" са творчески колектив "квАРТал", опериращи на територията и/ли с лично отношение към региона и на всичко случващо се в него.

квАРТал колектив:

Дом на киното; Арт Фондация ДОМА; SOHO - SOFIA HOLISTIC COWORKING COMPANY; French 75; Sito Studio; Т Е З Г Я Х; L'Etranger, Арх. Христина Каменова, Дружество Архитектурно наследство; GoMarvel - Creative Solutions.

Партньори:

Организация на евреите в България "Шалом"; Технократи; Athlon ; Полски институт в София; NITRAM Advertising Agency; Гьоте-институт България.

За повече информация:

Facebook страница:

https://goo.gl/bNXF6g


Facebook събитие:

https://goo.gl/7fHWuY

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари