Скрито зад сцената: За тайните на Стоянка Мутафова

Какво е да разсмиваш стотици, когато не ти е до смях
3 ное 2017 16:00,
9

Възможно ли да e да разсмиваш до сълзи хиляди хора, а в същото време душата ти да е тъжна? Голямата българска актриса Стоянка Мутафова казва, че така ѝ е добре.

Пред Гергана Венкова от Bulgaria ON AIR тя говори за приятелите, които ѝ лисват и за единственото нещо, което я е накарало да изпита истинско щастие.

Преди дни беше премиерата на книгата "Добър вечер, столетие мое". Автобиографията на една легенда. Написана от човека, който я познава най-добре и който е до нея през всички тези години – нейната Муки.

"Крия тайните на хората, Ако някой ми се е довери... никога няма да го предам", категорична е актрисата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мукито цял живот ли ще бъде издържано от майка си?
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай стига бе ,прекалявате ! по тел Муки тук Стояна
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закривай! Нека да живее поне до 120, но сцената вече е минала слава!
4
9
 
11
 
! Отговори
Гвендор преди 6 години
Всеки с нейния достоен живот, който е разсмивал и продължава да разсмива и подтиква към размисъл хората, заслужава и може да си позволи да напише автобиография, за разлика от микроскопичните и жалки АНОНИМНИ душици (визирам Анонимен 1 и Анонимен 2 по-долу, както и всички замесени от тяхното гнило тесто).
3
5
 
16
 
! Отговори
Гвендор преди 6 години
До Анонимни 1 и 2. Както госпожа Мутафова ясно казва, тя не вижда добре и следователно няма как физически да напише своята автобиография и затова е възложила това на щерка си. Това съвсем не прави щерката автор на биографията - просто е писала това, което е диктувала майка й. Бъркате понятията.
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен това й е втора или трета "авто"биография. Всеки си мисли, че е най-интересния и тръгнал да пише. В България на човек се падат повече написани, отколкото прочетени книги
1
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Автобиографията на една легенда. Написана от ... нейната Муки."---За първи път чувам за АВТОбиография, написана от ДРУГ човек.