Холивуд изригна, протестира и скандира: #АзСъщо!

Стотици хора се изправиха срещу сексуалния тормоз
13 ное 2017 07:45,
20
Холивуд изригна, протестира и скандира: #АзСъщо!
Снимка: БТА

Стотици хора се събраха вчера в Холивуд, за да протестират срещу сексуалния тормоз на работното място, съобщи ДПА.

Много от тях носеха червени фланелки с надписи "#АзСъщо", а други държаха плакати с лозунги: "Без пазене на тишина, без тайни, без срам".

Шествието започна при театър "Долби", където от 2002 г. насам се раздават наградите "Оскар", и продължи по булевард "Холивуд" в Лос Анджелис, пише БТА.

То бе организирано сред серията обвинения срещу високопоставени фигури в развлекателната индустрия от жени и мъже, които твърдят, че са станали жертва на сексуален тормоз от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
не благодаря преди 6 години
либерални дрога безцености не ни интересуват ние сме нормални ,,насилници,, не сте добре
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На фирменото парти при снимка една колека така ме натисна, даже го имам документирано. Тогава ми хареса, ноо сега, като чета всичко това, се чудя дали и аз не съм жертва и да я подпуквам с адвокати и после в съда. Какво ще кажете?
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали това са либералните ценности на Холивуд бре, защо протестират?? Нали секс, наркотици и пари са запазената марка там, бре?? А тия се сетили как навремето некой известен и (задължително) богат актьор им намигнал на излизане от тоалетната и сега си търсят "правата". Това не е сексуален тормоз, а чисто и просто изнудване за пари!
14
2
 
8
 
! Отговори
popa преди 6 години
навремето един музикален журналист казваше, че Мадона използва половия си орган като оръжие с което си проправя пътя в кариерата...ето това е положението...
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде вижте я сега внимателно тая черната в центъра, с големите джуки и кажете честно - нима на някой би му хрумнало да я упражнява се.суален тормоз? По скоро всеки би избягал по най-бързия начин
12
3
 
15
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
как да го нарека това не знам...лицемерие, крокодилски сълзи или какво друго...сякаш сега откриха Америка...Холивуд е построен върху секса във всичките му форми и това е така от самото начало, вече повече от 1 век...всеки нормален човек знае какво е необходимо на една жена за да стане актриса или певица...не защитавам тези практики но това е горчивата истина...
11
3
 
9
 
! Отговори
Изтрещяване преди 6 години
Е, тия вече изтрещяха напълно! Има две обяснения: 1. Незадоволени и комплексирани, които искат да ги "потормозят" сексуално, 2. Лицемерци. Та нали Холивуд е Меката на сексразгула. А тия грозобайнери на снимката не смятам, че някой би погледнал изобщо с цел секс. Има и трето обяснение. Хетеросексуалния секс може би ще бъде забранен. Крайно време е след всичката геймания, която ни залива и промива мозъците ни от всякъде години наред.
10
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тия на предните редове като ги гледам и се чудя кой е жертвата. Щото... Какъв трябва да си да ... Мани мани.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците са напълно ненормални. Сексуален тормоз в природата няма, има естествен стремеж на мъжкия да постигне коитус с всички средства с цел размножение. Затова американците скоро ще изчезнат, което е хубаво.
8
8
 
6
 
! Отговори
29 % преди 6 години
Прав е ИВО Христов за 80%.Като ви чета постовете виждам че има бая,,изнасилени в главата",като този юнак с краварията.Присмял се хърбел на щърбел
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо снимката е от Куба краваристания се е превърала в една дупка по *** и от Куба а Рижия Пуяк отиде да продава дрога в Манила пак.
6
3
 
12
 
! Отговори
! преди 6 години
О боже мой ! Този американски свят се побръка ,всякоя жена си разчиства сметките с кой не я устройва . Ако примата не поиска то приматката няма да даде ,това е заложено в гена от природата .
5
4
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Краварите са се изнасилвали и тормозили под път и над път, ,туй са техните ценности. Моля не ни занимавайте със тая пропаднала комунистическа държава повече лошото е, че и нас подведоха ударихме дъното.
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми закрийте Холивуд и работете в местния МакДоналдс или пицария. Най-много кокаин се продава и се е продавало в Холивуд. Някой да е ревнал против това? Не.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми като не им харесва да станат трактористи и чистачки. Тия работи винаги ги е имало в шоубизнеса и винаги ще ги има. Ама те, всичко живо тръгнало да се бута да става известно и богато по лесния начин. Е, няма лесен начин! Буташ ли се между шамарите, рано или късно ти го набутват.
2
4
 
12
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Сексът е тормоз, жените да се извинят на мъжете дето са искали да ги тормозят, защото тормоза е към двете страни. Станете гейове и вегани.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако искаш роля даваш ду ***, така е в Холивуд и навсякъде другаде. Безплатен обяд няма. Обаче половината от тези лелки на снимката едва ли са били тормозени съдейки по външния им вид.