Мистериозен кораб се появи в столичния Бизнес парк

Кой и защо го е поставил там?
Обновена: 15 ное 2017 14:06 | 15 ное 2017 13:48,
7
Мистериозен кораб се появи в столичния Бизнес парк
Източник: Destructive Creation

Когато работещите в Бизнес парка в София хора са отивали към офисите си тази сутрин, определено не са очаквали да видят кораб насред комплекса. Точно такава гледка обаче се е разкрила пред тях.

Недоумението им било подхранено от факта, че корпусът на кораба е оформен като мозък, а при по-внимателен поглед се вижда, че платната имат анатомичната форма на сърце. В добавка на това на палубата бил издълбан надписът "Безстрашни пичове". Какво обаче е посланието на тази наглед странна форма на изкуство?

Всеки от нас е имал някаква откачена мечта - обясниха от студио „Destructive Creations”, които са авторите на проекта „Безстрашни пичове“. Някои са си мечтали да отворят собствен бар, други - да изрисуват цял булевард с графити, трети - да карат сърф в Големия бариерен риф и т.н. Много често обаче нашите страхове и съмнения ни карат да изоставим тези си мечти след битка между сърцето и разума. Според нас обаче сърцето и разума трябва да работят заедно в името на постигането на съответната цел. Точно това е идеята на проекта „Безстрашни пичове“. Искаме да покажем на хората, че могат да бъдат по-силни от своите страхове и съмнения.

 От "Destructive Creations" споделиха също, че можем да очакваме още подобни изненади в хода на проекта, но отказаха да издадат подробности.

Мистериозен кораб се появи в столичния Бизнес парк
Източник: Destructive Creation

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Името Destructive Creations не говори добре за психиката на хората замислили това студио. Там какво с дизайн на ядрени ракети ли се занимават ? Така, че думата "пичове" е съвсем на място и отразява вътрешния свят на дизайнерите, което съответно напълно съответства в ала-Пикасо композицията им. Мисля, че новината напълно съответства и на психиката на този новинарски сайт.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Замисълът е хубав, но лично аз намирам думата "пичове" за просташка.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изглежда ми по-добре и по-смислено от бронзовата къща.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да помолят Цурето от панелката да си прибере килотите от простора, поне за снимката.
2
9
 
13
 
! Отговори
от Сидней Аав$тралия преди 6 години
Не виждам нито Бизнес нито Парк, а само няколко грозни сгради насред панелно гето под балконите с пране на хората и разбити улици на краен квартал.
1
0
 
18
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Обадете се, като кацнат извънземните....