Мира Янова застава зад "Развод ми дай"

Социоложката топли с "интензивно духане" Александър Кипров
23 ное 2017 12:45,
9
Мира Янова застава зад "Развод ми дай"
Снимка: Facebook

Мира Янова заявява позицията си във Facebook, че категорично стои зад качествените личности в България и конкретно подкрепя композитора Александър Кипров.

Социоложката не само, че кани почитатели да посетят новата й, този път творческа изявата, но поставя и конкретен проблем, свързан с жалкото отношение на социалната система у нас към интелигенцията.

"Щастлива съм, че работя с Александър Кипров вече година и половина. А българската държава го изостави със социална помощ от 137 лв. месечно, защото били изгорели архивите на Концертна дирекция! Сякаш той ги е подпалил?! Срам!

Човекът, написал над 500 песни, химните на прехода - "Последен валс" и "Развод ми дай", над 40 песни за примата на българската естрада Лили Иванова.

Творците са душата на народа! Ако ги няма какво ни остава - едно мъртво тяло! Това ли е днешна България? Аз не вярвам! И за това продължавам да се боря.

Дори моите опити да приличат на топлене на атмосферата с интензивно духане... Важно е да подкрепяме българските творци като неотразимия Александър Кипров!".

Спектакълът на отявлената планинарка Мира Янова - "Моите любими любовни песни" ще бъде на 27 ноември в "Студио 5" в НДК, в столицата. Предстоят й още изяви на други сцени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
мишо константинов преди 6 години
що я слушате тая дето от нищо не разбира аз за това я изгоних,тя е социоложка колкото аз съм професор
5
0
 
1
 
! Отговори
плешивия преди 6 години
стига сте му ровили кокалите,той човека отдавна е изгнил,въпроса е кой унищожи архивите за да лиши от тудов стаж много музиканти на които им се слагаха задължително осигуровки за стаж и пенсия,ако хората не беха заблуждавани че некой ден ще получат пенсия за труда си,щеха да намерят начин дасе осигуряват за ттрудни години
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При духането носът няма ли да ти пречи? Ако не, духай, Мира, духай! Дано тук се справиш, като прогностик те няма никаква.
3
2
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Отлежал тутманик е Мира Радева-Янова ! Втасал и отлежал !
2
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Хареса ми това с духането...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя интелигенция?!Назначената ли?!