Стрийт-арт в Стокхолм: Син фалос се извиси на сграда!

Ексцентричната авторка вече се е прочула в Ню Йорк
13 апр 2018 22:52,
76
Стрийт-арт в Стокхолм: Син фалос се извиси на сграда!
Снимка: YouTube

Неприлично изображение върху сграда впечатли гражданите на Стокхолм. Стрийт-арт произведението, което представлява огромен син фалос, е дело на художничката Каролина Фалкхолт, известна с псевдонима Блу.

Страничната фасада на 5-етажното сдание, което се намира в центъра на шведската столица, е изцяло изрисувано с нетипичната картина, съобщава вестник "Афтонбладет".

По думите на авторката, огромният мъжки полов орган ще накара хората да се замислят: "Сексът е много важна тема, която поради неизвестни причини считаме, че е прекалено мръсна, за да бъде обсъждана!"

През месец декември миналата година една от творбите на ексцентричната авторка - гигантски пенис, се появи върху сграда в Манхатън, Ню Йорк, в навечерието на Коледа, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
25
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
Ехх, демокрация.
1
3
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Ето това се случва в обществата без адекватна защитна система - разрушават ги с приспивни песнички за толерантност и други, докато не стане прекалено късно!Слава Богу, че у нас такива не минават, поне засега!Ама ако бяха прокарали Истанбулската конвенция, тая мъpcoтия щеше да дойде и у нас.