Потопени в пролетта: Дързостта й отива!

Визия, с която да се откроим в сивото ежедневие
Обновена: 2 май 2018 14:02 | 26 апр 2018 15:30,
0

Завръщане към пролетните нюанси – смела визия, с която дамите да изпъкнат и да заявят себе си. В рубриката "Облечи си тялото" в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Аir може да се възползвате от съветите на един от големите брандове "Томи Хилфигър".

Как да сияем в ежедневието си и да проявяваме смелост в модата е полезна информация за по-плахите. А в новата колекция на Томи Хилфигър и Джиджи Хадид се показва елегантна визия за дами, които искат едновременно да са стилни и да изразят себе си.

"Тук говорим за истинска, дръзка смелост с бялата основа, която кара цветовете да изпъкнат повече", сподели в предаването главният редактор на сайта tialoto.bg Криси Табачка.

Свикнали сме да се обличаме изключително леко през лятото. Когато обаче слънцето се скрие, навън става прохладно. Тогава дамите съчетават елегантната рокля с едноцветно яке.

Новата визия в рубриката "Облечи си тялото" представя една истинска дързост в лицето на раирания пуловер. Той е същият принт като полата и я превръща в завършена рокля с дълъг ръкав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари