Фирма предлага безплатен круиз за фенове на Game of Thrones

Разходка из местата, където е сниман сериалът
30 май 2019 20:53, Иванка Гъркова
2
Фирма предлага безплатен круиз за фенове на Game of Thrones
Снимка: Pixabay

Безплатен круиз по най-известните локации, в които са снимани част от сцените в „Game of Thrones“ предлага туристическа агенция от Хърватия. Промоцията ще зарадва един фен на известния сериал на HBO и трима негови приятели.

Последният епизод от хитовата продукция разочарова много хора. За сметка на това предприемчиви търговци продължават да пускат най-различни GOT продукти, които се купуват като топъл хляб. И докато едни носят гривни и тениски с логото на продукцията и снимките на любимите си герои, други решават да привлекат клиенти като покажат къде са заснети някои от най-интересните сцени от 8-ия сезон на един от най-гледаните през последните месеци сериал.
 
Мераклиите за безплатно пътуване, което започва на 8 август, трябва да се регистрират с име, телефон за връзка и имейл на сайта на хърватската агенция за круизи. Освен тези данни, те трябва да напишат кои са любимите им персонажи от сериала.
 
Късметлията, който грабне наградата, ще получи специална тематична чанта с различни GOT аксесоари за път на палубата на кораба, който ще отпътува от хърватския град Сплит, който може би Емилия Кларк познава много добре, защото доста сцени с нейната героиня – Денерис Таргариен, са снимани именно там.
 
Плавателният съд ще мине покрай Шибеник, намиращ се в централната част на крайбрежието на Адриатика. В града са снимани сцените за Бравос. Предвидена е и спирка на Кралски чертог – столицата на Седемте кралства на Вестерос, която в реалния живот се намира в стария град Дубровник.
 
Круизът, който ще бъде без пари за четирима души, ще завърши с тематично парти.
 
Все още не е ясно на коя дата ще бъдат изтеглени победителите.
 
От компанията уточняват, че условието е записалите се да имат 18 години. Иначе всички останали, които искат да пътуват с тях на кораба, трябва да платят 1 895 долара за седмица, като в цената влизат нощувките, закуска и обяд, обиколката с екскурзовод и други такси за транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди 7 години дойдох в Сплит за двуседмична лятна почивка. На шестия ден срещнах настоящата ми хърватска съпруга и приятелката й. И разбрах, че ще остана в Сплит. Така й стана. Двете все още сбъдват мечтите ми.
1
0
 
4
 
! Отговори
Жо преди 4 години
НА ОСТРОВ Локрун, който е на 15 минути с корабче от Дубровник, видяхме ТРОНА, използван за снимките на филма. Беше разрешено да се снимаме на трона и голямо "щракане" падна.