На среща с непознат - за какво да внимавате?

Опитайте се да получите информация в онлайн чата
17 юли 2019 23:58, Дарена Найденова
44
На среща с непознат - за какво да внимавате?
Снимка: Pixabay

В днешно време доста от връзките започват онлайн. Дали през приложения за запознанство, или пък с помощта на социалните мрежи, интернет се оказва доста полезен за начало на романтични взаимоотношения. Макар да е вълнуващо да не знаеш с кого точно си общуваш и да си представяш как изглежда на живо, има няколко неща, за които трябва да помислите, преди да излезете на среща.

Хубаво е да подхождате оптимистично и да отидете с добро настроение, но никога не забравяйте да имате едно наум. Ето няколко съвета, които е добре да спазите преди да се срещнете с човек от интернет.
 
Говорете си с човека по телефона
 
Понякога това, което човек пише в интернет, може напълно да се различава от истинската му същност. По чат той може да ви изглежда като много наперен и отворен, но в същото време да е свит и да се притеснява от личен разговор. Хубаво е да проведете няколко телефонни разговора преди да отидете на среща, за да разберете как мисли и колко бързо може да отговаря на въпросите ви.
 
Не го притискайте обаче и не превръщайте разговорите си в интервю. Оставете възможност на човека отсреща да ви зададе няколко въпроса и взаимно да се опознаете. Чак тогава, ако почувствате, че с този човек имате нещо общо, може да си уредите среща.
 
Помислете за безопасността
 
Винаги, когато отивате на среща с непознат, трябва да мислите за своята безопасност. Независимо от колко време си общувате, не си мислете, че познавате човека отсреща. Хубаво е да си уредите среща на оживено място в час, когато хората излизат навън. Изберете ресторант, който ви е познат и който знаете, че винаги е пълен, за да се чувствате спокойни.

Още съвети за онлайн срещите четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги като търсите жена попадате на гадна една не се оказва ок няма ок всички са гадни така,че по-добре не търсете жена
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се навъртайте около жени щото винаги ще се намери някоя мутра да ви скочи на бой мутрата си мисли,че всяка жена е негова
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените са гадни казват ти ,че нямат гадже след срещата като я потърсиш ти вдига гаджето и почва да те псува къса с него хваща друго после трето и така 100 тици само не и теб прекалено гадни са и винаг водят и друга/ги жени на срещата
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Едва ли всички жени и момичета водят със себе си и други хора на среща.Но безспорно някои го правят. Не много отдавна тук, в този сайт, мъж разказа как на първа среща, уговорена да стане в ресторант, дамата дошла с родителите си и поръчвали като невидели много блюда от менюто. Кой ги знае какви чешити (или пр.ост.аци) са били.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените не струват винааги водят доста народ на срещи
30
1
 
2
 
! Отговори
Продължението/до 30/ преди 4 години
Изглеждало, че инженерът наистина има сериозни намерения.И когато един ден се прибрала от работа, срещнала съсед, който я попитал продава ли апартамента? Защото няколко часа преди това видял, че гостенинът и детето му товарят на микробусче нейни мебели и други вещи! При това тя знаела всички лични данни на този инженер.Накрая жената пишеше, че след съдебно дело си връща нещата на части, но много трудно.Нека всички да имат предвид, че има и такива наглеци, и да внимават кого пускат у дома си.
29
1
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
Де да бяха повече хората като теб.Спомням си случая, когато една наивница от София беше писала дори до медиите за инженер от друг голям град, с който се запознала в сайт. Той пожелал да дойде през отпуската си, за да й гостува. Според думите й, близо месец живял на нейна издръжка, в последните дни с нейно съгласие извикал и детето си, което било вече в пубертета, за да погостува и то, защото било във ваканция. Тя се съгласила с радост, защото изглеждало, че онзи наистина има /продължавам/
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23Първо - аз съм от хората които имат редовен отчет на всичко с касови бележки, номера и прочие, както и пари за адвокати. Готов съм НА ВСИЧКО, не за да си върна нещата А ЗА ДА ЗАКОПАЯ НЕГОДНИЦАТА. Ще плата подкупи за съдии, за адвокати, за хора, за освидетелстват. Ако и тогава не мине, нека да каже, които са и роднините.Ще се моли, да ми върне нещата, за да и кажа, къде съм пратил хора, да оставят баща и вързан за ръцете и краката ...
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към всички незапознати:Tinder е първо за секс и компания, после за сериозни връзки.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За надупчени кондоми.Преди 7 години, когато бяха на 19, имаше една жена на 37, с която правих секс. Бях барман, а тя гост в хотела. Караше ме, да свършвам в нея и аз ... го направих, защото каза, че било безопасно. След 2 години се оказа, че имала дете и просто искала да мяза на мен. От тогава не мога да я открия, защото си мени името и адреса :/
25
0
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Аз внимавам,да не стигам то такава среща!
24
1
 
1
 
! Отговори
От 27 преди 4 години
Ще добавя само, че онзи мошеник бил висшист, симпатичен на външен вид млад мъж. Така че, внимавайте и не се доверявайте.
23
1
 
2
 
! Отговори
Познавам момиче, преди 4 години
което се беше доверило на такъв. Запознали се в сайт, нямат общи познати.Използвал я за любовница, почти всеки ден вечерял и закусвал при нея. Родителите й пращаха пари от чужбина, макар че тя вече работеше. Малко преди родителите да си дойдат през отпуската, я помолил за 3 000 лв заем, щял да ги върне след месец. После изчезнал.Тя все пак го откри, казвал й беше някои неща за себе си. Върнал малка част от парите, после й казал, че повече няма да даде. Тя няма нито разписка, нито свидетели.
22
1
 
4
 
! Отговори
3456 преди 4 години
Аз се запознах със жена си в Elmaz преди 10 години. Който е упорит ще намери подходящия човек, рано или късно! Важно е, какъв е човекът, а не къде ще се запознаете. :-)
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и случаи, когато дори се нанася да живее при наивника (наивницата) и не след дълго си тръгва с част от обзавеждането. Докато домакинът (домакинята) е на работа, товари в пикап част от мебелите и други по-ценни вещи и дим да го няма. От време навреме се чува за такива случаи.После връщането на откраднатото е много трудно, дори да имаш личните данни на мошеника. Защото как ще докажеш, че не са му били подарени или дадени за временно ползване? Той (тя) ще посочи свои близки за свидетели!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тези сайтове влизат само социопати, или по друг начин казано - леееко мръднали хора... Не могат да излязат и да си намерят партньор, крият се зад фалшиви профили - това какво говори... Но пък щом си там, значи ще намериш сродна душа.
19
2
 
6
 
! Отговори
Шегата настрана преди 4 години
Все пак внимавайте, защото освен мамини глезльовци и сексманиаци, по сайтовете върлуват и други видове нежелани типове - опасни психопати, а също и мошеници, които търсят начин да се облагодетелстват. Не всички са мъже, има и такива жени.Ще се прави на много благонадежден, ще се старае да ти хареса и да остави впечатление, че намеренията му са сериозни и после изведнъж ще му се наложи да иска дребен или не чак толкова дребен заем, който уж ще върне другата седмица. И повече няма да го видиш.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Чак 200 кила не съм виждал на живо. Може да е между 60 и 70, което е нормално а ти да искаш да е под 50.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отидох с една приятелка за подкрепа а тя взе, че се хареса с момчето. От тогава ходя сама на първа среща.
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живейте със съмнения, не вярвайте на никого, мъжете закусват с малки деца и пият бира само в краен случай. Винаги отивайте поне с две приятелки на среща с непознат.