Tiger King се превърна в най-гледаното шоу в Netflix

Документалните серии разказват за големи котки, смърт и наемни убийци
18 апр 2020 17:20, Нели Христова
9
Tiger King се превърна в най-гледаното шоу в Netflix

Невероятната история на Джо Екзотик - гей, американец и любител на големи котки, който отглежда стотици тигри в зоогическата си градина в Оклахома, плени зрителите по цял свят. Документалният сериар Tiger King, който бе пуснат в Netflix е най-гледаното шоу стрийминг платформата от самото й създаване.

Според данни на The Hollywood Reporter, Tiger King е гледан повече от 5,3 милиарда минути между 23 и 29 март (първата седмица на публикуването си), въпреки че има едва 7 епизода. Това е с 50% повече от следващото шоу според статистиката Ozark, което е гледано 3,5 милиарда минути. 

Tiger King се превърна в една от най-големите продукции на Netflix и събуди сериозен дебат както в медиите, така и в социалните мрежи. Шоуто проследява пет години от живота на Джо Екзотик и неговата вражда с Каръл Баскин, която завършва с поръчка за убийство и присъда от 20 години в затвора.

Netflix е и един от бизнесите, който печели от карантината по цял свят. За седмицата след 6 април, платформата е отбелязала 169,9 милиарда минути гледания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.