Къде изчезна Ри Сол Джу - съпругата на Ким Чен Ун?

Тя не се е появявала на публично място от девет месеца
23 окт 2020 13:30, Нели Христова
51
Къде изчезна Ри Сол Джу - съпругата на Ким Чен Ун?
Снимка: БГНЕС

Поредната мистерия се развихри покрай семейството на Ким Чен Ун. Съпругата му Ри Сол Джу не се е появявала на публично място от девет месеца, което предизвиква два основни въпроса - дали не е сериозно болна или още по-зле - екзекутирана?

За последно 31-годишната Ри Сол Джу е била забелязана със съпруга си Ким Чен Ун на 25 януари по време на празненствата по случай Лунарната Нова година в театъра в Пхенян. Семейството стоеше до 74-годишната леля на лидера - Ким Кхьон-хи, която не се бе появявала на публично място в продължение на 6 години, след като помогна на Ким Чен Ун да се справи с новата власт в ръцете си. През 2013 година нейният съпруг Джан Сон Тхек бе екзекутиран заради държавна измяна.

Ри Сол Джу, която носи титлата на "уважавана първа дама" не се появи на военния парад на Северна Корея на 10 октомври. Тя е присъствала на събитието през изминалите години.

Източник на Daily NK, уебсайт, базиран в Сеул, управляван от дезертьори, твърди, че нейното отсъствие е осезаемо и дискусията за това, защо я няма продължава от месеци. Има три основни "слуха", които циркулират.

Първият е, че Ри страда от някакъв здравословен проблем, въпреки че това не е водещата теория. Някои вярват, че тя се грижи за лелята на Ким, Ким Кхьон-хи, видяна на събитието на Лунната Нова година през януари. Твърди се, че по-малката сестра на Ким Чен Ир далеч не е в добро здраве.

"Този ​​слух е най-дискутиран в обществото, като се има предвид, че той се разпространява от хора с "бърз достъп до информация", пишат от Daily NK. Смята се, че Ким изпитва много "обич" към леля си, след като е екзекутирал съпруга й и се грижи тя да е "специално обгрижвана", тъй като за него тя е "старейшината на семейството".

Има и спекулации, че Ри се фокусира върху образованието на дъщерята на двойката, за която се твърди, че е родена през 2013 г. Тя би трябвало да е достатъчно голяма, за да е в начално училище. Но уебсайтът се противопоставя на тази версия, тъй като това би било вярно само ако Джу Ае е започнала училище като обикновено дете, което едва ли се е случило. Името на детето на Ким Чен Ун стана ясно след посещение на пенсионираният американски баскетболист Денис Родман в Северна Корея, който каза пред журналисти, че е държал бебето и неговото име е Джу Ае.

Друга теория, която се разпространява в Южна Корея, е, че изчезването на Ри се дължи на пандемията от коронавирус. Според някои, тя се страхува да присъства на масови събития, за да не излага децата си на риск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Ляв+ преди 3 години
Къде изчезна съпругата? - заклал я е, защото му хъркала. Лелята нали и нея беше заклал? Нал,тъй западни фейкове-демагогски....
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА какво става с вилата в Барцелона и пачките от чекмеджето?ми нема ги, но пpocтаците на *** продължават само за това да говорят.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде изчезна Ри Сол Джу - съпругата на Ким Чен Ун?сигурно и тя е в САЩ както Деса Фигурантова.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самолетите F, Су или други не ни оправят положението с COVID 19.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде се загуби навални?
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е преуритета да си диктатор. Никой не ти търси сметка за нищо.Можеш да си правиш каквото си искаш!!
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям праз.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и дембю не се показва доста време и вие нюзаджиите го погребахте,пък после посахте че оживял.Къде била женка му викате.Ами у тях си е,къде другаде да е.Само че там не е за простосмъртни,хеле пък за папараци.Там който го хванат да киризи,го карат да си яде топките на живо.
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли почнахте с тея глупости? Колко пъти обявявахте разни личности за екзекутирани дето после се появиха живи? Сега си спомням за едни генерал и за сестрата на Ким.
36
4
 
4
 
! Отговори
6 милиарда! преди 3 години
F-16 e самолетът с най-много инциденти и катастрофи в историята на военната авиация, най-често падащия самолет. Само случаите в САЩ на инциденти с F-16 са над 300, смъртните случаи над 30, това е според сайта на F-16. Нашите пилоти едва ли ще са луди да летяс такава архаична машина която самите САЩ свалиха от въоръжение.
35
7
 
1
 
! Отговори
Комуняга сама преди 3 години
До Атанас ВелмазовДА ЖИВЕЕ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН- най-великият лидер и държавник !!!!!!!!!!!!!А така !Най-велик е Ким Чен Дрън, Путин е ***!Скоро всички ще го разберете.
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
F-16 е абсолютно архаичен самолет, и монтирането на един нов радар не може да промени радикално качествата му. Припомням, че тази летяща бракма я свалят дори със старото ПВО на Сирия, което е до С-200, модел 70-те години. По-интересно е обаче друго веднага след като Русия достави на Сирия по-новата система С-300, и Израел започна да търси пазар на своите F-16.
33
2
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
САЩ нападнаха и добре ги изтепаха, кефат ме САЩ! Ако тепат САЩ.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До F-16Как са на 50 години пък съществуват само на хартия?
31
2
 
5
 
! Отговори
14 до Велмазов преди 3 години
Вземи боя от тука, че там не се знае дали има по магазините ! И не забравяй едно наелонче, да не си цапаш колената !
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Когато САЩ нападнаха Югославия сърбите ги сваляха F-16 със страи руски зеднитни установки от 50те години.Ама колко ги сваляха, че САЩ тогава загубиха 2 Ф16 а МиГ29 на сръбето останаха на земят на втория ден, че летенето срещу Ф16 нещо не им се отрази добре.Малко падаха на части на земята.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен *** *** 27Ти мислиш ли, че 16-те самолета ще дежурят и ще патрулират едновременно?Много си .рос бе русоробче.
28
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
"Съпругата му Ри Сол Джу не се е появявала на публично място от девет месеца, което предизвиква два основни въпроса - дали не е сериозно болна или още по-зле - екзекутирана?"А западната пропагандна машина не може ли да си представи нещо далече по-нормално. Бременна? Или след като е КНДР трябва да се набляга на екзекуции.
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един час във въздуха на F-16 струва 14 хил лева. 16 самолета - 224000 на час. Тепърва трябва да се обучават българските пилоти нулата, механици от нулата! 16 самолета - 224000 за летателен час.
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво става с вилата в Барцелона и пачките от чекмеджето?