Билетите за Малкович не опитват да отблъснат зрителя

Никой не те е вкарал насила в салона, посочи Гергана Стоянова
Обновена: 27 яну 2023 09:37 | 27 яну 2023 09:12, Росен Стойчев
57

"Това не е цена, която е формирана, за да унижи и отблъсне зрителя. Тази цена е формирана заради организацията на самото събитие. За да дойде в България, при все, че не идва само Джон Малкович, най-вероятно се плащат авторски права на режисьора и продуцента, цената набъбва.

Още по темата
Трябва да отседнат някъде тези хора, плащат се самолети. В България нямаме фондация, няма Министерство на културата, няма държава, която да подпомогне такъв тип събития на световни личности, за да гледа българинът световно изкуство", каза председателят на Съюза на артистите в България в Христо Мутафчиев в Bulgaria ON AIR.

"Все още министър на културата е Минеков, затова я няма държавата. Трябва да е човек, който милее за изкуството. Лили Иванова, когато прави своите концерти, билетът ѝ стига до 300 лева, защото държавата не я подпомага, тя се самофинансира. Същото е с представлението на Джон Малкович. Не всички билети са от 400 лв., започват от 50", каза още актьорът.

Актрисата Гергана Стоянова призна, че е останала много изненадана от дискусията, която се появи.

"Никой не те е вкарал насила в салона. Ако искаш да гледаш, отиваш да гледаш. Билетите по 400 лв. са много елегантен начин директорът да направи вид спонсорство. Не е нужно държавата да дотира, нека първо да си оправим заплатите в театъра. Не харесвам този хейт, който се изсипва наляво-надясно", настоя Стоянова.

По думите ѝ театралното съсловие е най-устато. "Музикалното съсловие защо не протестира, когато дойде голяма група и билетите са между 90 и 500 лева? Музикантските фенове никога не коментират цената", посочи актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пука ми за някакъв циркаджия. Чак пък ще нарина толкова пари. За тях в чужбина с пътя и настаняването ще гледам концерт на цяла група. Снобарска му работа.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив, точно това постигнаха. Останаха да ги пазаруват само снобаряците, да си покажат тоалетите и новите ц.ции дж.ки срещу 400 лв. Такава сума за някакви скечове. Абсурд! Имам ги парите, но никога няма да ги дан. Това е изнудване, на което разумен човек, обичащ театъра,пняма да се поддаде никога.
50
3
 
3
 
! Отговори
666 преди 1 година
Ама защо трябва и престоя да им се плаща? Нали им се плаща за участие! Не може ли в каравани да отседнат? Ако си купят накой *** и него ли трябва да платим?
49
1
 
2
 
! Отговори
tr преди 1 година
До бонгоПодкрепям с 2 ръце и 3 крака! Същото нещо го направих миналия юли в Италия. Този юли пак, живот и здраве, в Будапеща. Билетите са осигурени вече! Ай дано...
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както спорта се храни от хазарта, така културата да се храни от наркотиците. Само трябва да се легализира тревата и да се завъртят рекламите по всички телевизии и не Малкович, а Том Ханкс ще стане резидент на народния
47
4
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
200% е снобизъм. Те сигурно имат пълни библиотеки с луксозни и дори редки издания на известни автори и никога през живота си не са прочели дори една книга
46
2
 
9
 
! Отговори
бонго преди 1 година
Че то насила никой не го карат! Последно дадохме по около 400 евро за билет за Рамщайн, + самолетни билети, хотел, престой. Преживяването е велико!!!
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука сме под фондация хуйнасис
44
1
 
15
 
! Отговори
Шаро преди 1 година
В Гърция билетите са 5-55 евро, защото фондация Онасис е спонсор и покрива по голямата част от разходите. И тук щеше да е така, ако примерно Нексо беше дала пари за културата, а не да угоява Ристьо Иванов !
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разни първенюта ще се снимат с билета от 400 лв за феисбук. Аз не бих дал и 10 лв.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
просто гледайте филма - Being John Malkovich (1999)
41
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 29 Вярно е, Друго е да гледаш Откраднат живот или турски сериал. А Малкович се е доказъл в различни жанрове и е почитан в много страни. Той е класика и класа. Разбира се всеки си има вкус и афинитет към даден актьор.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо това въобще се прави на въпрос? Не сме в социализъма. Който има желание и може, ще си купи билет.Ако е за любимата му чалга певица или метъл група, сигурно даже ще заделя пари, за за ги види. И тук така. Проблемът е за организаторите ако не успеят да напълнят залата.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая джибра отдясно да ми говори за култура и за театър ми идва малко в повече. Ей заради такива като него хората ще дават по 400лв за чуждестранен артист, но не и за български
38
1
 
6
 
! Отговори
gg преди 1 година
затова, както се казва предпочитам да гледам малкович на Бродуей за 200 долара от колкото в Народния театър за 400лв : )
37
0
 
7
 
! Отговори
Да преди 1 година
Главната героиня е съветската и после руска актриса от литовски произход Дапкунайте, израснала в Москва и женена приближения до Путин руски милиардер Дмитри Ямполски. Награждавана е лично от Путин с най-високия "государствени приз на Руската федерация" Кратка справка.
36
1
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 1 година
...ами направете ги по 1000 лв. тогава!
35
9
 
10
 
! Отговори
noFreeman преди 1 година
то пък един артист малкович ум да ти зайде... 1 лев няма да дам да му гледам противнта физиономия... тия не са уред...
34
1
 
6
 
! Отговори
тоа па преди 1 година
като теб самият,нали?
33
16
 
8
 
! Отговори
селянин преди 1 година
изкуството не е за прости и бедни ора