Българка принуждавана да проституира в Охрид

Момичето успяло да избяга и да сигнализира в полицията
7 мар 2011 07:18,
42
Българка принуждавана да проституира в Охрид
Охрид. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

19-годишно момиче, българска гражданка, е съобщила в полицията в Охрид, че е била принуждавана да проституира, съобщава в днешния си брой македонският вестник "Вечер".

Момичето с инициали К.И.И. от Ботевград съобщило, че пристигнало в четвъртък в Охрид и се настанило в апартамента на жена с инициали К.Ц.Б.

Домакинята обачие я принуждавала да проституира, намирала й клиенти за сексуални услуги, от които взимала от две до четири хиляди денара.

В петък около обяд българката искала да си тръгне, но домакинята й попречила да излезе навън, взела й документите и заедно със свой съучастник я нападнали и пребили.

Четири часа по-късно българката успяла да избяга и да сигнализира в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
revlio преди 13 години
отдавна трябваше да се одари бариерата на тия и да се накарат да лазят и да се молят а са виновни пак комунистическите ни правителства от 44 до сега включително и сегашните червени ренегати те са братя по идеология ДА ИМ СЕ УДРЯ БАРИЕРАТА ние нямаме никаква полза от тях само те от нас да ходят в Гърция в Албания в Сърбия ние можем без тях стига са ни използва ли
41
0
 
3
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
koi e vinoven za tova ..ypavnicite izmennici na balgaria .....
40
2
 
1
 
! Отговори
Новоселец преди 13 години
Цитат од ohridnews-Поради постоее на основано сомнение дека го сторила кривичното дело Трговиа со луе СВР Охрид, до авното Обвинителство на РМ, за гонее на сторители на организиран криминал, поднесе кривична приава против Б.к.Ц. (43) државанка на Република Бугариа, коа, по основ на брак, од 2007 година, живее во Охрид. Од страна на Истражен Судиа, одредена и е мерка Притвор во траее од 30 дена.ВИСТИНАТА !
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българи /ки/ - не ходете в Провинция Македония !!! Там няма НИЩО.Дори българите, които получиха наши паспорти не останаха в тези прокълнати земи.Да си ги прибират албанците и да приключва цялата тази изпикавка наречена държава...........
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
300 евро е официалната средна заплата в БЮРМ незнайно как изчислена ЗАТОВА ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ СЕКАКВИ ПРОХОМОВСКИ И ПРОСКОПСКИ ДРАСКАЧИ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ МОМЕНТАЛНО ОТ ТОЗИ ФОРУМ.Докога по наши форуми ще дерибействат фирохомоидиоти???в техните *** форуми ВЪОБЩЕ не се допускат българи!Докога ще им се позволява да драсколят идиотските си бръщолевения???
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази сигурно е от *** българки,абсурд е нормална българка да ходи да работи в псевдодържава с 50%безработица!Иначе всеки българин трябва най-накрая да разбере,че ПОСЕЩЕНИЯТА В ДЪРЖАВАТА БЮРМ СА ОПАСНИ ЗА НЕГОВОТО МЕНТАЛНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ,А АКО Е ЖЕНА И ЗА НЕЙНАТА ЧЕСТ/но като се има впредвид,че са наследници на АЛ."ВЕЛИКИ" и като знаем неговите сексуални желания и мъжете може да си изпатят/СЛЕДОВАТЕЛНО ИЗБЯГВАЙТЕ ПОСЕЩЕНИЯ В ЗАРАЗНАТА ЗОНА-ВЪРЛУВА ЧУМА!!наречена македонизЪм!!!!!!
36
0
 
1
 
! Отговори
Никола преди 13 години
ohridnews/index.php?mod=1&kat=4&id=29023виатината
35
0
 
4
 
! Отговори
do 32 преди 13 години
В Ботевград средното заплащане е 450лв. Работа има навсякъде, като почнеш от заводите за електроника, заведенията, магазините, а това, че някои ги мързи да работят и търсят лесни пари си е техен проблем.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
27, 28, чел съм статистиката и за двете държави. Също така знам, че освен земеделието, извършвано предимно от шиптъри, друго в БЮРМ не се произвежда... Неслучайно ние имаме статистически ИНСТИТУТ (т.е. смятаме статистиката за наука), а в БЮРМ има ЗАВОД за статистика (официалното му наименование е именно ЗАВОД).
33
1
 
1
 
! Отговори
fifi преди 13 години
v 4etvartak doshla,i v petak ve4e bega...ama uspqla dva tri klienta da obslouji
32
1
 
5
 
! Отговори
още преди 13 години
И в този ред на мисли, все още ли мислите, че никой не би отишъл в държава с минимална заплата 300 евро да търси работа?Колко ли е средното заплащане в Ботевград? Мога да се обзаложа, че е по-малко...
31
1
 
8
 
! Отговори
27 до 28 преди 13 години
Остави БВП-то, то е малко условно...По закон, в МАкедония минималната заплата е 2/3 от средната. Доколкото помня средната беше над 900лв, което значи че МИНИМАЛНАТА е 600 лв или повече...това мисля, че е достатъчно определящо за стандарта. Въпреки всичките простотии и това, че реално там ние имаме чувството, че няма държава или ще се срине всеки момент. Жестоката истина!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-вероятно е краднала от парите и са я били за назидание. Крадците никой не ги кльопа.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От четвъртък до петък на обяд са и водили клиенти "насила" и чак в петък са я набили като си е тръгнала... Българкита са такива ***, че нямам думи. Но то е следствие от това, мъжете им са ***. Лично познавам две семейни жени с деца, които ходеха да се *** в чужбина - едната в Македония, другата в Турция. Като го фанеш такова, трябва да му отрежеш главата, а не да го пазиш с полиция.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Македония е държава с доста по нисък стандарт от България-------------------- GDP per capita в Македония е с 50% по-голям от този в България. Ние сме ПО-ЗЛЕ от македонците.
27
2
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 13 години
"Македония е държава с доста по нисък стандарт от България"Минималната и средната заплата и пенсия в Македония са 2 пъти по-високи от българските. Провери статистиката. Това, че е разкъсвана от всякакви глупости и нямат нац. идентичност - не им пречи. От България по-нисък стандарт в Европа няма. Дори Албания ни минава. Само за Беларус незнам...
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, вие сте е6ати наивниците... Естествено, че е отишла да проституира и после са се скарали за нещо. Как си представяте, че някой почва да води клиенти на непознато момиче? Не е истина какви балъци пишат тука.
25
2
 
4
 
! Отговори
работодател преди 13 години
ОБЯВА:наемам спешно квалифицирани момичета за женска работа. Заплащане отлично. Отлична работна атмосфера. Възможност за израстване и развитие. За амбицирани момичета.Условия и за надомна работа
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не сте сложили подходяща снимка хаха
23
0
 
7
 
! Отговори
nikoi преди 13 години
това което се случва е ежедневие защото ни управляват национални предатели които служат евреиските изчядия и няма нито работа нито перспектива тук в родината ни.жените се превьрнаха в *** и среброманки а мьжете ни в наркопласьори и сводници,всеки се спасява както може и враговете ни тьржествуват сега но, ще доиде ден когато и всичките пари на света няма да им помогнат и ще плуват в крьвта си.нищо на тоя свят не е вечно,нито сигурно това са забравили и политиците ни и *** които си ми