Крайнодесни демонстранти влязоха в сблъсъци с полицията в Гърция

В град Патра се проведе антиимигрантски протест
23 май 2012 08:19, Елка Василева
16
Крайнодесни демонстранти влязоха в сблъсъци с полицията в Гърция
Привърженици на крайнодясната партия "Златна зора" влязоха в сблъсъци с полицията. Снимка: архив, Reuters

Привърженици на крайнодясната партия "Златна зора" влязоха в сблъсъци с полицията по време на антиимигрантски протест в гръцкия град Патра, предаде Асошиейтед прес.

Властите заявиха, че сблъсъците са избухнали след мирна демонстрация на стотици местни жители пред стара фабрика, обитавана от мигранти, искащи да отпътуват с фериботи за Италия.

Десетки поддръжници на "Златна зора", участващи в отделна демонстрация, са замеряли с камъни органите на реда, охранявали мигрантите, и полицията е отвърнала със сълзотворен газ.

Няма данни за пострадали. Няколко души са били задържани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
iordan преди 11 години
van shibanite makedonci ot balgaria...tichate tuk za pasporti mirizlivci i se pravite na otvoreni ma..vi mrasna i pumqrite smotani neshtasnici smeshni ...........
14
3
 
1
 
! Отговори
Пердика преди 11 години
Вън Гърция и България от земите на Тракия и Македония! Тракия на Тракийците и Македония на Македонците...
13
0
 
1
 
! Отговори
хех:) до левчев преди 11 години
не че днес.бг са стока, ама и ей такива лакеи като теб не помагат на държавата-защо да не се говори против Гърция? Да не би да са богопомазани и да нямаме право да критикуваме ли? Нали това е елемент от гръцката демокрация-свободата на словото. До сега гърците са лежали, сега ще погладуват-кебапчето се върти, а те определено не са трудолюбиви и жал не заслужават-поне не и от нас. Не са ни помогнали с нищо, напротив.А ти пич...Гърция от кога е "бяла държава".Оставете си комплексите и мислете т
12
2
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
"Нали затуй са полицаите да бият гражданите."В *** са за туй ! В "белите" страни си гледат работата !
11
1
 
8
 
! Отговори
Златна Зора преди 11 години
Никос Миналолякос:Всички етиопски ***, вън от Гърция.
10
3
 
3
 
! Отговори
ВМОРО преди 11 години
Фалирай,закривай,унищожавай...да гледаш как тъпите нагли пацавури се самоунищожават-БЕЗЦЕННО,историята помни,Господ не забравя
9
3
 
10
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Малодушен народ сме, *** и прости, лъжата и простотията са ни националният спор!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какви журналисти????това е онлайн новинарски сайт на принципа copy/pasteимат само един редактор който дори не знае български- сещате се какъв е
7
4
 
8
 
! Отговори
левчев преди 11 години
"Dnes.bg" е курвистанска преса, отвратителна пропаганда срещу гърците, малодушни боклуцижурналисти, ПОЗОР И СРАМ, ОТВРЪЩАВАМ СЕ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЕЗИ *** УЖ ЖУРНАЛИСТИ-***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
1
 
8
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Лъчезар Вълев Публикувана на 23 май 2012 Според информацията, причина за сблъсъците е убийството на грък от трима афганистанци на 19 май в Патра. 30-годишният мъж е бил убит, защото кучето му ги притеснявало. Тримата убийци са на възраст 17 години.
5
3
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
За Гърция не знам,ама у нас трябва да се назначат "форумни" полицаи ,за да спасяват норманите четящи хора от полуграмотни *** като теб.
4
1
 
17
 
! Отговори
левчев преди 11 години
БЪЛГАРСКИ НОВИНИ By boyka May 21, 2012 Трима афганистански младежи, пребиха и убиха .. 30 годишен грък в събота в град Патра, тъй като кучето му им пречело. Тримата афганци са непълнолетни (на 17 години) и само единият от тях е арестуван като другите двама се издирват. Единият от издирваните е извършил убийството на 30-годишния Атанасиос Лазанас.Жертвата е намерен в събота призори близо до дома си в Итиес, Патра, тежко ранен като е бил намушкат поне шест пъти с нож в гръдния кош и в ребрата.
3
3
 
20
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Булгаристанската или курвистанската преса е чиста порнография, вчера афганистанци убиха едно момче на 30 години за да му вземат парите като го намускали с нож 6 пъти и така избухнаха безредиците....от тък нататък ще им извадим червата....................СРАМ И ПОЗОР ЗА КУРВИСТАНСКАТА ПРЕСА, ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ, НАВСЯКЪДЕ ПОРНОГРАФИЯ И МАИПУЛИРАНЕ НА "СТАДОТО ОВЦЕ БЗ РЕФЛЕКСИ"
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте писали за тези гърци! Пишете повече новини за Джеймс Уорлик - цяла България от него се интересува! Неблагодарни българи!
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво трябва да им вдигнат данъците на гърците и да си назначат още полицаи да ги бият повече.Нали затуй са полицаите да бият гражданите.