Ловец от Сърбия открит мъртъв в България

Гошев излязъл на лов от дома си и не е ясно как е преминал у нас
Обновена: 5 ное 2012 16:19 | 5 ное 2012 15:47, Елка Василева
36
Ловец от Сърбия открит мъртъв в България
Ловното куче на Гошев е имало чип и така е било открито в България. Снимка: архив, Reuters

Тялото на Ганче Гошев (53 г.), пощенски служител в сръбския град Босилеград, беше открито след 7-дневно издирване в България, в землището на село Олтоманци, пише сръбският вестник „Курир“.

Миналата неделя Ганче тръгнал на лов от дома си с ловното си куче и оттогава следите му се губят.

За откриването на тялото му много помогнал фактът, че кучето му е било с чип и то е било открито преди два дни в България.

Анание Гошев, брат на починалия, каза за „Курир“, че от българските лекари е получил информация, че по тялото на брат му няма следи от насилие.

„Официалната информация е, че е починал от естествена смърт, но още чакаме доклада на патолога и на компетентния съдия“, каза Анание.

С факта, че баща им е починал по този начин, не могат да се примирят синът на Ганче Предраг и дъщерите му Йелена и Евица. Те твърдят, че баща им е починал при странни обстоятелства.

Същото се говори и в Райчиловци – селото, в което Ганче живее със семейството си. Саша Миланов от ловната дружинка в Босилеград казва, че Ганче е бил опитен и добър ловец, така че на Миланов и на другите ловци не им е ясно как така се е случило Гошев да се заблуди и да навлезе толкова надълбоко в територията на България, пише „Курир“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имам рода в погранично селце,едната махала на селото е българско,другата в измисленото сръбско...за да отида да видя баба си,трябва да изляза през граничен пункт да карам доста километри по ждрелото на Ерма и след това 15 км.по кошмарен земен път...обаче аз карам до българската махала...оставям колата,прецапвам реката...и пеш на няма и километър е баче..там сърби няма,така че и човечецът е бил българин,Бог да го прости,не е разграден двор страната-просто хората не спазват изкуствено разделение
28
0
 
5
 
! Отговори
Ловецът е българин преди 11 години
Ловецът не е от Сърбия, а от поробеното от сърбите българско село до Босилеград. Ловецът си е бил чист 100 % -ов българин. Аз съм от Тръския край по род и произход и мога да ви кажа, че там, от двете страни на границата има само българи и не е никакъв проблем да се премине измислената граница, разделяща българската земя на две, има пътечки в планината, които не са известни и на граничарите, а местните хора много добре ги знаят. А човечеца - Бог да го прости.
27
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 11 години
До АнонименЕ от къде граничари, то армия не остана.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е , така ли се преминава лесно , все едно се е изгубил у тях. Не се ли пазят границите, няма ли бразди ..Покрайнините на България Български ли са , Родопите на кой са , в пълна тъмнина сме , къде е България ???
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
po granicite niama daje i telche vsichko e otkradnato i razrysheno mojete da si minete otkadeto si izkate samo niakolko kameri ima na granicata do elxovo i to dali ima 20 km. ostanaloto e palen batak .
24
3
 
31
 
! Отговори
граНИЧАР преди 11 години
бил съм по тези места войник имал съм контакти с хората отатък границата няма сърбин и за цяр там ами да вземат докато е време да се отделят от сърбия,защото по никаква логика не трябва да са в сръбско нас ни трябват само западните покрайнини македония с албанците и неблагодарните блудни синове да я вземат сърбите и гърците,а човека бог да го прости
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен до 7 Бомбаджията си е наш човек, от ония селца родопски с талибаните.
22
0
 
19
 
! Отговори
Бачо преди 11 години
Само онези тримата от запаса от село Коиловци дето отупаха франсетата са го набарали тоя....А сега сериозно - явно всеки си влиза на наша територия както и когато си поиска.За това никога няма да ни вземат в шенген
21
10
 
5
 
! Отговори
Изет Нанич преди 11 години
СВИ СРБЕ НА ВРБЕ, АКО НЕМА ВРБЕ ИМА БРЕЗЕ :)
20
0
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
PREDI IMA6E OGRADI TELENI MAXNAXA VSI4KO RAZGRADEN DVOR E BALGARIQ A POLITICITE MNOGOZNAIKOVCI MRASNI KOP*LETA PRODADOXA BG ZA JALTI STOTINKI
19
3
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Еб...ти разградения двор е тази Държава,Сръбски ловец навлиза дълбоко в наша територия,Френски Командоси скачат с Парашути,Атентатор с Неизвестна Самоличност и още колко ли неща които назнаем,а искаме Шенген
18
4
 
21
 
! Отговори
Барозу преди 11 години
Ще видите Шенген през крив макарон.
17
5
 
45
 
! Отговори
:) преди 11 години
"Българските граници са най-добре пазените в Европа" - от изявление на другаря Бойко Борисов пред журналисти.
16
2
 
46
 
! Отговори
??? преди 11 години
Стабилната ни охрана на Шенгенска граница.Егати и излагацията, заблуден ловец.Жалко за човекът и мир на праха му.
15
6
 
31
 
! Отговори
шенген преди 11 години
РБ - разграден двор с лоши стопани и овчедушно население
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E ne im bilo qsno. Da wzemat tqloto i da go autopsirat. Na tazi wyzrast w tazi 4ast na Ewropa horata we4e polu4awat infarkti. Ako e lowuwal gligani i si e hapwal mazni4ko, kakwo mu e tolkowa strannoto.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на праха му,може и да е срещнал друг ловец...двуног или четириног...Стават инфаркти.
12
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сръбския ловец е убит от френските командоси, спуснали се тайно с парашути до Плевен.
11
34
 
9
 
! Отговори
читател преди 11 години
Един ловец (двуного животно) по-малко е добре. Доста животинки (на 4 крака) ще останат живи.
10
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До еее Костов е ***....тарикат,ограбил България....