Българки сключват фиктивни бракове с имигранти в Гърция

Неонацистката „Златна зора“ алармира парламента по този въпрос
8 яну 2013 21:51, Елка Василева
69
Българки сключват фиктивни бракове с имигранти в Гърция
Поддръжници на "Златна зора". Снимка: архив, Reuters

Фиктивни бракове с българки спасяват от екстрадиране нелегалните имигранти в Гърция. Въпросът достигна до парламента в Атина след реакция на депутатите от неонацистката партия "Златна зора", предаде БНР.

Министерството на вътрешните работи подготвя промяна в закона за гражданските бракове на чужденци на територията на Гърция. Това съобщи заместник-министърът Хараламбос Атанасио в отговор на парламентарен въпрос от страна на депутати от неонацистката партия.

"Златна зора" информира парламента за престъпна мрежа, която организира фиктивни бракове между българки и нелегални имигранти от Сирия и Пакистан. По информация на опозиционните депутати за година фиктивните бракове на българки са се увеличили двойно. По този начин нелегалните имигранти получават разрешително за пребиваване и работа не само в Гърция, но и във всички страни от Евросъюза.

Партията "Златна зора" провежда политика срещу чужденците в Гърция. В полезрението на депутатите влязоха и българите от ромски произход, които извършват нелегална търговия с метални отпадъци за скрап. Фиктивните бракове с имигранти дадоха още един повод на неонацистите за изказвания срещу българите.

Полицията провежда проверки по сключени вече бракове. Само в областта Пиериа са установени нарушения в 22 случая и са отнети разрешителните на имигрантите. На остров Крит се провежда мащабна проверка, защото там в последната година браковете са се увеличили няколко пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
12 преди 11 години
Ми съвсем нормално е. Украйнките са заети да им подобравят генотипа и остават ннашите. Местните, естествено, не са опция.
50
0
 
1
 
! Отговори
Атина преди 11 години
Българките се продават и печелят пари мъжете си.ЕДНА ВЕЛИКА НАЦИЯ!
49
3
 
3
 
! Отговори
Нема лошо преди 11 години
Българките помагат на пакистанските си едноплеменници .
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко мозък трябва на един БЪЛГАРИН да разбере,че на вън не различават *** от българин на паспорта ЛК пише България.Колкото по темата пълни глупости просто тук в Гърция дискреминацията е по силна може би от АПАРТЕИДА в ЮАР бият ги и се подиграват на хората събличат ги голи и за кво щото простите полицай са комплексирани надъхани *** по на 19 год. а Европа мълчи Днес в Атина имаше протести от емигранти плащали си осигоровки и сега не им ги признават които протестира го екстрадират
47
1
 
4
 
! Отговори
Гърция преди 11 години
Продължение : Та родителите им пенсионери им помагали с пари Но ако са по възрастни и имат нужда да си вземат помощник , трябвало да плащат на помощника .Та се оплакват , и оплакват че незнаят колко ще продължи това .И показват някои затворени магазинчета . Та така Гърците вдигат голяма врява .
46
1
 
5
 
! Отговори
Гърция преди 11 години
Чуждестранните журналисти посетили Гърция , обобщават , че има Гръцки групировки които пристъпват към саморазправа с чужденци и при мирни демонстрации , чупеха витрините на магазините .В същност чужденците работят в домакинствата и не всемат работата на Гърците . Те не получават пряка заплата от държавата .Проблемът е че понякога единият от семейството да речем остава без работа и другият със заплата £1.200 трябва да издържа 4 човека .,За това родителите им пенсионери им помагали .
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, НЕ! Изказванията са срещу ***!!!
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" В полезрението на депутатите влязоха и българите от ромски произход, които извършват нелегална търговия с метални отпадъци за скрап" хахахах въх тея са като хлебаките..където и да отидат само метала им е в главата ..яко лицааа..но да бъдем честни..трябва да измрат!
43
0
 
6
 
! Отговори
ZABRANA преди 11 години
zabrana na Balgarki v Garzia XAXAXA
42
4
 
1
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 11 години
а ве, американсити, като толкова се застъпват за арапите - що утепаа Бен Ладен!?
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много ми е интересно как разбират, че брака е фиктивен?
40
5
 
6
 
! Отговори
?? преди 11 години
Ами американски журналист беше в Гърция и казваше , че тези гръцки групи приличат на фашисти . На пазара разбиха сергиите на чуждензите . Имаше една чуждестванна група музиканти , който се оплакваха от дивашката атмосфера в Гърция .Защо в тази статия се набляга специално на 22 български случая на женитба . Ами като не приемат женитбата им да излязат с решение , не се женят само българи ! Как пък ще докажат че е фиктивен ? Те искат да изгонят всички чужденци .
39
3
 
12
 
! Отговори
до 30, Националабала преди 11 години
... много правилно си писал - "нашите" - защотот това са точно твоите "българки", тези по-***, твоята рода.
38
1
 
7
 
! Отговори
SHIKALGRUBER преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ- KATO TE E SRAM DIGNI SI MARZELIVIQ ZADNIK I NAPRAVI NESHTO ZA RODINATA SI SMOTANQKO, ZASHTOTO TAKIVA KATO TEBE OSHTE RAZ4ITAT NA MAMA DA GI HRANI
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Начи, българските са виновни, гърците са невинни, че вземат пари и правят далавери ?! Ай сиктир !
36
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така!Това е *** работа.Само те са специалисти по тези схеми.Крайно време е във паспортите да се отбелязва и етноса.
35
0
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
++++++.Евала ! Ясно и точно казано !
34
0
 
13
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
MNOGO DOBRE ZNAETE,4E TOVA SA MANGASARKI , ZATOVA NE PISHETE ,,MURGAVELKI,,
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А фиктивни ... не верваме да не им пускат за такава работа
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100 1500 evro za fiktiven brak ne samo v garcia .