Ромите "дресирали" Мария да танцува за просия

Русият ангел купен в Гърция за 500 евро от българска майка
Обновена: 21 окт 2013 14:19 | 21 окт 2013 09:01,
150
Ромите "дресирали" Мария да танцува за просия
Малката Мария. Снимка: Reuters

Момиченцето, което беше намерено в ромски лагер и наречено в Гърция "рус ангел", е било купено за 500 евро от българска майка. Това твърди местната преса, цитирана от Нова тв.

Още по темата

Според изданията биологичната майка на момиченцето се намирала в Атина, а българските роми в района знаели достатъчно подробности, които да помогнат на разследването.

Полицията в южната ни съседка вече работи по версията за канал за внасяне на бременни жени от България, които раждат в Гърция, след което децата се продават.

Гръцката телевизия "Алфа ТВ" пък разпространи видеоклипове на Мария, пуснати в YouTube.

 

На тях се вижда как малкото момиченце е принуждавано да играе кючеци, под зоркия поглед на възрастна ромка, която на няколко пъти дърпа момиченцето и я принуждава да играе.

Предполага се, че роднини на двойката, която е "отглеждала" детето, са разпространили кадрите.

Мария бе открита в сряда в цигански катун във Фарсала в централна Гърция, а ДНК-тестове доказаха, че мъжът и жената, с които е живяло момичето, не са нейни баща и майка.

Директорът на социалната служба в Лариса Костас Янополус обяви, че двойката похитители на момиченцето са се отнасяли с него като с "танцуваща мечка".

Невинното дете е било жестоко експлоатирано за просия, категоричен е той.

От гръцката полицията пък съобщиха, че ромското семейство е получавало над 8000 евро социални помощи за 14-те си деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: МарияромиГърцияЛариса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
0
 
! Отговори
до 2000 преди 10 години
дрън дрън , тук по селата има смесени ама излизат тип "бразилки" с лек тен тоест мешана скара тоест *** .
122
5
 
8
 
! Отговори
муспи преди 10 години
То съвсем наближи. 17г. идва ново правителство нямащо нищо общо с досегашните канибали. Само за няколко години вкарва в затворите стотина хиляди. 24 г. зопочва световната война, в която България няма да пострада, с Турция е свършено - няма да има вече такава държава, остатъка от Гърция ще си е това което е била винаги - сомалийският катун на Европа. Православно бъдеще ще има, но Гърция първо не е била никога православна. Като *** те във всичко лъжат. Както Елада е лъжа така и православието й.
121
6
 
0
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
DO 135; CHTE IMA DA ME4TAECH ( GLADNA KOKOCHKLA PROSO SANUVA ) NALI GO IMAHTE SLAVYANO KOMUNIZMA NA4ELO SAS TVOYTA RUSIA I KRAINIYAT REZULTAT GO VIDYAHME STANAHTE VSI4KITE FACHISTI I ZLOBARI .SLAVYANITE NIKOGA NYAMA DA MOGAT DA NAPRAVYAT NORMALNA 4OVECHKA SISTEMA .
120
1
 
11
 
! Отговори
135 преди 10 години
Обединение на православните народи - Нова Византия начело с Русия, Гърция, България , Сърбия и другите срещу замисъла на англосаксонците да ни превърнат в тор. Къде беше БГ и какво сега. Съд за политическата класа довела до това окаяно състояние една средно развита икономическа държава през 1990 г.
119
0
 
4
 
! Отговори
deri преди 10 години
Narichaite gi s pravilnite imena - ***!!!!!!! Ima mnogo nepravda na tozi sviat, tova e edin ot bezbroinite primeri.
118
4
 
15
 
! Отговори
Вуте преди 10 години
Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!
117
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** *** - под ножа ! Хайл Хитлер !
116
11
 
3
 
! Отговори
х преди 10 години
Ами така е,ромите могат да предават уроци с танци за просия , а българите да учат на далавери и обири включително и банкомати и ставаш велик със световна слава и след това можеш да се гордееш ,че българите са велики.
115
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 126 Да, на човека с мустачките му беше нужно още малко време. *** са раково образувание.
114
4
 
9
 
! Отговори
ONASSIS-До 121 fyrom преди 10 години
Ей,рани кьопек да те лае.Половин България е зачислена на порцион у нас и другата половина се прехранва с просия,ку*варлък и джамбазлък.
113
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срещу вирус''мангаликус'' е имало само едно ефективно лекарство,в началото на четирдесете.
112
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Друг анонимен - коментар 118За 24 години "демокрация" с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.
111
0
 
33
 
! Отговори
ПОКО преди 10 години
И се чудя, ако не беше русо детенце, дали някога някой щеше да забележи мъката в очите му. Както и в очите на хиляди други негови връстници, но с черни очи... Но от това се вадят мнооого пари. Много
110
2
 
28
 
! Отговори
ПОКО преди 10 години
Аз не мога да разбера, защо всъщност търсят биологичната "майка"?!? Тя явно не заслужава това дете! Да подготвят документите и веднага детето да се ОСИНОВИ от читави хора, които ще му дадат истинско бъдеще, не да се подмята по институции, докато се разтяга чуденката кой и защо така е постъпил.
109
0
 
13
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
След тази история ми се породиха много смесени чувства....НЕ ДОБРИ
108
13
 
18
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Гърците твърде много наблягат на това, че видите ли българска майка е продала детето си. Това, обаче което се вижда от всички е че българите са бели хора, докато всеки, който е ходил в Гърция знае, че те изглеждат, говорят и се държат точно като тези *** срещу, които са скочили. Едници - сбърканяци има във всеки един народ и ние не правим изключение. Гърците ще си останат *** и ще просят, както са го правили винаги. На на с проблема ни е повредените от комунизъм мозъци, но това е до време.
107
0
 
17
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Боже, тия направо са я опитомили като мечка да танцува, а това е малко дете. Та те още малко ще я накарат и да прави секс услуги срещу заплащане. Сигурно ще я изчакат още малко да порасне-още 10 години и ще трябва да ляга с мъже.
106
3
 
12
 
! Отговори
2000 преди 10 години
Няма нужда от ДНК тестове, причината за синеоките *** е повече от ясна - близостта до курортите.
105
2
 
26
 
! Отговори
Друг анонимен преди 10 години
До Анонимен - коментар 116Никой не се е и опитвал да интегрира ***. Никое правителство след 10.11.1989 г. по-точно. Властимащите гледат на *** само като на електорат, който като такъв трябва да бъде колкото може по-многоброен - ето ти и социалните помощи, и необразован, за да бъде лесно манипулиран - ето ти липсата на истински опит за интеграция. Не е луд този, който яде баницата, не е луд дори и този, който му я дава, а ние сме луди, че позволяваме това да се случва.
104
0
 
29
 
! Отговори
руси деца преди 10 години
ПОлицията да направи ДНК тестове и нам ного бебета и малки РУСИ,синеоки деца в *** ръки ръце във Владиславово-ВАРНА!! Пътуват по автобусите- родители, братя, сестри- като ***- а в количката - бебета, 2-3 годишни руси деца!!Правителството да ограничи ЗАКОНОВО РАЖДАЕМОСТТА на ***.Трябват КАЧЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ, а не *** с българско гражданство.Кое е по-добре: ЕДНО дете, образовано или 15- крадци, биещи се със секири??