Ромски барон: Родителите на Мария са български роми

Те я били оставили за отглеждане при сегашните й "родители"
Обновена: 21 окт 2013 15:20 | 21 окт 2013 15:19, Елка Василева
52
Ромски барон: Родителите на Мария са български роми
Снимка: Reuters

Биологичните родители на малката Мария са българи, заяви в гръцкия ефир председателят на ромската общност във Фарсала Бабис Димитриу, пише вестник „Български новини“.

“Детето го познаваме всички. То не е крито от сегашните му родители. Български цигани го оставиха, когато беше бебе на 15 дни, за да го отглеждат сегашните му родители. През годината бащата идваше по няколко пъти, за да го вижда. До преди една седмица беше тук, а в момента е някъде по района на Евия и се издирва. Работят в плантациите за памук. Ние го познаваме”, съобщи още той.

Още по темата
Циганският барон уточни още, че е практика български роми да им предлагат деца, като цената им варира между 1000 и 2000 евро. Лично той е получил предложение от български роми в Атина да му продадат дете.

В същото време видео, което е заснето преди три седмици, се появи в „Дейли мейл“. На него малката Мария танцува с внучката на Димитриу по време на панаир. Запитан дали родителите са изкарвали пари от детето, като са го карали да танцува, той категорично отрече тази информация.

Очаква се да бъдат публикувани снимките на задържаните “родители” с цел да се получи максимално повече информация за похитената Мария. Дали детето е наистина с български произход, дали то е било похитено и продадено се очаква да стане ясно след изследванията, които ще се правят от антрополог, за да се определи етносът на детето, пише още вестникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: МарияГърцияФарсала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте сега пичове, разбиращи от генотипи и френотипи. Жена ми я мислят за испанофонка, мен за централноевропейски(западен) славянин, а синът ми за ирландец. Гарантирам,че е от мен и жената ;). Поне доколкото мога де. Много му се старах ;). Ако някой може да каже откъде детето е взело този генотип, нека се обади.
42
2
 
3
 
! Отговори
Николай преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯПрав си за това,че етнос не се определя със сигурност.И да,ако грък и българин отидат заедно,няма да могат със 100% сигурност да определят кой ко е?Обаче има един типичен балкански фенотип-Динарски.Това дете определено не е от Балканите.
41
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Зим зеленБраво!Хубаво е да се знае ,че има и интелигентни хора наоколо.
40
1
 
7
 
! Отговори
Николай преди 10 години
Абсурд е това дете да е от ромски произход!От антроплогична гледна точка това дете не притежава и грам от типичните ромски черти,въпреки,че е доста малко за точен анализ.Но не е и нужно да бъде някой антроплог,за да види че детето е абсолютно с бели/европейски черти.Прекалено нордичкески тип е за българче,но и те се срещат у нас,макар и рядко.Гранция,че е крадено!*** са известни както османците в миналото с стремежът им да се смесват с по-светли хора.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 160подкрепямА видяхте ли тия дето са я отглеждали?Мъжкото същество няма много общо с човешката раса, освен че се движи на два крака.
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това дете, ако има и капка *** кръв, няма да е нужно да го насилват да играе кючек.То просто ще му е в кръвта!
37
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Явно нашите мръсни и долни *** раждат, крадат и продават деца за да печелят на чужд гръб - крайно време е власите в ЕС да се заемат с тях и да ги върнат в гетата да живеят под охрана като бежанците, те са проблем за всеки един от нас, те не се интегрират за добро, те се интегрират да лъжат и крадат от цяла Европа !
36
1
 
1
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
dokato nenameryat biologichnite roditeli ili nedokajat po sadeben pat che deteto e osinoveno zakonno da ne im go vrashtat.da gi razsledvat i za drugite deca i da gi sadyat za iztochvane na socialnata sistema i za targoviya s deca.
35
1
 
18
 
! Отговори
Джанго Мангасарян преди 10 години
Някой да е виждал рус индиец! Няма, всички са ***. А, от къде това русо ***? Крадено дете.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е кво да кажа, тва все пак е: Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи; - музика - лъчи. трябва да мълчиме.това е моят сънародник Яворов. не, аз.
33
2
 
21
 
! Отговори
35 преди 10 години
Помаците са българи приели насилствено исляма.
32
0
 
14
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До eeРуси *** имаше много в махалите край казармите навремето. Сега службата не е задължителна и руси *** не се раждат. Рядко, някоя *** хваща от някой по-бял.
31
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Manuelleабе ти разхождал ли си се из помашките села в България някога? Май не. Ами разходи се - ще се чудиш откъде толкова "скандинавци" имаме.
30
2
 
34
 
! Отговори
ee преди 10 години
Познавам *** рус, със светла кожа и светли очи е, но пак си му личи по чертите на лицето че е ***. А на това лапе по нищо не му личи.
29
1
 
26
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Това дете има много изразително лице.Дано прилича на родната си майка или баща.Ако снимката обиколи света може и да попадне в ръцете на истинските родители. Това *** семейство трябва да го разследват за всички деца които живеят там.
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен, гръцкия Барон не лъже - казвайки, че български ромеи са продали детето. Никой не пита-обаче, откъде българските *** са откраднали малкато Мария и как са преминали *** през охраняваната граница с русо и бяло дете!?
27
2
 
2
 
! Отговори
?? преди 10 години
Tova detence ako e od romi zna4i na Obama jenata e skandinavka haha romi *** belgari se taq .. Da vi e ..
26
0
 
18
 
! Отговори
Драган преди 10 години
За *** ДНК тест нищо не значи, те си говорят каквото поискат ! То вече и руси българи се срещат рядко! Руси *** със сини очи не съм виждал......и в Индия няма !
25
3
 
19
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Това дете е от Скандинавия, може и по-от север.
24
0
 
10
 
! Отговори
Осиновител преди 10 години
Няма пли начин да изнесем всички *** деца в Европа и да запазим българчетата за нас, тук.