Атакуват Ердоган с втори аудиозапис

Турският премиер съветвал сина си за бизнес сделка
Обновена: 27 фев 2014 14:20 | 27 фев 2014 08:38, Елка Василева
54
Атакуват Ердоган с втори аудиозапис
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

В YouTube се появи втори аудиозапис, както се твърди, на турския премиер Реджеп Таип Ердоган, който този път съветвал сина си да не приема някаква сума пари, предлагана в бизнес сделка, а да изчака да му предложат повече, предаде Ройтерс. Записът е качен от анонимен потребител, който използва псевдоним.

Още по темата

Подобен запис бе разпространен в понеделник. Твърди се, че на него премиерът казва на сина си Билял как да се отърве от големи суми пари след започнало разследване за корупция. Ердоган заяви, че записът е изфабрикуван и обвини за това политическите си противници.

Ройтерс отбелязва, че не може да установи истинността нито на първия, нито на втория запис и цитира изявление на висш правителствен служител, че ще бъде направена проверка дали записите са фалшиви и че за момента не се предвижда да бъде направено изявление.

Записите излязоха дни след началото на официалната кампания на управляващата Партия на справедливостта и развитието за местните избори, които са в края на март. В понеделник канцеларията на Ердоган разпространи изявление, че първият запис е монтаж, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
23
 
! Отговори
преди 10 години
НЕКА ПОДКРЕПИМ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ В ТУРЦИЯ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН КЛАН, КОЙТО ВОДИ ТУРЦИЯ КЪМ ИСЛЯМИЗАЦИЯ И МИЗЕРИЯ.
35
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целия му клан ги очаква жестока гибел като Кадафи.
34
2
 
4
 
! Отговори
USA преди 10 години
AZ STE GO IZRABOTQ STOI I GLEDAI
33
4
 
3
 
! Отговори
от 37 преди 10 години
Евелата, ***. До колкото разбрах коментара си пишеш за Турция.В собственния ти мозък страната кръстена на пуяк е повишена в "***".Поздравления. Ти си истински анадолец - не уважаваш нищо, пък камо ли себе си.
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
obiknovenno turcite se "ATAKUVAT" otzad
31
5
 
2
 
! Отговори
Jangle leg преди 10 години
Евала на ***. Може да сме последни по всичко, ама нашенската турско-комунистическа ХУНТА научи света на няколко мръснишки нововъведения в политиката:1. Подслушвай, а после сглобявай и фалшифицирай записи, с които да компрометираш опонента2. Контрапротестите
30
2
 
3
 
! Отговори
СКАНДАЛ преди 10 години
В момента има полиция в Столична община и Общинска банка, разкри АФЕРА. Акцията е свързана с кокаиновия канал, разбит от българските и френските служби. Орлин Алексиев, който е общински съветник от ГЕРБ бе тарашен преди дни заради оперативна информация, че има касание към канала.
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SIGANSKA "RABOTA"
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще го изработят и него. Техниката напредна много
27
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ердоганчооо, не разбра ли, че Турция се управлява от светските военни. И тези искат Турция да е светска държава, а не мюсюлманска фанатична джамия. Това е наследството на Ататюрк и тези хора няма да допуснат Турция да се фанатизира или да върви на изток. Нито военните, нито народът го иска. След като не предаде властта при първите протести, сега ще те свалят като последния *** от управлението. Някои хора наистина си вярват и започват да подскачат и срещу Защада и срещу народа си.
26
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЙ, не се подигравайте с Ердоган, да не мислите, че лесно се управлява 70 милионна рязана ***!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не атакувай България, ***.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
едно е ясно, на герб целият свят им пречи да се добере на власт! много им е крив космосът! нека уважаемите ни облъчени съграждани, поддръжници на герб си зададат един *** въпрос - след като са демократична партия, ако някога чучелото боко изчезне, какво ще се случи с партийката им?! ако не са лидерска (меко казано, направо сталинискта) да си представят партията си без кукуто. подсказвам - всеки ще се пита какво беше това герб...
23
4
 
6
 
! Отговори
AMERIKANECA преди 10 години
NA ERDOGANQ MU E SPUKANA RABOTATA.NABELEJI LI TE USA NQMA NA4IN DA NE TE SVALI OT VLAST.TOVA E TO I DA RIVETE ZA NEGO IZGORQL E.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Турчин 22не ме интересуват недоразумения. всеки да си гледа неговота канче, не гледай в канчето на стария!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До dfgjскалъпена е кухата ти кратуна, явно и теб, както и твоя вожд бостанов са ви правили едни и същи тъпири - на полето, затова ви избива на картофоотглеждане и на животновъдство -телета бойки, *** не знам си какви. вие гербери, за вашето *** стоите по-ниско от кучетата му. вие за него сте матрял за добиване на власт. вие сте средство, вие сте нула, даже две нули!
20
4
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
До 20-а за седеров ага какво ще кажете
19
3
 
9
 
! Отговори
dfgj преди 10 години
Същите ***, които съветваха Гея, Бея и Злодея и Сайдер Ага как да водят компроматна война за да окепазят ГЕРБ, явно са съветници и на турските четаци. Поразително идентичен сценарии като в БГ! Като се почне със скалъпените записи на Боко и Цвъко, измислицата с Костинбродските бюлетини (с участието на Гнойната коалиция) та се стигне до тъпанарския изборен кодекс-обслужващ отново "управляващите" - всичко е като еднакъв сценарии!! Тъпите и прости "комунисти" искат да "управляват" навсякъде ....
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Турчин 18за другарите от дпс и бсп означава, че едни българомразци преди 25 години закопаха държавата с една едничка цел - да си напълнят джобовете с мангизи. ако демократите в българия бяха както в нормалните демокрации, то може би нямаше да взимат на избори по 1-2 процента! да напомня, че и последната лъжлива псевдодемократична партия - герб е най-фрапантното доказателство за думите ми - мутри, далавери, кражби, трафик на дрога, абе - тикви! хората им биха шута грубо!
17
1
 
14
 
! Отговори
Реалистът преди 10 години
Хе хе хе ;) То да е само Ердоган в цялостен мащаб.... с мед да го помажеш и на мравките да го оставиш... или на клада да го запалиш... Ама?!?! Само той ли е?.... В цял свят е така! С всички политици и неизменно свързаните с тях Масонски Организации и Световни Мега Корпорации! И после същите тия крадливи *** , определят съдбата на милиарди обикновени хорица из цял свят!.... АКО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.... ТЯ НЕ Е НА ТОЗИ СВЯТ!.... Така че незнам дали някой се учудва за Ердоган и сина му! :) ;) :)...