Такава жестокост не се помни в Гърция!

Бащата зверски е убил 4-годишната Ани, признал си и е задържан
Обновена: 5 май 2015 14:15 | 5 май 2015 11:17, Елка Василева
129
Такава жестокост не се помни в Гърция!
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Бащата на 4-годишното момиченце Ани Борисова е признал пред разследващите органи в Гърция, че е убил детето си, съобщи БНР.

По съвет на адвоката си вероятно той ще се опитва днес да промени показанията, че е намерил Ани починала в дома му и после е заличил следите, като е разсякъл трупа и го е изхвърлил. Опитва се да се спаси поне от обвинение в умишлено убийство.

Още по темата

27-годишният мъж е арестуван. Очаква се официално да бъдат обявени резултатите от криминалистите от намерената кръв в дома на бащата.

Продължава разпитът и на майката, която също е обвинена. Все още властите не са установили дали и тя е участвала в убийството и дали е знаела за него, но умишлено е дала лъжливи показания пред полицията.

В социалните мрежи се организират майки с деца да протестират пред полицията с искане за най-високата присъда за родителите на Ани.

Психиатър от полицията, който е присъствал на разпита на бащата, сподели пред медиите, че такава жестокост не е срещал в цялата си практика.

Телевизионните медии се въздържат да съобщят в ефир информацията, която имат, защото тя действително е шокираща. Всички изчакват подробностите по убийството да се съобщят именно от полицията.

От разследващия екип досега само казаха, че такава жестокост на баща, убил детето си, няма в полицейската хроника на Гърция.

Медиите в Гърция коментират днес, че обществеността е шокирана от подробностите по убийството на 4-годишното българско момиченце Ани Борисова. За извършител е обвинен биологичният й баща. Властите са заловили и майката на момиченцето, Димитрина Борисова. Тя е обвинена в пренебрегване на невръстното си дете и в това, че го е изложила на риск. Това деяние се преследва от закона в Гърция.

Разследващите са разкрили, че бащата не само е убил момиченцето, но после е разрязал тялото, след което го сварил и разхвърлял из къщата и навън.

27-годишният баща е направил пълни самопризнания, като се оправдал, че бил под въздействието на наркотици и се събудил до мъртвата си дъщеричка.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с това българи, на всички ни е ясно за какви "българи" става дума! Така, че стига петнихте името на България заради тоя! Обаче жалко за детенцето! Никое дете не заслужава такава съдба, без значение дали е българче, *** или китайче!
53
1
 
19
 
! Отговори
дракула преди 8 години
да и аз в цялятя си кариера не съм се натъквал на такъв ужас.хората скъсаха гласни струни да викат,че трябва да се върне смъртното наказание но на кой му дреме.престъпниците вилнеят защото знаят че ще се разминат с бесилото
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма съд направо коршум
51
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Има ли вероятност да накарат този иверг даотреже едната си ръка, да я свари сам и да си я хвърли в двора, а после и другата, и двата крака,но всичко едно по едно. Накрая да му извадят очите едно по едно и да го накарат да си ги изяде. Все пак нали затворът е за хора,а този не е от тях.
50
16
 
24
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Българска работа.Бито бебе от акушерка , редовно малтретирано бебе на 2 години в Търговище , сега това извращение , какво става с тая държава!
49
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!!!
48
12
 
12
 
! Отговори
men преди 8 години
мекицо,пак ли ПУТИН е виновен, или този път не.
47
9
 
1
 
! Отговори
има преди 8 години
има ли доказателства?
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bashtata Balgarin ILI GREEK ? NA TIA DOGIVOTNI PRISADI !
45
9
 
9
 
! Отговори
... преди 8 години
Стига моля ти се, вие българите какви сте.... Психопати и *** има от всякакви националности.Въпросният психопат заслужава да се мъчи цял живот, и то дълъг живот.
44
8
 
14
 
! Отговори
o. Krit , Viki преди 8 години
... Tuk xorata naistina sa shokirani. Tozi *** petni tsialata ni natsia!!! Dnes vsi4ki v rabotata mi kazvat.... vijdash li, Vie balgarite kakvi ste..... tsial den 4uvstvax sram zaradi tozi lud 4ovek!!! Jalko za xubavoto momi4entse!!
43
6
 
12
 
! Отговори
.? преди 8 години
Разбира се виновен има и това е народа да народа не политиците за всичко е виновен народа (къде са ранобудните горивата скачат )не бяха платени ама хич
42
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Greek society is in a shock. Not because of his nationality, we are neighbours and good ones. But because a monster kill an innocent child. Monsters are everywhere. Rip Annie we love you.
41
0
 
41
 
! Отговори
vivian преди 8 години
Както и незабавна кастрация на двамата *** "майката" и "бащата" - такива хора не бива да се размножават.
40
0
 
38
 
! Отговори
vivian преди 8 години
Тоя трябва да го обесят с главата надолу на площада! Смърт за ***.
39
1
 
46
 
! Отговори
lollypop преди 8 години
Не е виновна България, но е виновна държавата, защото не налага никакви наказания и всякаки *** си правят каквото си искат. Ако за едно-две зверства, каквито се случиха напоследък се изпълни публично смъртно наказание, малко или много ще има превантивен ефект върху следващите "кандидати за слава"
38
0
 
5
 
! Отговори
една майка преди 8 години
До От 17Ето това е човешко отношение"да се извиниш", което в много от хората около нас са загубили.Няма проблем, случва се.
37
9
 
25
 
! Отговори
Непознат преди 8 години
Няма никакво значение от какъв етнос е детето, НО има значение,че е от България и е с български имена, естествено като е с бълга.имена си е чисто българче.Честито, пак се изср...ме в някоя хубава страна.И много жалко за детето.Психиката ми не го побира един народ убива собствените си деца, защо?????Може би по случая отговора ще намерим в тази поговорка ""Този, който угажда на страстите си, кани дявола в душата си!" Нищо по невинно и красиво няма от погледа на едно дете.
36
5
 
37
 
! Отговори
Бивш юрист преди 8 години
Ха сега за това престъпление да питат нашето Вице-Марга Попова /Скандална Попова/ какво мисли за смъртното наказание конкретно за този случай. Да й чуем доводите против ,тъй като тя е винаги много хуманна и "европейски ориентирана" Това да не е като да ходиш до Испания на конкурси за надарени българчета от фондацията на дъщеря й и с европейски пари които Маргето е отклонила като Вице
35
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднага България била виновна... Няма друг такъв народ да се мрази сам себе си... Другите скучни, стиснати, радикални, грозни и не спират да се хвалят а българина нищо не му липсва ама все е най-зле...