Такава жестокост не се помни в Гърция!

Бащата зверски е убил 4-годишната Ани, признал си и е задържан
Обновена: 5 май 2015 14:15 | 5 май 2015 11:17, Елка Василева
129
Такава жестокост не се помни в Гърция!
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Бащата на 4-годишното момиченце Ани Борисова е признал пред разследващите органи в Гърция, че е убил детето си, съобщи БНР.

По съвет на адвоката си вероятно той ще се опитва днес да промени показанията, че е намерил Ани починала в дома му и после е заличил следите, като е разсякъл трупа и го е изхвърлил. Опитва се да се спаси поне от обвинение в умишлено убийство.

Още по темата

27-годишният мъж е арестуван. Очаква се официално да бъдат обявени резултатите от криминалистите от намерената кръв в дома на бащата.

Продължава разпитът и на майката, която също е обвинена. Все още властите не са установили дали и тя е участвала в убийството и дали е знаела за него, но умишлено е дала лъжливи показания пред полицията.

В социалните мрежи се организират майки с деца да протестират пред полицията с искане за най-високата присъда за родителите на Ани.

Психиатър от полицията, който е присъствал на разпита на бащата, сподели пред медиите, че такава жестокост не е срещал в цялата си практика.

Телевизионните медии се въздържат да съобщят в ефир информацията, която имат, защото тя действително е шокираща. Всички изчакват подробностите по убийството да се съобщят именно от полицията.

От разследващия екип досега само казаха, че такава жестокост на баща, убил детето си, няма в полицейската хроника на Гърция.

Медиите в Гърция коментират днес, че обществеността е шокирана от подробностите по убийството на 4-годишното българско момиченце Ани Борисова. За извършител е обвинен биологичният й баща. Властите са заловили и майката на момиченцето, Димитрина Борисова. Тя е обвинена в пренебрегване на невръстното си дете и в това, че го е изложила на риск. Това деяние се преследва от закона в Гърция.

Разследващите са разкрили, че бащата не само е убил момиченцето, но после е разрязал тялото, след което го сварил и разхвърлял из къщата и навън.

27-годишният баща е направил пълни самопризнания, като се оправдал, че бил под въздействието на наркотици и се събудил до мъртвата си дъщеричка.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargот български! Другото няма значение.
33
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига плюхте по България, да не е тя виновна че има ***??? Докато сами си сваляте самочувствието и се самобичувате нищо няма да се оправи!!! Трябва малко самочувствие и работа! Стига с това плюене по България!
32
3
 
26
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Разтрел за тия двамата
31
0
 
18
 
! Отговори
До Gordo преди 8 години
Напротив, има такъв наркотик - т.нар. соли за вана, които представляват чисти кристали МДМА (или производни на МДМА - МДПВ, МДПК и др.) Често към негативните ефекти на това вещество се причисляват депресия, хиперактивност, агресивно поведение, леки халюцинации, психотично поведение, разбъркани мисли... В САЩ последните 5-6 години имаше около дузина брутални случая на убийства от хора, употребили висока доза соли за вана.
30
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ЧУДО ПРИ ЖИВОТНИТЕ ГО НЯМА , ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ТОЗИ ***
29
12
 
44
 
! Отговори
така преди 8 години
Усещате ли разликата - никой в Гърция не пита какво е момиченцето българче или ромче просто са потресени от нечовешкото престъпление.Тука пак старата песен мрънкане,шикалкавене и хвърляне на вината другаде.Типично.
28
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наркоманите са еднакви по цял свят,без значение от народността си.
27
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да ги съдят в Гърция,понеже ако ги съдят у нас ще им се размине.Даже после и в европейският ще осъдят Бг и парички ще направят.***..
26
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шокиращите подробности са, че не само е разрязал тялото на детето, а е сготвил частите с различни зеленчуци и подправки, за да не миришат, увивал ги във фолио и ги хвърлял в боклуджийските кофи...Въпросът е дали това са го яли кучетата, или бездомните, които се ровят по кофите...Ужасяващо...
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКак ще са ежедневие, бе ? Ти да не живееш в някаква друга България ?
24
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За такъв само смъртна присъда, това не е човек.
23
3
 
55
 
! Отговори
пешо преди 8 години
До Ф.С.ВВ България си се раждат нормални хора ! Това дете и родителите му са .... (няма да напиша какви са, че ще ме изтрият тук). А те не са Българи, само са се родили тук , но нямат нищо общо с българите, турците , арменците и т.н. населяващи тази територия.
22
21
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Ужас - какви отвратителни канибали с сатанинска жестокост -= се раждат в БГ - просто народ без ценности без морал - роден за да убива - дори и децата си -
21
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е едно ужасно криминално деяние, която няма нищо общо с нациалността. А това, че има българи, криещи какви са, говори само 'що за мижетурки и с ниска самооценка същества са
20
4
 
32
 
! Отговори
Gordo преди 8 години
Тоя се опитва май с наркотиците да се оправдае. Абе ей *** няма такава дрога която да те накара да убиеш детето си. Болен си в главата и женати и тя че те е намерила. *** само с това ще се прочуем . Тия като си продават децата и те ли са някаква дрога май а? Държавата се разпадна хора.
19
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не случайно винаги като отивам на почивка в Гърция казвам, че съм от Сърбия. Отношението е съвсем различно и те приемат за бял човек.
18
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още някой против смъртното наказание?Или може би и тук според хуманистите един канибал който реже деца на парчета все пак има "човешки" права и заслужава да бъде рехабилитиран обратно в обществото след минимална присъда.
17
2
 
11
 
! Отговори
От 17 преди 8 години
Извинявам се на 16 (една майка).Преди малко, под този номер имаше друг коментар. Много трият.
16
5
 
21
 
! Отговори
До 16 преди 8 години
Достатъчно е само да погледнеш снимката на детето, за да разбереш за кой етнос става въпрос.Що се отнася до определението "***", първо помисли, после пиши глупости. Бог вижда!
15
2
 
21
 
! Отговори
една майка преди 8 години
Що за майки, нямам думи, предпочитат секс и наркотици пред собствените си деца, много жалко