Такава жестокост не се помни в Гърция!

Бащата зверски е убил 4-годишната Ани, признал си и е задържан
Обновена: 5 май 2015 14:15 | 5 май 2015 11:17, Елка Василева
129
Такава жестокост не се помни в Гърция!
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Бащата на 4-годишното момиченце Ани Борисова е признал пред разследващите органи в Гърция, че е убил детето си, съобщи БНР.

По съвет на адвоката си вероятно той ще се опитва днес да промени показанията, че е намерил Ани починала в дома му и после е заличил следите, като е разсякъл трупа и го е изхвърлил. Опитва се да се спаси поне от обвинение в умишлено убийство.

Още по темата

27-годишният мъж е арестуван. Очаква се официално да бъдат обявени резултатите от криминалистите от намерената кръв в дома на бащата.

Продължава разпитът и на майката, която също е обвинена. Все още властите не са установили дали и тя е участвала в убийството и дали е знаела за него, но умишлено е дала лъжливи показания пред полицията.

В социалните мрежи се организират майки с деца да протестират пред полицията с искане за най-високата присъда за родителите на Ани.

Психиатър от полицията, който е присъствал на разпита на бащата, сподели пред медиите, че такава жестокост не е срещал в цялата си практика.

Телевизионните медии се въздържат да съобщят в ефир информацията, която имат, защото тя действително е шокираща. Всички изчакват подробностите по убийството да се съобщят именно от полицията.

От разследващия екип досега само казаха, че такава жестокост на баща, убил детето си, няма в полицейската хроника на Гърция.

Медиите в Гърция коментират днес, че обществеността е шокирана от подробностите по убийството на 4-годишното българско момиченце Ани Борисова. За извършител е обвинен биологичният й баща. Властите са заловили и майката на момиченцето, Димитрина Борисова. Тя е обвинена в пренебрегване на невръстното си дете и в това, че го е изложила на риск. Това деяние се преследва от закона в Гърция.

Разследващите са разкрили, че бащата не само е убил момиченцето, но после е разрязал тялото, след което го сварил и разхвърлял из къщата и навън.

27-годишният баща е направил пълни самопризнания, като се оправдал, че бил под въздействието на наркотици и се събудил до мъртвата си дъщеричка.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
19
 
29
 
! Отговори
ДРАГАН преди 8 години
До бай ИванСрам ме е да се наричам българин.То човек , като отиде на екскурзия до Гърция като чуят, че е българин представете си как ще ни гледат.ПОЗОР
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бай Иван:Тези българи не са ги продали, а са ги изяли.
12
22
 
33
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 8 години
българин да се наричам... Срам ме е.да ни гледат хората и да ни плюят в очите.
11
6
 
40
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Наркотици,нисък интелект,пещерняшко мислене.Да не би тибя *** да са продали органите на детето си?????
10
2
 
36
 
! Отговори
с преди 8 години
Публична екзекуция, за да е сигурно, че *** е мъртъв!
9
1
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
ако беше в уредена държава, щяха да им го отнемат и да го дадат на приемно семейство, и след 50 години да хленчат "ама защо се изродиха хората". оставете дарвин да си върши работата.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***. Ей такива са да бъдат горени живи.
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забравих - адвоката дето ги съветвал да казват, че детето е така намерено - дане и него го сварят жив, разчастят и изхвърлят в някой екарисаж.
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, милото АНГЕЛЧЕ. Дори то не е успяло да вразуми тази *** родителите си! Дано почива в мир! Изчадия как е възможно. Умът ми не го побира, ***
5
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 годишно .. убито, сварено, разчастено, изхвърлено ....Направо не знам какво да кажа. Надявам се само гърците да си свършат работа и тея "родители" никога повече да не стъпят извън килията си.
4
1
 
18
 
! Отговори
iha преди 8 години
както казах ,време е за армагедон.
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Канибали.
2
29
 
16
 
! Отговори
помнещ преди 8 години
Явно капитализмът отключва най-светлите страни на човека
1
10
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е пътник, гръцките закони за страшни. Ако беше в *** вече да са го пуснали в домашен арест!