Станишев персона нон грата в България, тръбят в Скопие

Той е простак, световен престъпник, пише македонски художник
20 май 2015 19:33, Елка Василева
113
Станишев персона нон грата в България, тръбят в Скопие
Снимка: YouTube

Простак и световен престъпник, който бил обявен за персона нон грата в България – като такъв е представен лидерът на ПЕС Сергей Станишев в публикация в македонския вестник "Дневник".

В материала, озаглавен "Не ме интересуват вампирски послания", известният македонски художник Коле Манев обяснява защо не е отишъл на протестния митинг на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) в Скопие на 17 май.

Той обаче го гледал по телевизиите и силно се изненадал, когато на трибуната се появил "бившият премиер на България Сергей Станишев". Авторът пропуска да каже, че Станишев е и лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС), чийто асоцииран член е СДСМ.

Авторът очевидно или не знае, или не иска да знае кой е Станишев. Но пък си позволява да пише кои са майка му и баща му.

"Човекът по майка от Струмица, по баща от Кукуш, говореше, говореше, но в никакъв случай не искаше да каже или не можеше да изговори името на гражданите, които живеят в Македония, съответно македонци. Ако продължеше така, от устата му може би щеше да излезе, че ние сме българи", се възмущава Манев.

Към тази картина той добавя как на следващия ден след митинга бил чул в радиопредаване, че "Станишев бил пар ексаланс престъпник, защото по нечестен начин събрал стотици милиони евро и сега се скита из Европа, тъй като в своята страна – България, е обявен за персона нон грата".

"Виж ти него, голям простак. Хайде, той простак, ами тези от СДСМ не знам за кой път изглеждат като че са си изгубили ума. Вика ли се такъв човек на митинг, с който искат да свалят властта и да се качат на техните места. С такива глупости нямат шанс да дойдат на власт. Да се сдружаваш със световни престъпници, това са криминогенни връзки", пише Коле Манев. 

Вижте самото изказване на Сергей Станишев от 17-и май по време на митинга на СДСМ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
24
 
! Отговори
wild horse преди 8 години
Възпитаникът на Московския университет Станишев дава интервю на руски медии на английски език,страхувайки се да не заорават в комунистическото му минало на дете на член на Политбюро и майка украинка. Отново заставаме на грашната страна,македонците може да са всякакви,но се опълчиха и на ЕС и на САЩ и се опитват да отстояват енергетическия си интерес. Жалко,че нашите *** отново предават братята и съседите си на Балканите.
27
1
 
3
 
! Отговори
Х преди 8 години
До Хм..По точно Могерини и Трукс ама тихоо да не разберат,че знаем! )
26
16
 
5
 
! Отговори
до андрешко преди 8 години
А бе пич ! Още преди 6000 години в китайските хроники се споменава за тюрки ( tuka ) . 137 държави са създали тюрките. Една от тях е Болгар ( bulgar turkleri ) начело с хан Кубрат = Курт ( Kurt ). Просвети се малко.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 51 Fashist! Put..tati ti Trolska e.a platena e.a!!!
24
3
 
19
 
! Отговори
рене преди 8 години
Какво ни цитирате македонски вестници. Всички вестникари и новинарски сайтове там са под строг контрол. Пеевските парцали са обективна журналистика в сравнение с великосръбската пропаганда в македония.
23
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Internet Trolove, kak ste bre Kotiovci?
22
8
 
8
 
! Отговори
nato преди 8 години
Точно сега е време за съединение на Македония с България защото утре такава държава може и да не съществува. И поне нато да послужи за нещо
21
3
 
16
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
Станишко е троянският кон в Европейският парламент работещ за САЩ, а не за европейците?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е, не са българи.Освен българи, в някои региони има албанци и сърби.
19
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Станишев, Плевнелиев и Ненчев трябва да им се забрани да излагат България
18
1
 
13
 
! Отговори
тез червени домати преди 8 години
"Ако продължеше така, от устата му може би щеше да излезе, че ние сме българи"Шшт! Дума да не става, всичко скрито да остава!
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
единственото което не ми е ясно защо това светило на европейската демокрация говори на английски и то на македонците?!?!?
16
1
 
7
 
! Отговори
H Himler преди 8 години
До Анонимен23 To vie komunistite sazdadohte Makedonia vie ia prodadohte vie gonihte Van4e Mihailov koito rabote6e za maika Balgaria I vie prodadohte Balgaria na Rusia Za6to ne poiskate arhivite ot Rusia da vidite kolko pari struvate kak ste se predavali na Ge6ev edin drugi vie ste za trepane
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да го коментираш Станишев . Навсякъде се излага . *** .
14
3
 
13
 
! Отговори
За всички във форума преди 8 години
Македония е част от Тракия , и северното гръцко население на Балканския полуостров отнай-древни времена!Първичното население на България --са ТРАКИТЕ!Впоследствие , областта е населена от прабългари , славяни, татари и други етноси и племена!НОРМАЛНО Е----БАЛКАНИТЕ СА СВЕТОВЕН КРЪСТОПЪТ!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Човекът по майка от Струмица, по баща от Кукуш,"Ясно и Станишев е македонец... :D
12
5
 
26
 
! Отговори
Гадорян преди 8 години
Макетата са ***! Въпреки че имам роднини македонци! Те албанците ще им покажат де зимуват раците. Хак да им е. И гърците не ги обичат. Само сърбите " милеят " за тях.
11
6
 
18
 
! Отговори
Какво е СърГея ли.. преди 8 години
Ами ...СЪВСЕМ ОБИКНОВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ МОШЕНИК И ЛЪЖЕЦ!Кво , повече....??!!!
10
4
 
23
 
! Отговори
i'm преди 8 години
Абе Манев...Той че Станишев е престъпник, престъпник е! Ама ти защо реши, че си македонец и изобщо, защо някой който живее в някаква област наречена Македония, е решил че принадлежи към някаъв народ по името на някаква област. Само да припомня, че любимият ви Александър Македонски, не е нищо повече от грък.
9
5
 
6
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
До Членска карта 7Че то на Станишев единствено правописът и красивоговорът му е ОК! Друго не се забелязва да има нещо наред! :)))