Станишев персона нон грата в България, тръбят в Скопие

Той е простак, световен престъпник, пише македонски художник
20 май 2015 19:33, Елка Василева
113
Станишев персона нон грата в България, тръбят в Скопие
Снимка: YouTube

Простак и световен престъпник, който бил обявен за персона нон грата в България – като такъв е представен лидерът на ПЕС Сергей Станишев в публикация в македонския вестник "Дневник".

В материала, озаглавен "Не ме интересуват вампирски послания", известният македонски художник Коле Манев обяснява защо не е отишъл на протестния митинг на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) в Скопие на 17 май.

Той обаче го гледал по телевизиите и силно се изненадал, когато на трибуната се появил "бившият премиер на България Сергей Станишев". Авторът пропуска да каже, че Станишев е и лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС), чийто асоцииран член е СДСМ.

Авторът очевидно или не знае, или не иска да знае кой е Станишев. Но пък си позволява да пише кои са майка му и баща му.

"Човекът по майка от Струмица, по баща от Кукуш, говореше, говореше, но в никакъв случай не искаше да каже или не можеше да изговори името на гражданите, които живеят в Македония, съответно македонци. Ако продължеше така, от устата му може би щеше да излезе, че ние сме българи", се възмущава Манев.

Към тази картина той добавя как на следващия ден след митинга бил чул в радиопредаване, че "Станишев бил пар ексаланс престъпник, защото по нечестен начин събрал стотици милиони евро и сега се скита из Европа, тъй като в своята страна – България, е обявен за персона нон грата".

"Виж ти него, голям простак. Хайде, той простак, ами тези от СДСМ не знам за кой път изглеждат като че са си изгубили ума. Вика ли се такъв човек на митинг, с който искат да свалят властта и да се качат на техните места. С такива глупости нямат шанс да дойдат на власт. Да се сдружаваш със световни престъпници, това са криминогенни връзки", пише Коле Манев. 

Вижте самото изказване на Сергей Станишев от 17-и май по време на митинга на СДСМ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоа пък след като на няколко пъти прецака България се се преселил в Македония .Абе ти политик ли си или са те изпуснали отнякъде че одиш да се буташ дет никой не те сака
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като тоя, дето е уличен в корупция, изнасяне на държавна тайна, въвеждане на плосък данък от 10% за едрия "бизнес", приемането на Лисабонският договор - отказ от суверенитет и приемане на 750 000 африканци в РБ, след като тоя е шеф на ПЕС, просто немога да си представя що за долни същества са тия, щом тоя е най-достойният!!!
46
1
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Бързо са го разкрили др. Станишевич
45
1
 
10
 
! Отговори
художника преди 8 години
Социалист... агитира на английски ???? Що не агитира на руски, нали вожда им е Путин???`Баси смешниците са тия тъй нарекли се "социалисти" . Хем запада им виновен, хем говорят на западен език и децата им учат на запад, карат западни коли, влоговете им в западни банки в западна валута...
44
4
 
12
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Пресилено, но близка до реалността е преценката на автора.А нашият човек дори нема смелостта да говори на български на митинга. Мишок на квадрат.
43
1
 
16
 
! Отговори
none преди 8 години
Да приказваш на английски в Македония ... ?!?!?
42
13
 
9
 
! Отговори
Ниф преди 8 години
Като го видя тоя престъпник и като знам, че в момента имаме по-голям престъпник в лицето на Бойко (гади ми се от името му) БорисоФ ми идва да ги насиля в някоя стаичка на тъмно.
41
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К.омунист е синоним на ***
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами *** е, щом е комунист.....
39
2
 
7
 
! Отговори
koko преди 8 години
tozi i tam otide da se izlaga , nali v BG ve4e ne go brusnat za sliva
38
2
 
3
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Нищо че е лош,пак има македонски корени.
37
1
 
36
 
! Отговори
Socialist преди 8 години
Той си е *** и Престъпник, на нас българите нищо ново не ни казвате!
36
3
 
27
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Потвърждава се, че московските агенти се промъкнаха в Европарламента, за да компрометират европейските институции. Направо ми се доповръща като го чух да плещи клишетас и кухи фрази на английски.
35
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя *** , им говори на английски , на българите в Македония . Тоя ли *** , ще говори за корупция , като е известно , какво бе по времето на Тройната коалиция . Как български гражданин , ще им говори на македонците на английски , но все пак баща му е от ЦК на БКП , а Коминтенрационал измисли македонската нация
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБВ-исти, кефите ли се?
33
4
 
36
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Станишев, чий го дириш ти в Македония, бе ***......
32
6
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Престъпник, като всички останали през прехода,ако някой политик мислеше за народа -нямаше аз сме на това дередже.Ако изключим Желев,Ф.Димитров и Жан Виденов всичките други бая са бъркали в кацата с меда.
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само албанци за вас, глупави макета ;)Намерихте нас да мразите, браво бе :)
30
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама сте улави макетата :)))
29
3
 
41
 
! Отговори
Jon преди 8 години
Няма нация македонци в област македония живеят само българи ,албанци и много малко сърби.