В убийството на малката Ани участвал още един човек

Негова ДНК била открита в стаята, в която е погубено детето
10 сеп 2015 12:27, Елка Василева
6
В убийството на малката Ани участвал още един човек
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Месеци след като 4-годишната Ани беше убита в Гърция, а телцето й беше унищожено от собствения й баща, стават известни нови факти.

От гръцката полиция вече са сигурни, че в убийството е участвал и още един човек, тъй като на местопрестъплението е открита ДНК на трета личност, пише GRReporter.

Още по темата

Като основен заподозрян за убийството на детето властите арестуваха 27-годишния му баща Станислав Бакърджиев, който призна при разпитите, че е унищожил трупа на детето, но отказа да признае, че сам го е убил. Мъжът се намира при изключителни мерки за сигурност в затвора на остров Корфу.
 
Майката на момиченцето, 25-годишната Димитрина Борисова, не е била в Гърция в деня на убийството. Но поради противоречията в показанията си и честата им смяна също предизвика подозренията на следователите и е в предварителния арест в женския затвор в град Тива.

В случая е замесен и свидетелят Ники или Назиф Ахмедов, който физически се намира в България и не се яви за разпит пред гръцките следователи. Според Ставрос Георгиу, адвокат на майката на детето, Ники може да бъде задължен да даде показания в Атина само, ако срещу него бъде повдигнато обвинение за углавно престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ГърцияАни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
детенце е продадено
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TulskiЕдното може да му е никът, другото да е официалното му име бе Айнщайн!!Но такава дивотия рядко се среща - баща да убие собственото си невръстно дете и да го сготви, за да заличи следите!!
2
3
 
6
 
! Отговори
ала бала преди 8 години
Истината никога няма да излезе наяве , защото малкото е убито в масоно-еврейски ,сатанински ритуал .
1
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нас ни интересуват бежанците, не Ани