Тяло на дете изхвърли отново морето в Турция

Момиченцето е било част от група сирийски бежанци
18 сеп 2015 12:15, Елка Василева
40
Тяло на дете изхвърли отново морето в Турция
Снимка: архив, Reuters

Тялото на 4-годишно момиченце е било изхвърлено от морето на брега в турския курорт Чешме, съобщава вестник "Тюркие", цитиран от БНР.

Още по темата

Момиченцето е било част от група бежанци, които се опитвали да стигнат до Гърция през Егейско море.

Турската брегова охрана е реагирала на сигнал за потъване на лодка с мигранти и в последния момент е спасила 14 сирийци, осем от които - деца.

Екипи на жандармерията са извършили оглед на сушата и са открили тялото на момиченцето.

В началото на месеца световната общественост беше разтърсена от снимка на тригодишното сирийче Айлан, чието телце беше открито на брега край курорта Бодрум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Какво очаквате от нас казвайки ни такива новини. Съчувствие?? Или да кажем - Ох, бедничките, дайте да ги пуснем у дома си. Не, няма да стане. Да не говорим, че това дето го пишете по медиите не се знае доколко е вярно и доколко не е. Тези неща да ги пишат по американските медии, да видят хората тяхното правителство какво носи на света. На нас няма кво да ни ги поднасяте тея неща, от нас съчувствие не чакайте, в България има много деца и старци които мизерстват, по-болно ми е за тях. ЯСНО!!!
19
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Днес.бг какви чалъми ни предлагат да ни разчувстват не е истина,по клети изглеждат от самите сириийци със по 10-20 хил. $ в джобовете,как да не ги съжалиш .. Искам да ви платя заплатите тоя месец журналистчета
18
1
 
0
 
! Отговори
до жена преди 8 години
ей *** пкк се бие срещу идил, идил и пкк са финансирани от някои елити за да разделят близкия изток.. скоро и в ***
17
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покажете снимки как си хвърлят децата през телената двуметрова ограда в Унгария съвсем да се умилим! Толкова им пука.
16
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше много статии за Айлан Курди, който всъщност не е сирийско, а кюрдско дете. Разбира се това не беше удобно и се премълча от медиите, защото е бягал от Турция.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами помъкнали са го в Европа където "раздават пари на емигрантите". Ами какво да правим сега. Няма да вземем да се тръшкаме от мъка както ви се иска на вас и да отворим всички врати та да се домъкнат всички "бежанци" у нас.
14
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеса, разберете, че няма да омекнем и да отстъпим от позицията си: незаконните имигранти не са добре дошли тук. Всяка една смърт на дете ще тежи на съвестта на алчните му родители, които решиха да цъфнат неканени и неподготвени в Европа, за да си уредят живота и да смучат социални.
13
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко възпитани, мили и чисти са тези хора, каква душевност лъха от лицата им, колко мирна и толерантна е религията им, как спазват законите на държавите през които тихо вървят, колко млади и здрави мъже са, защо не си ги вземем да ни направят безброй дечица, да забулят непослушните ни жени които съвсем са се разпуснали и трябва да се затворят по къщите, да построим на всеки ъгъл джамийка за да не се губи време да ходим до по-далечна, да ходим при ходажата да ни разрешава споровете и закрием съд
12
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече почна да им става навик
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А с какъв акъл ще вземеш 4 годишно дете в лодка насред морето? Не само трафикантите, ами и родителите трябва да търкат наровете в затвора.
10
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е т. нар. контролиран хаос. Подобен ефект беше с мутрите в БГ. Дава се абсолютна свобода на примитивни хора с цел създаване на страх и несигурност сред широка част от населението. Така се градят империи с колониални структури - чрез сриване на всичко градено с години и с много усилия.
9
3
 
39
 
! Отговори
Orban преди 8 години
На онова предишното баща му беше със спасителна жилетка и е жив и здрав, но трябваше да се ореве орталъка! Преди няколко дни се удави дете в България и кво....2 реда съобщение по медиите (не всички)
8
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвърлят децата си в морето, как да ги съжаляваш такива.Никой не ги е поставил в опасност в Турция. Родителите са 100% виновни.
7
7
 
27
 
! Отговори
Orban преди 8 години
Никой няма да се трогне след като умишлено излагаш детето си на смърт! Стига вече с тия "сърцераздирателни" снимки и статии. Не ми е грам жал! Утре моите внуци ще бъдат потенциални жертви на тези кандидат терористи! Колкото повече от тези диваци не успеят да се доберат от Европа, толкова по-добре за всички нас. А преди малко е пострадал полицай в центъра на София при преследване на диваци! Правете си изводите какво ни чака.
6
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредна оброботка на европейците. Толкова млади мъже на пълчища...как ви се струва? Нагли, мръсни, арогантни...вижте каква свинщина е около и след тях. Рапона пусне ли ги си е заминал при първите бунтове на българите на които ще им е писнало от муслиманската отврат.
5
2
 
22
 
! Отговори
Т преди 8 години
Пък колко още ще събират от минното поле в Хърватска
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София преди час е ранен полицай от Трето районно след гонка с бежанци, инфо от други сайтове. Очакват се подробности.
3
3
 
17
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Много начесто взеха да се давят тези деца.Снимчици, ала-бала, няма ли?...
2
3
 
24
 
! Отговори
Е преди 8 години
МНОГО ЧЕСТО ПОЧНАХА ДА СИ ДАВЯТ ДЕЦАТА ТИЯ...ТО БИВА МЪРЛАЧИ ,*** ТИЯ СА БАШ.КАКВИ НЕЩА ИЗМИСЛЯТ..
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе да ги съдят тези трафиканти като "опит за убийство- преднамерено" и родителите също. Що за безотговрност - море е това, не локва