Анархисти нахлуха в гръцката обществена телевизия

Имало е бой с журналисти в студиото, но зрителите не го видели
24 фев 2016 09:00, Петя Славова
16
Анархисти нахлуха в гръцката обществена телевизия
Лиана Канели. Снимка: архив, Reuters

Инцидент прекъсна прякото излъчване на гръцката обществена телевизия. Група анархисти от организацията "Рубикон" нахлуха в ефирното студио по време на юбилейно излъчване на новините, съобщава Нова тв. 

По това време гост на водещия била бившият лидер на гръцката комунистическа партия Лиана Канели.
 
Стигнало се до сбиване между анархистите и журналистите в студиото. Но нищо от това не е излязло в ефир, тъй като излъчването е било прекъснато почти веднага.
 
Едва след възстановяване на ефира водещият обяснил какво се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
До татиИ точно поради тази причина /60% са още държавни/ аз магазините гръцка стока освен портокали и маслини не съм виждал.Явно много добре се управляват тези 60% направо медец капе :) Сделки правят за милярди.Точно както нашето БДЖ по 100 милиона на година вътре. И ги плащаш ти и аз. И защо ? Защото да бъдело държавно. Трънки ! Давай го за 1 лев и да се прави бизнес да влизат данъци и да има работа за хората. Това нашето БДЖ е псевдо влак !
9
0
 
2
 
! Отговори
Ципурос преди 8 години
Тази е брат на Кастро!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Исти"ограбвани от комунизма-ленинизма", викаш..Явно живееш в някаква паралелна България, защото в тази, която живеем ние голяма част от населението ѝ преживява още от натрупаното от "комунизма-ленинизма", 27 години в условие на проспериращ евро-атлантически турбо-капитализъм.
7
14
 
7
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Гърците са млада държава на 190 години,затова нямат онзи хилядолетен управленчески опит,който имаме ние. Това е основната причина сега да са по-зле от нас,без никога да са били ограбвани от комунизма-ленинизма и без да са "стажували" 4-5 века при турците.
6
4
 
13
 
! Отговори
Ау преди 8 години
До татиНе мога да повярвам че за 51 години нищо не си разбрал :) Когато се наливаха милиарди в Гърция от Западана Европа и САЩ за да бъде флагман на капитализма беше добре , сега обаче когато трябва да си влязат в обувките, става страшно. Не съм съгласен, тепърва ще страдат икономически,политически и социално.
5
6
 
12
 
! Отговори
ЖИБОР преди 8 години
ГЪРЦИТЕ СА ХАЙДУШКО ПЛЕМЕ- ТЕ НЕ СА ЧЕСТНИ КАТО НАС ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ЖИВОТ В МИЗЕРИЯ ЗАРАДИ ОБИЧ КЪМ ПРАВДАТА,А СА ГОТОВИ ДА НАПРАВЯТ ВСЯКАКВА МЕРЗОСТ,ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ПАРАЗИТНИЯ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ.
4
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЪРЦИТЕ СА БОРБЕН НАРОД. ТОВА ЧЕ ЕДНА ШЕПА АЙДУЦИ ГИ НАБУТАХА С 300 МИЛИАРДА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ГЪРЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЪТ ЩЕ КЛЕКНАТ И ЩЕ СЕ ЗАРОВЯТ В ЛАЙ.АТА. ТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛСКО ПЛЕМЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕДНО ДРУГО ПЛЕМЕ. НЕ Е ЛУД ТОЗИ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ ДЕТО МУ Я ДАВА. А СА ИМ Я ДАВАЛИ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ. АМИ ЩОМ СА ИМ ДАВАЛИ ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ВЗЕМАТ? КАКТО СА ИМ ДАВАЛИ ТАКА СИ И ЛИЧИ КАКВА ДЪРЖАВА ИМАТ. И НАЙ ЗАТЪНТЕНОТО СЕЛЦЕ СВЕТИ С НОВИ КЪЩИ И СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ. А ЕДНИ ДРУГИ СЕЛЦА СА ПРАЗНИ И УМРЕЛИ
3
10
 
15
 
! Отговори
тати преди 8 години
Що си мислите че Вие сте прави а не Гърците ! Аз доколкото схващам от моите 51г наблюдение на живота на Балканите !За Мен Гърците са си прави ! Тук не става въпрос за пари !Става въпрос за Държавата Гърция на която и предстои да бъде Опоскана и Изкупена на Безценица!Както се случи със милата ни Родина България ! Изкупиха я !И я владеят шепа хора, на Безценица!А останалите Българи - Робуваме и Мизерстваме! НаГърците все още около 60% от предприятията и инфраструктурата си е -Държавно на 100%
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав си, колега. В една държава сбият ли се комунисти с анархисти значи ситуацията е критична. Намирисва ми на гражданска война и преврати. ИЗГОНВАЙ ОТ ЕС И ЗАКРИВАЙ!
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закривай тая обречена държава!