Запалиха българското знаме в македонския град Кратово

Извършителят след това е изхвърлил флага в реката
18 апр 2016 10:07, Елка Василева
68
Запалиха българското знаме в македонския град Кратово
Снимка: архив, Булфото

Неизвестно лице е свалило, запалило и хвърлило в реката българското знаме, което е било окачено пред помещенията на Гражданското сдружение за македоно-българско приятелство в македонския град Кратово.

Сигналът в полицията е бил подаден в събота около 22:50 ч. от председателя на канцеларията на Гражданското сдружение за македоно-българско приятелство.

Той е съобщил, че във времето от 15 ч. до 22:40 ч. българското знаме, което е било издигнато заедно със знамена на Македония и на ЕС, е било свалено и частично изгорено.

Извършителят е взел след това знамето и го е занесъл на мост, откъдето го хвърлил в реката.

Предприемат се мерки за изясняване на случилото се, пише Макфакс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
5
 
! Отговори
Говне Тапировски преди 7 години
Велико, антично и титанично геройство. Постъпка достойна за някой бог. Богът на тапирите-говноядци. Евалата си, антички Боже!
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми, кво да направим. Да го залови македонската полиция и да му наложи глоба за вандализъм! Външният ни министър да направи дипломатично изказване като бял европеец, че това е вандализъм и по никакъв начин не трябва да се подкопават отношенията и други политически изказвания да се изчака отговора от македонска страна. Аз ако реша да изгоя немско или американско знаем в София, да ме разстрелят ли или какво?!
51
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се прекрати политиката са "пастошите". За всички други - да, за македонци - не. Те преди да подадат документи, отиват при нотариус да декларират, че документите не ги подават защото се чувстват българи, а за да ходят в чужбина. Както русняците на Путинчук и българските русуфилистически путиномърчета мразят Америка защото им била виновна за това, че се на.. точно така македонците мразят фашистките татарчиня, защото били окупанти, а българскити комунисти, не били титовисти.
50
3
 
2
 
! Отговори
maketo преди 7 години
До Българинti pa kato si tolkova kurajliya varvi da svali6 i zapali6 tehno zname.ne mislq 4e ti stiska.
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте му гражданство, че е сърдито макето!!!
48
2
 
21
 
! Отговори
Trk преди 7 години
Това ако беше статия за Турция до сега ще ше да има над 500 коментара. А за запалено българско знаме има само 60 коментара. КОМПЛЕКСАРИ.
47
17
 
13
 
! Отговори
ONASSIS преди 7 години
Крайно време е гръцката армия да въдвори реда в тази размирна провинция.
46
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генетично македонците са 10% африканци и това показва, че не са българи и обяснява явната тъпотия на този народец.50 хиляди *** се бият на гръцката граница да влязат в Македония, 50% от населението им албанци, които мечтаят за Велика албания, те тръгнали да горят българското знаме.
45
1
 
28
 
! Отговори
Djin преди 7 години
Тия генномодифицирани биологични eдиници, давата всичко от себе си накрая България да има обща граница с Албания! С постоянство всичко се постига! Видно е, много им се отдава.....
44
2
 
22
 
! Отговори
АМАН преди 7 години
На Кой му ПУКА, че някакво Примитивно същество е запалило Знамето ни... всеки си плаща за Простотията и Лошотията... такива са му възможностите на човечеца... Ако дойде в България предполагам даже ше го Целуне... Жалко Българо-подобне примитивна Душица
43
18
 
11
 
! Отговори
Горд Македонец преди 7 години
Македониjа на 3 морета бе!!!
42
3
 
21
 
! Отговори
Българи са до 47 преди 7 години
в интерес на истината македонец не ми е приятно да казва,че е българинЗначи се опитваш да отнемеш правото на българин да се нарича "българин". Македонците са българи, дори и да са претопени донякъде от сръбските комунисти. Македонците да се наричат българи си е чисто тяхно право. По-точно обратното - нямат правото да се наричат македонци и наследници на Александър Македонски, защото това е една измислена и скалъпена история и няма нищо общо с истинската история на днешната FYROM.
41
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в интерес на истината македонец не ми е приятно да казва,че е българин,те много отдавна са друг тип хора,по приличат на албанци,е не,благодаря,да си се определят както си искат,срещала съм ги,виждала съм поведение и мисленето им,и дано никога не станем едно цяло.
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние българите да не мислим защо македонците горят българското знаме в македонския град Кратово, а да се замислим защо някой българи от България като тези в форума или одобряват това или не им прави впечатление. Сърбо-македонците са предатели и брато-убийци и предатели и това е факт, ама питам защо тези предатели идват и тук в България.
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смел е, ама докато си е вкъщи.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли кой да подкрепи създаването на една македонска ДОСТ?
37
3
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
ФИРОМ-ромеца /демек *** на балканите/ ще му уври чутората след има няма 10 г. га шиптарите решат да действат.
36
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно защо привържениците свалили флага на ЕС сега реват като осели когато други подобни на тях свалят българския флаг.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митов, външни министре, докога ще търпим Фиром да се гаври с България ?
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
VAJNOTO DA IMA KONFRONTACIA A NE IZOLACIA!!!! EDINSTVENO CHOVEKA SUS ATOMNITE BO... MOJE DA IZMISLI KONFRONTACIA TO E BLIZKO DO AKILA ISKA DA GLEDA SIIR I DA IGRAE ROLQTA KATO SUDIA!!!!!