Макето Миленко – протеже на властта в Скопие

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ ведно: Смърт и още чукове за татарите!
4 окт 2016 19:45,
114
Макето Миленко – протеже на властта в Скопие
Снимка: Facebook

Името на придобилия скандална слава македонски журналист Миленко Неделковски, който навръх деня на българската независимост се качи на връх Каймакчалан и демонстрира разбиване на българска паметна плоча, присъства в 8 правителствени работни групи.

Още по темата

На правителствено заседание, проведено на 6 юли т. г., по предложение на заместник-министъра на информационното общество и държавната администрация Тимчо Муцински, член на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, е взето решение за създаването на работни групи за провеждане на Национален акционен план за открито правителствено партньорство 2016-2018 г.

С правителственото решение журналистът Миленко Неделковски се определя за член на работните групи - Разделна креативност на политиките, Открити източници, Свобода на информирането, Предотвратяване на корупцията и представяне на практиките на добро управление, Ефикасно управление на публичните ресурси (фискална прозрачност), Достъпност на местно ниво, Публични услуги и Климатични промени.

Определянето на Неделковски за член на правителствените работни групи доказва тесните му връзки с партийния връх на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, пише "24 часа".

Очевидно е, че дори неговото криминално минало, тъй като той е осъден за издаване на фалшиви американски визи, не пречи за определянето му за член на работната група за борба с корупцията.

Разкритията за връзките на Неделковски с партията на Никола Груевски идват само седмица, след като журналистът предизвика българската общественост, приписвайки си заслугата за унищожаването на информационната табела, поставена от военнослужещи от 68-ма Специализирана бригада на 21 май 2016 г. на връх Каймакчалан.

Действията на Неделковски на 22 септември т. г. мигновено бяха подкрепени в социалните мрежи с призиви за "смърт и още чукове за татарите" от дейци на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ, служители на македонското министерство на отбраната, на МВР и пожарната, което подкрепя тезата за предварително организиран характер на антибългарската провокация.

Същия ден в кампанията се включиха и всички проправителствени медии "Вечер" на близкия на Груевски Драган Латас, "Пулс 24" на директора на архива на Македония Филип Петровски и др.

Информацията за определянето на Миленко Неделковски за член на правителствените работни групи е публикувана в редица македонски издания "Либертас", "Плюс Инфо", а електронното издание "Народен глас" пише "Вместо да го арестуват за фалшивите американски визи - Миленко е избран за член на 8 работни групи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ БЕДЕН КОЗАР НЕ Е ПРОТЕЖЕ НА СКОПИЕ,А НА МОСКВА- ЗАТОВА ОПИТВА ДА СКАРА БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ,ЗА ДА СЕ НАМЪРДАТ ПУТИНОВЦИ ТАМ!
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Македониа 72Била е! Сега е толкова велика колкото *** е девствена! :))))))))
65
14
 
3
 
! Отговори
Македониа преди 7 години
Македониа е велика и силна държава
64
1
 
5
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Този от фотоса човек ли е или ***.?! По - вероятно е второто , но да не обиждам животното и то душа носи".Матриала" от който е правен сигурно е бил" калпав" или чипа му е зациклил.?!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 71Кой ще те напада бре!!! Македонците едвам си държат гащите, както и ние де, камо ли да тръгнат война да водят при това с нас. Ей, не можем дя правим генерални заключения заради действията на някакъв пишман-македонец който си личи че не е много сам със себе си!
62
10
 
7
 
! Отговори
don преди 7 години
Нищо чудно утре македонците да ни обявят война и да ни превземат. Тяхната армия е по голяма от българската. добре че имат проблеми с албанците и наче до сега да са ни превзели.ние си мълчим те ни обиждат постояно.Определни политически сили ги ползват.нашия президент се кани на руснаците , а за македонците мълчи. Където съм бил на почивка и в хотела има македонци много гадно се държат с голямо самочуствие и от персонала никой не им прави забелжка едвали не ние сме робиПравителдството е
61
2
 
8
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 7 години
До АнонименМи ти бе неразумни юроде - що се срамиш да се наречеш българин - и въпреки това четеш българските сайтове ;-)
60
0
 
7
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 7 години
До ПЕРО АНТИЧКойто не тачи миналото и не вярва в бога си е пътник
59
1
 
6
 
! Отговори
продължение-2 преди 7 години
До продължениеспънем за вашите планове,за да отговаряте и плащате за постоянното оплюване,дискриминиране и мачкане на всичко българско,и по удбашки или есесовски начен тероризиращи всеки у вас с българско самосъзнавие.
58
1
 
8
 
! Отговори
продължение преди 7 години
До antimakedonда понесат възмездие за злостната си антибългарска позиция.Който носи мъжко сърце и българско име,никога няма да стъпи дори и на екскурзияпна Вардаро или на Охридското езеро,нека там дап стъпват шиптърите,дето са им по-мили.Имат много да плащат не амо за вандалскотопчупене на български паметници,но и запзлостната си антибългарска политика от самотохси създаване...А нашите управленци първи някога я признали и куп подаръци й направили...Кой им разреши?Върнете си подаръците обратно.Ако искате ЕС или друго нещо,ще го гледате през крив макаран,вече не само Гърция,но и ние ще ви сп
57
2
 
15
 
! Отговори
antimakedon преди 7 години
Защо никой не коментира поредният вандалски антибългарски акт на измислената държава Македония и на маниакалните й оплюващи всичко българско и родно така наречени граждани?Тази измислена бивша югославска република от маниаци и параноици с мания за величие и комплекси от своята нищожност,крадяща чужда история,щото няма своя,обявилане само Александър Велики,но и Луната за тяхна,най-враждебната спрямо нас страна,където ни плюят повече от Сърбия,Турция и Русия,взети заедно,където нашите наивници Ф.Димитровци първи я признаха,че и танкове й подаряваха,та тарикатите да си ги нарежат за скраб,трябва
56
2
 
11
 
! Отговори
BG преди 7 години
Когато бяха наводненията в Скопие, търсихме татарите, сега "смърт и чукове за татарите". Ама помоща която им прати Татария я взеха - що не върнаха парите ?!?!Ама то не е виновен който яде баницата, а който му я дава - нашите ... политици да продължават да се държат с БРЮМ като с "приятелска" държава и точно това ще получаваме !
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами те си избиват така комплекса за малоценност
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БИВШАТА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ СА ОСТАНАЛИ САМО ХОРА СЪС СРЪБСКА КРЪВ - ВНУЦИ НА СКОПСКИ *** И БЕЛГРАДСКИ УДБАШИ.
53
1
 
14
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Защо ни занимавате с източно европейската версия на бананова държава? Да си дрискат там в кочинката наречена Македония и света да си върви... то верно и ние не сме някаква световна сила ама макетата са още по- големи политическо комици и дилетанти в създаването на смислена държава...
52
1
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
До ФитЩе те занимават и още как! И тук и там идват избори, едните през ноември а другите през декември. Така че трябва агент Каракачанов да обере по някой гласец тук-таме за да не се посрами човека. След като Бойко обяви на всеослушание оставка ако Цецка не спечели на първи тур ще те занимават ами как! Комунистите и в двете държави са се обединили с идеята да се върнат на власт. Само че когато достатъчно хора се осъзнаят какво им се подготвя ще е вече твърде късно.
51
5
 
4
 
! Отговори
Адам преди 7 години
"Либертас", "Плюс Инфо" и "Народен глас" са медии в Македония финансирани от Сорос чрез "Отворено Общество" на комуниста и сърбоман Владимир Милчин.
50
1
 
15
 
! Отговори
Фит преди 7 години
Стига ни занимавайте с тоя баллък. Човечеството седи на ръба на световна война...вие пишете за некви *** от 5тия свят.
49
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бугарите са много калпаво *** племе между тюрки и македонци. Но незнайно защо са страшно уродени у главите.
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали утре г-н Рихтер като ги дрънне здраво, буга.рите-татари пак ще дойдат на помощ! Или ако дойде потоп, пак ние ще ги вадим от калта! Ние си ги обичаме, прощаваме, ама тоя ше-бек трябва сами да си го хванат и наврат, дето му е мястото! Хайде, действайте, макета и кажете едно "Извинете!"