Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?

Гръцките лекари с шокиращ доклад по убийството в Атина
5 окт 2016 09:37,
30
Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?
Снимка: Български новини

В нов шокиращ доклад от съдебния лекар се предполага, че малката Ани, която бе нарязана и сготвена от баща си Станислав Бакърджиев в гръцката столица Атина, може да е починала от консумация на голямо количество хероин.

Още по темата

Понякога човешкият ум не е в състояние да поеме величината на престъпление като това с малката 4-годишна Ани, където на шестия ден от съдебното заседание, съдебната зала замръзна отново от чудовищните разкрития. Този път от заключението, направено от съдебния лекар, пише в. "Български новини".

В деветте страници от заключенията подробно е описана смъртта на детето, даващо отговори на въпросите на съдиите.

Според съдебния лекар, смъртта на детето е настъпила от патологични причини, които могат да бъдат пренебрегната инфекция, алергична реакция или голямо количество наркотици.

Паралелно с това всички елементи и атрибути изследвани върху одеялото на непълнолетно дете са идентични със страничен ефект, който биха имали малки деца след консумация на хероин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накой осъзнава ли колко сташно вече се промиват мозъци? Гледах новия пошъл клип на Гери-Никол с откровени сатанински препратки. Това е символ на младежта. Те утре ще участват в сатанински ритуал мислейки че ще станат известни или богати, и няма да почувстват нищо човешко. Искам органите на власта да спрат сатанинското клипче. Мисълта, че може да има още такива деца заради криво разбрана мода ме ужасява!
1
11
 
38
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Гледам снимката на хлапето, гледам снимката и на Станислав Бакърджиев а.к.а. Сали Бакъра - нищо българско не виждам.