Нов български "рус ангел" възмути съседна Гърция

6-годишното момиченце живеело при хора, които не са му родители
Обновена: 5 окт 2016 07:37 | 5 окт 2016 07:37,
18
Нов български "рус ангел" възмути съседна Гърция
Снимка: Reuters

6-годишно момиче е открито след акция на полицията в ромската махала в Тирнавос, градче в близост до Лариса.

За случая, подобен на този с "русия ангел" от преди две години информират медии в Гърция.

Още по темата

ДНК експертизата потвърдила, че хората, с които живее детето не са биологичните му родители. Те са задържани. Работата по изясняване на самоличността на детето продължава.

Гръцката полиция няма регистрирани сигнали за изчезнали или отвлечени деца в региона, което затруднява тяхната работа. bTV твърди, че детето е българче.

Припомняме ви, че в подобен казус беше замесено българско ромско семейство през 2013 г.

Тогава гръцкият съд даде попечителство на местната организация

"Усмивка на детето", след като властите откриха русата Мария в ромско гето и по-късно стана ясно, че биологичните и родители са от България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали и Гърция, и България са в ЕС ?Какъв е тогава проблемът? Все едно, някое дете да се е родило в Ловеч, родителите му доброволно да са се отказали от него и да го е взело някое семейство от Пловдив. Ако нещата не са оформени по надлежния ред, чрез документи, нека социалните служби да помогнат това да стане, та детето да бъде с редовни документи. Знаем, че този етнос урежда нещата според традициите си.Съвсем друг щеше да е въпросът, ако детето е отвлечено и биологичните родители го търсят.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не "рус ангел" трябва да е в кавички, а "български"
10
2
 
13
 
! Отговори
ДЕТЕТО НЕ Е БЪЛГАРЧЕ преди 7 години
В други сайтове е качена снимката му и се вижда от кой етнос е това дете.Въпросът тук е следният - как е попаднало в Гърция? Ако родителите му доброволно са го дали/продали, не разбирам какъв е този зор да го върнем обратно у нас, та след 10 г. да е родило вече три себеподобни и да продължи да ражда още абонати за социални помощи?!По разумно е управляващите да се постараят да променят нещата така, че да започнат доброволно да се връщат тук децата на емигриралите ГРАДИВНИ етнически българи!
9
0
 
9
 
! Отговори
пари преди 7 години
пари за гориво и луканка за правителствения самолет има.пари има и за ремонти на самолета.пари има и за атомна електроцентрала без да имаме такава.няма пари за полицаите и днк изследвания.УУУУУ
8
0
 
11
 
! Отговори
доk преди 7 години
докарайте гръцки полицаи в БГ!!!
7
1
 
13
 
! Отговори
роми крадът преди 7 години
роми крадът бели деца. в гърция два пъти ги спипаха. факт. е, как за 50 год. НАШАТА РОДНА ПОЛИЦИЯ ВЕДНЪЖ НЕ ОТКРИ ЕДНО ОТКРАДНАТО БЪЛГАРЧЕ В РОМСКАТА МАХАЛА.УВЕЛИЧЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ. НАПРАВЕТЕ ГИ МЕЖДУ 2 И 3 ХИЛ. ЛЕВА НА МЕСЕЦ. БЕЛКИМ ТОГАВА ЗАПОЧАТ ДА РАБОТЯТ. КОЛКО ВЗИМА ЕДИН ПОЛИЦАЙ В ГЪРЦИЯ?
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, значи гръцката полиция провежда акции из ромовите маали ... Опит да почерпи нашата, опит ... не само за 20 заплати да вие!
5
3
 
20
 
! Отговори
днк преди 7 години
България не иска да плаща за ДНК експертизи. ЖАЛКА РАБОТА!!!
4
0
 
42
 
! Отговори
гг преди 7 години
пак хиляди коментари изтрити.в западен парк живее с р***ми бяло и русо българче. викат и "снежка". идете и вижте, ако не вярвате. всички знаят, че я готвят за ***. в момента детето е на 10 год. След две год. ще я пускат на магистралата. Полицията, защо мълчи. В Гърция полицията работи, а тук?пак изтрий коментара и ще дойда в офиса на фирмата ...
3
7
 
4
 
! Отговори
Хубавеса преди 7 години
Как може майка да роди дете да го отгледа и като порасне да го остави на улицата или да го даде в чужбина за пари къде го има това освен в България и кой може да го направи единият начин е безпаричие или ако не работи.Сега питам народе как бихте постапи ли ви е ако сте на това положение?!?
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако не е русо? Как ще разпознаят, че това не са му родители?
1
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В гърция има много педофили а българите продават децата си за по 500-600 юро.