Дядо Коледовци избиха 35-има в бар край Босфора

40 души са ранени и настанени в болници в мегаполиса
1 яну 2017 06:44,
81

Снимка: Reuters

Най-малко 35 души бяха убити в Истанбул, Турция, в неделя, когато двама въоръжени мъже, облечени като Дядо Коледа, нападнаха елитен нощен клуб, в който се бяха събрали граждани да посрещнат Нова година.

"40 души са настанени за болнично лечение", обясни валията на провинция Истанбул Васип Шахин. "Случилото се днес е терористична атака", добави той.

Администрацията на президента на Съединените американски щати Барак Обама осъди нападението и го определи като "ужасяващо".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Relentless преди 7 години
Ужасен ужас как може. Според мен с един пълнител са убити
35
0
 
9
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Това е то - "Дядо Мразиада" по мюсюлмански!
34
3
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 40 (запознатия)Турската полиция използва Хеклер и Кох.Вярно, малко приличат на калашници, ама не са!
33
0
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Щом е елитен нощен клуб е друго.Иначе ако беше само нормален нощен клуб.
32
5
 
13
 
! Отговори
КОДЖА ГЬОТ преди 7 години
До анонимна. 31Ти пък що си мислиш че скърбя ! Турците сами си избират това , не съм гласувал аз Ердоган. Ти можеш ли да скърбиш за хора които са фанатици - щом подкрепят ислмиста радикал Ердоган ! Ми тъжи , аз просто следя статистиката а в Турция тя стана много . Хората само си чвртаят пътя като подкрепят Ердоган
31
5
 
16
 
! Отговори
КОДЖА ГЬОТ преди 7 години
Не може Ердоган УЖ да се бори с терора , а службите му до момента да спат, да не са хванали един терорист - а само журналисти и интелигенция да се вкарва в пандиза. Колко станаха атентатите в Турция . Как така повечето все там - защо .Незнам но усещам че Ердоган има полза от това , ако не беше така щеше да предприеме мерки ! Истината е че Турция се радикализира ! 01.01.2017
30
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
няма невинни щом не вземат орьжието и не свалят този болен мозьк ердоганхак да им тои ги е направил на пушечно месо а те се молят по 5 пьти на аллахвместо да го обесят на пьрвото дьрво
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КОДЖА ГЬОТ"Обичам Кюрдите ! Народ който се бори за свободата си ! А тези земи които Турция не им дава са заробени от османците още през 12 век !!!"Кво значи заробени? Кюрдите никога не са имали държава. Те са европеиди, близки генетични родственици на арменците (затова дори почти навсякъде, където арменците претендират, че е било тяхна земя, кюрдите живеят в поразително точните същи граници на тази уж тяхна земя).
28
2
 
18
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Нека в скръбта бъдем единни. Нека няма разделение по религиозни причини. Вечна им памет. Съболезнования на близките. Дано не се повтаря.
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И вие сте ужасяващи! "Дядо Коледовци"?? "избиха"?? Какви са тези заглавия? Имайте малко уважение към загиналите
26
9
 
9
 
! Отговори
КОДЖА ГЬОТ преди 7 години
Обичам Кюрдите ! Народ който се бори за свободата си ! А тези земи които Турция не им дава са заробени от османците още през 12 век !!!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DIETER BOLENКараманското царство е всъщност било българско. Населено с българи, които Византийският император е изпратил там на заточение, след като България губи 2 поредни войни. Също така е последното царство, което пада под напора на селджуките. С всичко друго съм съгласен, но за Караманското царство има още да четеш.
24
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато днес Чехия, Австрия, Германия, Франция и т.н. и т.н. въобще целият цивилизован свят прави бизнес отношения и културни отношения с Турция, само ние българите робуваме на 40 годишното възпитание на Големия брат от Азия, който в учебниците ни по история на обясняваше как ние освободил от незнайно какво, без да се споменава, че сме си платили всичко със злато, прескъпо. На принципа "разделяй и владей" ни учат да мразим и отблъскваме, за да може някой да ни владее и да сме стълб на някой си.
23
2
 
3
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Не знаех,че турската полиция използва калашници.От кога така?
22
7
 
12
 
! Отговори
пирин преди 7 години
Браво на Русия! Спря главорезите от Ислямска държава.
21
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кюрдите от ПКК са по зле от Терористите в Сирия
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за хората.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двойни игри е филма. Дядо Коледи обират казино.
18
22
 
10
 
! Отговори
до Една от Видин преди 7 години
Не забравяй комунистите, като говириш за тероризъм.
17
8
 
44
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 7 години
Нестабилна Турция е опасна за нас , защото видяхме резултата от зимната подготовка на пътната мрежа в страната - хората с часове в НЕОТОПЛЯВАНИ катастрофирали автомобили и няма кой да ги им помогне. Представете си ако в някой по-малък град отидат 10 силно въоръжени и подготвени идил-ци саботират gsm-антените и обявят халифат , до пролетта няма кой да направи каквото и да е.