Ердоган няма да преклони глава пред терористите

"Те се опитват да създадат хаос, да деморализират народа ни"
Обновена: 1 яну 2017 14:50 | 1 яну 2017 14:30,
81
Ердоган няма да преклони глава пред терористите
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че няма да изостави борбата срещу тероризма.

"Като нация, ние ще се борим до край не само срещу въоръжените нападения на терористичните групи и силите зад тях, но и срещу икономическите, политическите и социалните атаки", заяви Ердоган пред The Guardian.

"Те се опитват да създадат хаос, да деморализират народа ни и да дестабилизират страната ни с отвратителни нападения срещу цивилни. Ние ще останем спокойни като нация, стояща близко заедно и няма да отстъпим пред такива мръсни игри", добави той във връзка с кървавия атентат снощи в бар в Истанбул, отнел живота на 39 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аспаруховия мост е по-голям от прехвалените ви мостове.-------- stava vipros za mostovete nad bosfora hahaaaaa bate ivane prav si to asparuhovia most e ogromen daaa mnogo e golyam a tiya nad bosfora sa mostceta edva li v tr i sled 100 g. ste ima most kato asparuhovia ( nyama loso ako ste v mectite si da jivee stiga da e stastliv dano edin den ne vidi mostovete nad bosfora )
50
0
 
4
 
! Отговори
Само за 24 часа преди 7 години
Този човек може да унищожи корупцията в страната ни,да проведе 26 годишната съдебна реформа и да вкара в правия ред съдиите.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя глава?
48
5
 
9
 
! Отговори
100%TURK преди 7 години
НО НЕКА ПРОЯВИ МАЛКО РАЗБИРАНЕ И ДА ПРЕКЛОНИ ГЛАВА ПОНЕ ПРЕД ТУРСКИЯТ НАРОД И ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА ,_______________Ха ха ! *** направо го е ударил вече на молби .....Че той Ердоган вече 15 години , именно благодарение на турската нация е лидер ! Провеждат се избори и си ги печели човека. ....Разбирам те , гурбетчия ,но няма да го бъде това дето се молиш !Отвори се окото на турчина ! Търси други балами....
47
1
 
0
 
! Отговори
70 до 66 преди 7 години
Коментара на 70 е до 66,
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 61 Кво бе ,ти се изкара по-голем разбирач от Ататюрк и политиците ,които го следваха.Велика е тази държава ,която знае как правилно да използва икономическата си мощ .До сега Ердоган не се доказава като голям политик,а върви по пътя на Хитлер ,изграждайки националислямски ред.
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Велика империя" на ***, масови убийци, изнасилвачи и педофили! Велика друг път!!!!
44
6
 
8
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Допреди няколко години положението в Турция беше напълно задоволително:имаше мир с кюрдите,икономиката вървеше,туризмът във възход и т.н.Какво се случи?Първо Ердоги реши,че не може да дели властта с никого и спретна войната с кюрдите.Второ,започна як бизнес с ИД и когато бе принуден да го спре,ислямистите реагираха остро.Трето,забърка се яко с вътрешните работи на Сирия(умерени-неумерени главорези)Резултатът го виждаме.......
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До52real turk Ататюрк е искал светски ред,мир в Турция и със съседите.Следването на тази политика не вкара Турция в касапницата на ВСВ.Ердоган ли е баш вожда на Турция в последните 100г. та ще променя из основи политическия ред ,с нов модел на управление,промени в конституция и т. н.Надали са затворени хора хулещи Ататюрк толкова ,колкото Ердоган затвори само за няколко месеца.Ататюрк се упасявал от ето такива като Ердоган и затова постави военните като гарант за светски ред/закон отменен от Ерд
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А торби под очите от какво ли се получават?
41
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В днешно време, какво трябва да стане в една страна за да може хора като ердоган (нарочно с малка буква) да си подадът оставка? Равносметка за 2016:- Стотици атентати.- Ненужен конфликт с Русия нанасящ щети за милиарди.- Инсцериран атентат.- Доказателства за семеен бизнес с ислямска държава.- Конфликт с кюрдите по-изострен от всякога.- Прекратяване на преговорите с ЕС за присъединяване- Вкарване в затворите на журналисти както винаги.Лека полека Турция ще стане ислямистка държава.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората дето знаеха кой стои зад атентатите вече са задържани за преврат, може да си взривява колкото си иска държавата си е негова.
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пак ли си прави атентати за отвличане на вниманието и да не му спретнат някой преврат.
38
7
 
7
 
! Отговори
akud преди 7 години
този е пълен *** и защо прави знака на деаш, явно е един от тях
37
3
 
4
 
! Отговори
tartor преди 7 години
Haydeeeeeeee stana to,platenite trolove i lizachi na diktatora pochnaha da izlizat ot pesterite.stava interesno
36
6
 
8
 
! Отговори
е да де преди 7 години
До някъде бих се съгласил с анадолския фюрер относно тероризма въпроса е обаче какво го предизвика и не е ли случайно именно политиката която води . Лошото е ,че сметката я плащат случайни и невинни хора ,а не който трябва.
35
11
 
9
 
! Отговори
balkan politolog преди 7 години
Ataturk postroi moderna turtsia a tozi ya sisipa totalno.Vse usa,rusia,evropa nakoy mu e vinoven pa toy hic nama vina za segasnoto plojeniye.Nay golemiya gulenist e Erdogan no nikoy nama smelosta da mu kaje v ocite.
34
2
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
"Те се опитват да създадат хаос, да деморализират народа ни"----------------По скоро да сплашат!
33
8
 
14
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
Този *** унищожи светската държава създадена от Ататюрк и направи една ислямска ламя която да отрича всичко светско и цевилизационно ,а сега реве против терористите които сам създава.Срещу такива диктатури само такива действия ще се засилват,защото тоя ***.от обезглави и армия и полиция. ще разбере това в момента когато го гръмнат и него и го сгънат в байряка с полумесеца.Тия които пълнят площадите и реват фанатизирано не могат да спасят една държава която си разби армията.Тежко им!
32
8
 
17
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
Докато ТОЯ е на власт ,турците ще страдат...