Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва

По снега имало само едни стъпки – на българския младеж
13 яну 2017 09:07,
96
Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва
Снимка: Facebook

Сръбските власти разследват дали някой не е склонил Асен Петров да се самоубие, като скочи от висока сграда в Белград, съобщава "24 часа".

Още по темата

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" №30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен. Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство.

Разследващите смятат, че най-вероятно младежът си е измислил, че ще го придружават две момичета, за да заблуди местния хазаин, че няма да прави купони, а ще бъде кротък наемател.

В същото време, както писа Dnes.bg близките на Асен не вярват, че той е сложил край на живота си. По думите им, операторът е имал планове за бъдещето. Искал е да бъде акредитиран за ски състезанията в Банско през февруари, очаквало се е да замине и на лагер с футболен клуб "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия.

Полицията в съседна Сърбия потвърди, че младият мъж е открит мъртъв на 4 януари. В тялото му е открит над 2 промила алкохол. Установено е, че е пушил марихуана, взел е и синтетични наркотици.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
35
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
Някои синтетики могат да докарат ужасна параноя. Като например кристал мет, известен по наште ширини като ***. Ако е бил прекалено силен, може да се е опитал да се успокои с джоинт, или направо да се свали с много алкохол. Но ако в такава ситуация се случи и нещо странично, което да развихри параноята, има реална опасност човек за определено време да загуби инстинкта си за самосъхранение и да се предаде на страха, без значение какви планове е имал за бъдещето.
40
12
 
5
 
! Отговори
варненец преди 7 години
Щом е от лефски , значи е наркодильр и са му помогнали да "скочи" сърбите , нещо се е объркАло няква пратка явно е хваната на някоя граница ...
39
0
 
26
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Сърбите такива, онакива... Но едва ли някой 1-во ще го обере, и после ще го качи до 17-тия етаж за да го хвърли от там... Просто не се връзва. Субстанциите също няма как някой насила да му ги е влял. Абсурд!
38
1
 
33
 
! Отговори
За съжаление.. преди 7 години
Разказвали са ми как един пич така го хванала параноята, че скочил от 5тия етаж, защото халюцинирал, че някой го гони. Също така халюцинациите могат да накарат човек да направи много неща. Ако се е омазал с наркотици + алкохол - не е изключено да се е самоубил несъзнателно. Жалко е само, че един млад живот си е отишъл, ей така..
37
2
 
9
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Дали в субстанциите, които са намерили в кръвта му е имало и Ред Бул?
36
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То му личи на Асен на снимката че е напушен! Но да се отдаде до такава степен на вьлнението чак да литне, вече си е дяволска работа!
35
12
 
7
 
! Отговори
оооохххх преди 7 години
Снощи наВитоша имаше светлината И МЕ ВЗЕХА беше студеновътре ЛИГАВО тъмно беше и ПИЩЯХ ВКарваха неща в мен Боли ме ДУПЕТО многоСега
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
иван костов е виновен
33
3
 
19
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Кой го накарал?Субстанциите, кой.Няма конспирация. Просто младеж, който си е бил повервал в арт-натурата твърде много.С добро възпитание се избягва лесно.
32
2
 
12
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Злобни коментари? Защо пък редакцията да обърне внимание на това? За съжаление, снимките на младежа казват много повече от всичко изписано. Недейте да хулите хората, които заклеймяват този оператор, защото наистина си личи, че е бил постоянно на Мелмак! Кой го бил накарал да се самоубие? При тази концентрация на наркотични в-ва плюс алкохол е въжможно да е дори нещастен случай, но факта, че се е замъкнал до 17-тия етаж наистина говори за самоубийство.
31
0
 
12
 
! Отговори
Холмсов преди 7 години
"Разследващите смятат, че най-вероятно младежът си е измислил, че ще го придружават две момичета, за да заблуди местния хазаин, че няма да прави купони, а ще бъде кротък наемател."-Евала на разследващите!Ето как се раследва:Алкохол+марихуана+дрога+2 "момичета+невдигане на самолета=полет без самолет!И това не са злобни коментари, а страх да не случи това с децата ни, драги критикари!
30
6
 
13
 
! Отговори
Те са сред нас... преди 7 години
Лично Путин му е пуснал психотрон от Кремъл, за да влоши трайно българо-сръбските отношения. Следващи на мушката са му Жана Бергендорф и Ицо Хазарта.
29
11
 
8
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Такива същества трябва да ги евтанизират още като си подава документите за лична карта. Ами ако беше паднал върху друг човек или на някой да му счупи колата?
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що? На жена с фотоапарат повече ли трябва се вярва. Като ти влезне по престъпен начин в живота и ти извади най-долните снимки.Те вкара в екшън да те изнуда и ти яземе и цървулите. Друга песен ще пееш. Да не се наложи един ден да се волиш на сърбите.
27
2
 
8
 
! Отговори
Горан преди 7 години
А, бе нали беше намерен на 6-ти януари, като е напуснал хостела на 5-ти? Сега пък бил намерен още на 4-ти... Ако това е информация, аз съм трамвай!
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи тук има едно ла й н ен це, къде е против сърбите. Карал е ски. Дали ще отиде в друга дестинация е все, тази. Искал е сам да бъде. Ако каже сам в друга страна, много въпроси си е спестил от близките.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен е имал бизнес със сръбската Мафия и те не му простили
24
7
 
11
 
! Отговори
? преди 7 години
запомнете едно: НА СЪРБИ НИКОГА, АМА НИКОГА ДА НЕ СЕ ВЯРВА
23
3
 
12
 
! Отговори
Иван Василев преди 7 години
Днес, редакцията!!! Обърнете внимание какви жалки, дребни и злобни душици, обитават вашето пространство! Каму са нужни всички тези жалки коментари, злоба, жлъч и никакво уважение към човечноста! Дано тези всички коментатори никога не преживяват подобна драма.
22
18
 
7
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Най накрая утайката се утаи. Защо вобще разследващите се занимават с един алкохолик и наркоман. Да го слагат в чувала и в некой контейнер.