Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва

По снега имало само едни стъпки – на българския младеж
13 яну 2017 09:07,
96
Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва
Снимка: Facebook

Сръбските власти разследват дали някой не е склонил Асен Петров да се самоубие, като скочи от висока сграда в Белград, съобщава "24 часа".

Още по темата

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" №30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен. Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство.

Разследващите смятат, че най-вероятно младежът си е измислил, че ще го придружават две момичета, за да заблуди местния хазаин, че няма да прави купони, а ще бъде кротък наемател.

В същото време, както писа Dnes.bg близките на Асен не вярват, че той е сложил край на живота си. По думите им, операторът е имал планове за бъдещето. Искал е да бъде акредитиран за ски състезанията в Банско през февруари, очаквало се е да замине и на лагер с футболен клуб "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия.

Полицията в съседна Сърбия потвърди, че младият мъж е открит мъртъв на 4 януари. В тялото му е открит над 2 промила алкохол. Установено е, че е пушил марихуана, взел е и синтетични наркотици.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Еми...... преди 7 години
Пътувал със самолет, пък всъщност с кола, бил с две момичета, пък никой не ги познава, никой не ги видял, дори родителите му не знаят истината, защото и от тях я скрил?!?!?! Не ви ли се струва много заплетена работата?! Това момче е трябвало да бъде в Сърбия тайно, инкогнито. Защо?! Може би някой по високите етажи на властта знае. Навремето не беше ли изчезнала така мистериозно и Мирослава от Перник, и после убита?! Къде водеха нейните следи?
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марихуана + синтетични наркотици (най-вероятно амфетамини) + 2 промила алкохол в кръвта, много чудно какво ли го е накарало да се самоубие, сигурно му е проговорило някое кокиче, което расте под снега.Хора, НАРКОТИЦИТЕ УБИВАТ, НЯМА ЛЕКИ, ТЕЖКИ И СРЕДНИ, ЗАПОЧНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ, ЖИВОТЪТ СВЪРШВА!!!!!
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по снимката си личи що за стока е сега цялата родина в траур.
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 63. Не само в Белград и в цяла Сърбия и за по малко евро. Фуражките са алчни и завистливи. Нямат професия и са мързеливи.
57
4
 
10
 
! Отговори
Как преди 7 години
Снега лесно се изфабрикува, като се разхвърля върху стъпките на другите хора, въпроса е дали разследващите се изследвали снега правилно за подповърхностно напластяване, как е влезнал в сградата много сгради са с код, има много въпросителни, ако бях на мястото на роднините ЧАСТЕН ДЕДЕКТИВ от Сърбия
56
5
 
11
 
! Отговори
честит преди 7 години
какво кара обикновено една джанка да се самоубие?Нарича се абстиненция.
55
7
 
18
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Хора слепи ли сте? Тениска Боб Марли, тъмни очила да не се виждат зениците, парцалени дрънкулки по китките, то на челото му пише внимание наркоман
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирасе - вярвайки на басните за братството и дружбата със сърбите.
53
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Белград е място, където могат да те убият за 200 евро, а този е имал и повече. Ако е попаднал на неподходящите хора и е бил наивен да им каже, че е сам, просто ги е предизвикал.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак не става ясно - какво е правил в Белград, защо се е намирал в този блок, след като няма ключ и не познава (уж) никого? Има твърде много въпроси без отговор, за да стигат до такива генерални заключения. Май искат да си измият ръцете с тая прословута теория за самоубийство.
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз довечера ще прасна около 2 литра Мавруд със сиренце и пастърма, да му мисли жената. Ей не се научиха тези младежи да ядат и да пият, дрога им дай - трева, хапчета. Не разбраха, че каквото сложиш за вилицата и на ***, това остава в живота :)
50
3
 
7
 
! Отговори
Хамлет преди 7 години
Има нещо гнило в Дания... Пардон, в Сърбия.
49
1
 
11
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До Анонимен 54: Да, има ограничени хора: Ограничени откъм алкохол, наркотици... Такива ми ти работи! Станеш ли прекалено широко скроен, има опасност да свършиш зле, като този младеж!
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това требе да е само акция на македонските тайни служби.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за момчето, но сайтът ''Спортал'' е наркомански, избягвайте да го посещавате или да си имате нещо общо с хора, работещи там, искрен съвет
46
5
 
14
 
! Отговори
sssd преди 7 години
като видях синтетични наркотици ми стана ясно. Един съученик в чужбина украинец се беше хвърлил от терасата на общежитията. Синтетичните и марихуани и всичко са нещо ужасно отказвайте винаги !! Казвам това като върл привърженик на марихуаната, и човек който е опитвал и виждал какво представлява тази синтетика. Мир на праха му.
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз не мога да повярвам, че ни занимават с това момче няколко дни! Направил си е избора за живота си и решенията му са го докарали дотам. Какво са ви виновни сърбите? Добре, че както някой е написал не паднал върху случайно минаващ човек, защото щеше да убие и него.
44
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам колко ограничени хора има в България.. Спрете да съдите без да знаете за какво става върос. Мир на праха на момчето!
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак е имало негови стъпки в снега по едната тераса,а не по всичките тераси,като че ли бягал с препяствия от тераса на тераса вследствие на въздействие и без ключ който кой знае у кого е останал и къде поставен.
42
7
 
13
 
! Отговори
1948 преди 7 години
Асен не беше от Левски, беше от Цска, но истинското Цска, а не това на припознавачите. По-важното, е че беше професионалист и слънчев човек