Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!

Преди дни той ги нарече "нацистки останки, фашисти"
14 мар 2017 14:37, Елка Василева
210
Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Познаваме Холандия и холандците от клането в Сребреница, заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от турската телевизия НТВ.

Още по темата

Ердоган направи изявлението си, след като преди дни нарече холандците "нацистки останки, фашисти".

Между Холандия и Турция възникна дипломатическа криза, след като Хага забрани на турски министри да говорят на митинги в холандски градове.

Холандският контингент в мироопазващите сили на ООН служеше в защитения от световната организация анклав Сребреница /Босна и Херцеговина/, когато през 1995 г. босненските сръбски сили избиха там около 8000 мюсюлмански мъже и момчета.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
9
 
15
 
! Отговори
Радио Ереван преди 7 години
Арменския геноцид го измислихме.
131
21
 
17
 
! Отговори
Бълхар преди 7 години
Българите сме малък, но много *** народ.Син съм, мамо, на малък, но много *** народ.
130
7
 
18
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
ерДОГАНЕ, ние пък помним арменския геноцид!
129
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво реве за ония нали американците избомбиха сърбите с хиляди тонове обеднен уран.И тва заради некво мюсюлманско село.Нали ги видяхме в европа мюсюлманските мъже и момчета какво правят.Колят ,палят изнасилват и циврят за социални помощии как всички които не искат халифат са нацисти и расисти.И защо след като е толкова хубаво в Турция ще си чупят краката да бягат към Европа?Тоя си мисли,че холандците са като българските прислужници-ще обещае левче и те ще клекнат.
128
25
 
12
 
! Отговори
ЕРДОГАН Е ПРАВ! преди 7 години
ХОЛАНДЦИТЕ СИ ЗАТВОРИХА ОЧИТЕ , ЗА СРЪБСКОТО КЛАНЕ В СРЕБРЕНИЦА!!ТЯХНА Е ВИНАТА ЗА СРЪБСКИТЕ ЗВЕРСТВА -----ТЕ ГИ ПОЗВОЛИХА!НЯМА ЗАЩО ДА СЕ ЛЪЖЕМ!
127
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, точно този да ми говори за кланета, ми идва малко в повече!!!
126
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига сте го хвалили Ердоган. Промили са ви мозъците. Погледнете в интернет. България е със съвсем малко по-малък брутен вътрешен продукт на човек от населението с отчет паритета на покупателната способност. Ако Ердоган е ивеличил 4 пъти производството както твърди по-долу един турчин то егати колко зле са били преди това.
125
1
 
13
 
! Отговори
До Партизанката преди 7 години
"Колега, тоя въпрос е спорен... но е факт, че стана неудобен за Запада по ред причини."Да права сте...най-ярката причина е, че не им разрешава да си веят байряка и че не им се клани и им го казва в очите истината...Докато те са свикнали все да става това, което кажат те и да разиграват всеки като кукла на конци...добър пример за съжаление за това е България."СВЕТА Е ПО ГОЛЯМ ОТ ПЕТ" (Р. Т.Ердоган)!
124
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не е имало в Сребреница , това е една голяма лъжа , която се тиражира срещу сърбите
123
4
 
6
 
! Отговори
До 142 преди 7 години
А ти, какво си продукт на пещерен мърдаплясък и блатна вещица. Скрий се, че не си за гледане. Като се погледнеш в огледалото, какво виждаш една квадратна глава с ниско чело, а знаеш ли, защо изглеждаш така? Защото си плод на кръвосмешение. Всички бургии сте такива. Та кой ще ви вземе на сериозно ? А иначе вие си ревете, колкото ви се иска, но никой няма да ви чуе воя. Нали бяхте там някакви вълци ли чакали ли кви бяхте де да ви знаем, а как да не ви знаем мишоци бяхте верно.
122
0
 
7
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
До 145Колега, тоя въпрос е спорен... но е факт, че стана неудобен за Запада по ред причини.
121
3
 
11
 
! Отговори
РККА преди 7 години
този много скоро ще поиска от ЕС да му изпраща всяко трето чедо от мъжки род за еничерин....
120
13
 
5
 
! Отговори
До Партизанката преди 7 години
Само една забележка, колежке...Ердоган е луд в добър смисъл:-):-):-)
119
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целта на Ердоган е да консолидира и отдели турците в европа и по света в отделни общности под негов контрол. Иначе ги изтърват, третото поколение родено там не се чувстват длъжни на Османската империя, а техните деца от 4-ТОТО ПОКОЛЕНИЕ вече ще са със съвсем европейско мислене и няма да се поддават на насажданата ксенофобия подобна на тази на Ердоган.
118
19
 
14
 
! Отговори
До Сеир преди 7 години
"Холандия направо опъна Турция отзад! Турците реват яко!"Цял свят ви мина...то не беше византийци, то не беше османци, то не беше руснаци, то не беше европейци...Но най-тежкото беше та още ревете 500 г турскооо ъъъ
117
6
 
15
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Двама *** ми сложили вече минуси...преди да оценявате, прочетете. Холандци и други западняци се вписваха в редиците на ИДИЛ в Сирия и на бандеровците в Украйна, та колеха руснаци и сирийци... Последно се разбра, че отряд норвежци са вербувани в ИДИЛ и и са викали: " Алах акбар!", докато прерязвали гърла " цивилизовано"...
116
2
 
17
 
! Отговори
О преди 7 години
Клането в Стара Загора, Родопската Шипка и Полковник Серафимов? Редовната армия с башибозука и други съдействащи им ... А? Някак стигнахме почти до 21 век. Обаче ако тоя пусне всичката маса .... Кои ще го изядем? Европа не ни пожали през 1393, 1396 не съм точен, щото не съм историк. Видяха дебелия чак при Виена, междувременно пожертваха Владислав Ягело-Варненчик, Лазар видя сметката на един султан ...И ПАК на т***пата европа не й дойде ума. После ние теглихме. Ама на Влад Чепеш му викат Дракула...
115
5
 
19
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Какви миротворци са тия западняци, бе?! Те вземаха участие в кланетата, насъскваха едните срещу другите, търгуваха с дрога и ***. Избиваха православни сърби и албанци и прикриваха престъпленията на косовските бандити, техните си отрочета... Защото геноцидът, драга г - жо Василева( както виждате, вече съм любезна), беше извършван от Нато с бомбите и от бошняците над сърбите! Макар че босненци и сърби са едни народ...все пак баба ми е сръбкиня, та знам. А Ердоган си е луд... Аман от пропаганда!
114
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аркан и Радко Младич национални герои на Сърбия , жалко че и в България нямаме такиви истински мъже.
113
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименще ги събуди, друг път, розовите хипита по това време вече са си измили зъбите, облекли са си пижамите и нанкат, при това продължават да мислят исляма за будизъм, детински доверчиви към разните фондацийки за набиване на канчета.