Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Още от
Напиши коментар Коментари
380
21
 
41
 
! Отговори
Трак преди 8 месеца
Леле колко е смешен този.Мечтае си за Югославия ,но никой не го бръсне за слива.
379
32
 
13
 
! Отговори
ГооСхоо преди 8 месеца
До Анонимен
Тъпчо Турция се отделя от османската империя 1928 г. какув турси ятаган кави 5 лева. Тъпи комунисти направете справка в някоя библиотека или мълчете.
378
56
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шешел е прав – докато бяхме с Русия бяхме добре, икономически имам предвид, имахме държава, индустрия, образование, здравеопазване, сигурност, ред, закони. Откакто ни харизаха на наглосаксонците, всичко се съсипа и тръгна наопаки- съсипахме всичко хубаво, постигнато през социализма и взехме всичко лошо от капитализма.Не стига това, ами и скоро ще изчезнем като нация..
377
41
 
39
 
! Отговори
СС преди 8 месеца
Шешел - смешник! :)
376
11
 
21
 
! Отговори
Петьо преди 8 месеца
Фесът всъщност е италианска шапка която е била много модерна през 19 век в Отоманската Империя. Да носиш фес е било нещо като да носиш Версаче в наше време.
Модата отминава и вероятно нямаше да носим фесове.
Вече даже не носим каскети като Ленин.
375
28
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ти ли ще ми кажеш дали съм ***, *** ли си къв си, не те знам. Но, ако не бяха руснаците, още щяхме да носим фесове и да сме под властта на турския ятаган, който пет века е рязал български глави. Това ли искаш ? Явно ти не си българин, щом искаш България да не е свободна, а да е под турско. Нормален българин винаги ще е благодарен на Русия, че ни подари свободата.
374
49
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От интегрирането с Русия ще спечелим толкова колкото вълна можем да острижем от костенурка.
373
28
 
32
 
! Отговори
Българин! преди 8 месеца
Ами интегрирайте се с когото си поискате! Някой да ви е спрял?!? С България обаче ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ! НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Вие сърбите сте ни НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И СМЪРТЕН ВРАГ още от времето на хан Пресиян, когато византийската императрица Теодора ВИ ПОДКУПВА ДА НИ НАПАДНЕТЕ ПОДЛО В ГРЪБ!
372
11
 
27
 
! Отговори
Българин! преди 8 месеца
От последните ви "геройства" пък достатъчно да се спомене само за сръбско-българската война и за тайният ви съюз с гърците насочен срещу България, още преди края на балканската война, след които и едните и другите ЗАПОЧВАТЕ ДА ТЕРОРИЗИРАТЕ БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ В ОКУПИРАНИТЕ ОТ ВАС ТЕРИТОРИИ С ЦЕЛ ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, както и става! Така че можете да си вземете сърбонизираните к...та - македонците и вашите любовници - гърците и да си се интегрирате, ако искате и с марсианците!
371
9
 
20
 
! Отговори
Младич преди 8 месеца
Не падне ли Ес слагайте фес...
370
5
 
17
 
! Отговори
Питам преди 8 месеца
До 402 Що бе, какво не харесваш в Америка и Англия?Че те да не би да ни харесват? Я ги питай....Диво , балканско , крадливо племе.
369
17
 
32
 
! Отговори
един там преди 8 месеца
До русофиль,
Ей, голямо руско робство сме карали, ей- със собствена армия, със собствена валута, със собствена държава, която до 1908г. е била васална, ама не на Русия, както много си мислят, а на Турция(Осм. Империя)!
Кажи ве, русофилье, как да ги заобичаме западняците, след като открито ни казват, че сме "мрънкаща периферия"? Това, обаче не им пречи да си правят далаверките в тази "мрънкаща периферия" и да купуват и контролират основни стратегически икономически учреждения у нас!
368
2
 
17
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 8 месеца
До МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН 435

Браво! Да живее втората българска държава - Охридска България!
367
35
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С колко ли го помпат руснаците тоя фашист Шешел ?
България никога не тябва да бъде с Русия. Това е завета на Левски, Вазов и мн.др.
366
18
 
46
 
! Отговори
Минаващ преди 8 месеца
Православните народи трябва да се поддържат, в противен случай изолирани ще не мачкат един по един. Предложението на Шешел рано или късно ще се случи.
365
27
 
40
 
! Отговори
Пам преди 8 месеца
Винаги с Русия!!!
364
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 431,436:

Чутури!!!
363
12
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 8 месеца
Руски доброволци участвали в балканската война, под предлог:
-Душата ни няма да стои безучастна, огъня на справедливостта гори, за любовта и за великото славянско братство, отново ще дадем живота си !!!
362
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато видя, че дойдат от Ню Йорк, Бостън, Лондон, Париж, Берлин тука да ни спасяват и да се бият за България, тогава ще ги заобичам западняците. Обаче не. Те си стояха на топло у дома и 5 века ни гледаха сеира и си въртяха търговийката със султана. Единствено руснаците дойдоха и си оставиха костите в България за свободата на България. Затова винаги ще уважавам Русия и паметта на героите останали завинаги в България. А сметкаджии като западняците, въобще не ме интересуват.
361
15
 
20
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 8 месеца
Че Шешел е фашист всеки знае. Но историята е затова да се помни. Руснаците и сърбите никога не са ни били пхриятели. Те са наи-големите врагове на България от 1300години.Сърбите са руското оръдие и руската маша на Балканите.Сърбите и руснаците разделиха Македония и поробиха българите там.Българите от България и Македония ще бъдат силни само когато са единни. Да живее новата държава на Балканите -Охридска България.