Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Още от
Напиши коментар Коментари
360
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Toя Шешел защо не е в пандиза ??? Кой го е пуснал да изпълзи ?
359
6
 
12
 
! Отговори
един там преди 8 месеца
До русофиль,
Това, как могат да се натрупат такива дългове, отиди да ти го обясни някой сериозен икономист! Аз само за справка ще кажа, че след 40г. "комунизъм" 1989г. външния дълг на България е бил 7млрд $, а днес след 27г. "демокрация" същия е 40млрд. $!
358
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не дойдоха англичаните, немците и французите да ни спасят от турско. Дойдоха руснаците, защото руснаците са мъже, хора на честта и дават живота си за свободата, за идеали. А европейците се интересуват само от пари и са сметкаджии. Така че Шешел е прав, слушайте го, този човек е много умен. Само с руснаците можем да имаме съюз като с братя. Със западняците винаги ще бъдем на задна скорост и втора ръка хора.
357
8
 
11
 
! Отговори
един там преди 8 месеца
До пехотинец,
То хубаво ще се насочи българската армия към Русия, само че трябва доста лодки да се построят, че да се придвижи българската армия до Русия! Малийй, руснаците само като разберат за тази атака ще умрат - от смях!
Сега сериозно- прав е донякъде сърбина, колкото и да се натягаме на западняците, тяхното мнение и отношение към нас няма да се промени! Както много добре видяхме- смед 10 години заедно още ни считат за "мрънкаща периферия"! Руснаците поне винаги са ни считали за равни с тях
356
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като се интегрираме с Русия така ще ни се подобри живота, така ще вържем и цъфнем както цъфти и връзва Армения и Крим.
355
2
 
9
 
! Отговори
Младич преди 8 месеца
До 426 дори Ес да ни е приготвил,тези пари те ще отидат у една малка група хора при мен,няма да дойдат а нашите деца бягащи на запад за мен са по-ценни от техните пари,парите днес ги имаш а утре не!
354
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ние, българите, дадохме на руснаците писменост и култура. Те ни дадоха свобода от турския поробител. Руснаците ни дадоха възможността да бъдем това, което сме - българи. Когато видя западноевропеец да остави костите си в България, в името на свободата на България, тогава ще си променя мнението и ще заобичам западняците.
353
3
 
7
 
! Отговори
Младич преди 8 месеца
С Русия ние,ще сме сила с западна Европа сме ***** изнасяме работна ръка,жени и умове емммммм извинете краят на Ес,ще сложи край на българската конституция и ще се напише конституция,която права в България,ще имат само българи и руси останалите,трябва да станат наши прислуги за доброто на нас българите!
352
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С Русия бяхме 100 пъти много по-добре, отколкото с ЕС. ЕС може да са богати, но нищо не ни дават. Руснаците и 5 лв да имат, ще го разделят с братята си. Това е разликата.
351
7
 
17
 
! Отговори
hans преди 8 месеца
Слава на Русия, най накрая ще ни освободи отново!
350
12
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 8 месеца
До пехотинец

Русия са наши братя по сходен език, религия, и братя по оръжие срещу турците. А коалиция с сърбите ще е трудно, но не и невъзможно.
349
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Шопа

Много е изостанала България за съюз със Северна Корея. Какво произвежда, освен да произвежда черноработници и труженички за западна Европа друго не може, България за това е в ЕС, да бъде депо за черноработници.
348
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
България отново ще бъде с Русия. В ЕС сме само страна от периферията с колониален статут, вече официално ни обявиха за второ качество и ни сложиха на втора скорост. Мястото ни е с Русия.
347
5
 
7
 
! Отговори
пехотинец преди 8 месеца
Каква безумна наглост! Сърбите са подлеци с които никой не може да има приятелски отношения защото ще му забият нож в гърба! Примерите от историята са безброй! Съюз с Русия!?!? Никакъв съюз с тази първобитна държава не може да има! Българската Армия трябва веднага да предприеме поход за връщане на Западните Покрайнини, а ако се наложи може и до Белград да стигне и веднага след това да се насочи към Русия!
346
3
 
13
 
! Отговори
Виктор преди 8 месеца
Когато някой покаже държава в руската зона на влание, дето да е прокопсала, и когато видя ПОНЕ ЕДИН русофил, който да е поверил бъдещето на децата си на Руската Федерация, тогава тия приказки, ще будят у мен нещо повече от насмешка.
345
5
 
7
 
! Отговори
Иван преди 8 месеца
Русанците първо да спрат да ни тролат в Македония.
Техния Пеевски само българофибя бичи на макс.
Големи братушки ни се пишат а на макетата обясняват, колко ги мразим как ако не са те видиш ли ей сега ще ги разцепим и анексираме и всякви в тоя дух.
344
5
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 месеца
А тук освен проруски тролве има ли и нормални българи?
343
5
 
10
 
! Отговори
В преди 8 месеца
Да даде първо един положителен пример на някой прокопсал с Русия.
342
2
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 месеца
До Анонимен 389
Ти *** ли си или зомбиран?
341
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българите имаме англосаксонски корени, нямаме нищо общо с Русия и славяните.