Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Още от
Напиши коментар Коментари
340
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЕС скоро ще се разпадне. Чиновниците в Брюксел ги надъхват, че съюза бил стабилен, което става сега било само временна криза, но това което не им казват е, че вече се готви план Б и всеки момент може от днес за утре да се озоват без работа на улицата. Не им се вярва, но никой не е вярвал че един от основателите на ЕС ще излезе - Брекзит е факт.
339
6
 
3
 
! Отговори
Питър преди 8 месеца
До БЪЛГАРСКИЙ

Да, това би бил един прекрасен вариант, обаче проблемът е, че в славянството е събрано както най-хубавото, така и най-лошото на света. Ще се изпокараме и изтрепем преди да стигнем до война с турците. Но по принцип трябва да вървим в посока обединяване на Източна Европа срещу Америка и Англия (а не Запада като цяло)
и арабите, определено
338
2
 
7
 
! Отговори
Да бе.. преди 8 месеца
Нищо против Руснаците, но ако може със Сърбите и Македонците да нямаме нищо общо.
Благодаря.
337
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 8 месеца
Аз по принцип съм съгласен да има коалиция между следните държави: България, Македония, Сърбия, Гърция, Румъния, Черна Гора, Хърватия, Русия (стига Русия да спре да тормози украинците), Украйна, Чехия, Полша, Унгария, Литва, Латвия, Словакия, Словения, Беларус. Защото така или иначе имаме един общ враг-турция. Само *** не би искал да има за коалиция Русия, може да говорят за руснаците много негативни неща, но като ги опознаеш наистина ти стават братушки.
336
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди години Македонец ми обясняваше колко сме зле, как ЕС ни прецаквали, как на тях братята Руснаци им обещали милиярди и щели да станат като Люксембург и т.н. Сега като гледам Стереопорения град Скопие се разпада, един път нямат а и скоро ще говорят освен на БГ и на Албански. А пък ние си строим 3-та линия на метрото, сменихме ГТ в почти всички градове, понаправихме магистрали, идват по малко чужди фирми чиято продукция е с голям марж и т.н, Ако не бяхме толко крадливи да сме и още по напред
335
1
 
4
 
! Отговори
али преди 8 месеца
Защо трябва вве да се интегрираме към накой ?
интегрирахме се към Русия , после към САЩ , сега към ЕС живота ни минава да се интегрираме !!!!!
Неможе ли да сме независима държава със своя политика и култура ....
334
4
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 месеца
Съгласен съм с Шешел,но да се интегрират и гърците,съм категорично против.
333
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
България в ЕС - безработица, бедност, престъпност, набези над стари хора по селата, наркомани, бездомници, просяци, най-болна нация, най-бързо намаляващо население, най-висока смъртност, опустяване на цели региони, ислямизация, съсипано здравеопазване и образование.
332
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Друг път няма. ЕС вече се разпада.
331
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сръбските животни просто искат да ни пробутат на Путин и да заемат мястото ни в ЕС.
330
0
 
3
 
! Отговори
Shopp преди 8 месеца
Българите всъщност са македонци на 98,4%.
Аз настоявам остатъкът от Македония (след като се разделят с албанците), да ни присъедини.
По тоя начин и София ще си застане по-централно, щото сега ми седи малко накриво на картата.
329
13
 
17
 
! Отговори
до 33 преди 8 месеца
Много добре бяхме с русия-безпросветна и безперспективна мизерия, тотално лишаване от човешки права.Унищожиха ни хубавата държава, а още по-лошо е че унищожиха здравия български морал и прочутото българско трудолюбие.
328
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 389

и кое по-точно ти е било по-добре с Русия?
327
6
 
11
 
! Отговори
борис преди 8 месеца
Някакви руско-сръбски тролове клеветят българите,че сме били славяни.Нищо подобно, това са пропагандни тези на обслужващия руските интереси панславизъм.Другата фалшива теза е че прабългарите са тюрки.Интересно е като са тюрки,какво са търсили още през V век в ордите на Атила,а знаем че тюрките са дошли от Азия след 10 век.
От 20 г. се правят генетични изследвания,категорично доказващи,че българите сме от европейско-средиземноморски произход-основно тракийски и прабългарски,съвсем малко византий
326
10
 
6
 
! Отговори
Учителя преди 8 месеца
Путин е "Бащата на всички народи", преди него беше Сталин. Така че, рано или късно всички държави ще се присъединят към "Матушка Русия"
325
7
 
16
 
! Отговори
... преди 8 месеца
Това е като статия от НЕНОВИНИТЕ, стига с тия глупости, България 2 пъти с Русия 2 пъти мизерия, айде стига ни. 3-ти път не искаме. Който е решил да ходи с Русия да ходи, ама да не ни намесват и нас. Тя Русия себе си не може да оправи.
324
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Който иска да се интегрира с руснаците, прав му път! Да хваща влака за Сибир и да не се връща. Нормалните хора НЕ ЖЕЛАЯТ да имат нищо общо с алкохолизираните руски прасета.
323
11
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 8 месеца
Друг път няма!
322
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не те ли е срам да лъжещ´цяла България с FACE NEWS
321
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Почвам да си мисля че всички коменатари тука са на колегите на Госпопжата с статията а не на българския гражданин който решил нещо да напише тука