Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Още от
Напиши коментар Коментари
320
1
 
5
 
! Отговори
форум преди 8 месеца
До до всички 367 тука

сигурно копи от газета.ру или утрински весник е останалото, но няма значение и без това тука четем само заглавията на свободните съчинения
319
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 337 Не е вярно сърбите, няма да се събират под една слива.
Истината е ,че дървото е круша и ще бъдат толкова малко,че ще има място и за други.
А ,ако сме сериозни предсказанието е за гр.Крушевац,където ще бъде коронясан последният сръбски крал,след което ще започне въстановяването на Сърбия.
318
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма така статия на немски , аре стига с това прецакване със сглобени Новини
317
4
 
10
 
! Отговори
Нов съм преди 8 месеца
Нещо не мога да разбера коментиращите наоколо. едните хвалят едновременно социализма и Русия, а другите едновременно ЕС и капитализма. Вие с всичкия ли сте?
Че в Русия е див капитализъм в момента, а ЕС си е чиста социалистическа утопия.
316
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някой сигурен ли е че в Шпигел пише точно това което е написала тая горе на снимката
315
15
 
9
 
! Отговори
Обединени Патриоти преди 8 месеца
Най-после един истински балкански славянин, който ни казва истината в очите. Ние балкансите славяни всички сме един народ и всички сме завинаги длъжници на по-добрите славяни от нас - Русия. Историята на балканските славяни почва с Русия, всички успехи на балнаксните славяни произлизат от руските. Ние не сме толкова умни и велики колкото Русия, затова трябва безпрекословно да следваме Русия. Вън ЕС и НАТО от България. Гласувайте за БСП или Патриотите
314
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
FACE NEWS
313
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Госпожа Журналистката дайте моля линк на немски да прочетем че не немарихме тази статия а нещо съвсем друго
312
4
 
6
 
! Отговори
до всички 367 тука преди 8 месеца
Абе да ви питам всички тука 367 коментара , някой от вас разбира ли немски щото в Щпигел не съществува такава статия , Темата е съмсем друга , няма нищо общо с България
311
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
заедно с гърците в Руската федерация...
той братчед му Сириза се засили по едно време да интегрира гърците за руснаци като партизаните 45та, но след изборите пак избегаха нещо по тъча, може би следващия път, ако фрау Меркел не отпусне каиша. да ги изчакаме.
310
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 366 Шешел действително в срещите си с избирателите в източна Сърбия е развил тази ,,програма,,снимката може и да не е от тези срещи.
309
2
 
10
 
! Отговори
толерантен преди 8 месеца
Единственото, което може да ни спаси от хибридния геноцид, на който сме подложени.
308
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 362
Точно по стратегически причини Путин и Ердо са първи дружки. Русия има нужда от изход през проливите към Средиземно море (всичките руско турски войни са за това), Русия има нужда от съюзник в Сирия където отива на провал, Турция има нужда от руските туристи и от пазар за евтините си и некачествени стоки. Освен това и двамата са диктатори и се стремят да отслабят Европа, защото не могат да се конкурират с нея и народите им виждат колко са провалени спрямо постигнатото в Европа.
307
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.
306
1
 
2
 
! Отговори
FACE NEWS преди 8 месеца
Sorry , ама няма такава статия в немския Щпигел , за съвсем друго нещо става въпрос , точно за Оправдателн Присъда от Хага , жалко за хората с 365 коментара тука
305
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 360,342 и тн

Гледам те как в много постове пишеш, че живееш в мизерия и хвалиш така наречения соц. Да те питам като живееш в такава мизерия, защо по цял ден тролиш в нета а не си намериш работа. И нещо друго да питам, всички които милеят за соца пишат че сега живеят в мизерия, явно феновете на соца просто са си мизерници. Идеологически е така, които го мързи иска соц.
304
2
 
8
 
! Отговори
spiegel.de преди 8 месеца
Във немския Щпигел с тази снимка на сръбския националист Воислав Шишел има съвсем друга статия с друга Тема , тоест Оправдателната Присъда от Хага е заглавието , нещо е объркано тука с статията на български
303
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А бе, вие там в членката на ЕС и НАТО, вече членка на втора скорост и второ качество, защо като сте вече 10 години членове на ЕС заплатите ви са 10 пъти по-ниски от тези в ЕС а цените са същите и гъмжи от просяци и бездомници а пенсионерите в членката (на втора скорост) на ЕС и НАТО ровят с контейнерите с отпадъци за огризки от храна?
302
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Ама вече се изморих то наистина е ужасно (както е казал Сократ) да спориш с глупаци.
Как да разбираме това което си написал след като Турция се кара с...."

Путин и Ердо първи дружки? Пиеш ли си редовно хаповете? Русия и Турция никога не са били първи дружки! Това, че са търговски партньори,както Русия и САЩ например, е едно, но стратегически никога не са били и не могат да бъдат.Я ми кажи Ердоган развалили д-ора за безусловна военна помощ със САЩ и чии бази има в Турция? На Путин или на Тръмп?
301
25
 
15
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Напред с братска Русия!