Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой сигурен ли е че в Шпигел пише точно това което е написала тая горе на снимката
309
15
 
9
 
! Отговори
Обединени Патриоти преди 7 години
Най-после един истински балкански славянин, който ни казва истината в очите. Ние балкансите славяни всички сме един народ и всички сме завинаги длъжници на по-добрите славяни от нас - Русия. Историята на балканските славяни почва с Русия, всички успехи на балнаксните славяни произлизат от руските. Ние не сме толкова умни и велики колкото Русия, затова трябва безпрекословно да следваме Русия. Вън ЕС и НАТО от България. Гласувайте за БСП или Патриотите
308
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
FACE NEWS
307
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожа Журналистката дайте моля линк на немски да прочетем че не немарихме тази статия а нещо съвсем друго
306
4
 
6
 
! Отговори
до всички 367 тука преди 7 години
Абе да ви питам всички тука 367 коментара , някой от вас разбира ли немски щото в Щпигел не съществува такава статия , Темата е съмсем друга , няма нищо общо с България
305
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заедно с гърците в Руската федерация... той братчед му Сириза се засили по едно време да интегрира гърците за руснаци като партизаните 45та, но след изборите пак избегаха нещо по тъча, може би следващия път, ако фрау Меркел не отпусне каиша. да ги изчакаме.
304
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 366 Шешел действително в срещите си с избирателите в източна Сърбия е развил тази ,,програма,,снимката може и да не е от тези срещи.
303
2
 
10
 
! Отговори
толерантен преди 7 години
Единственото, което може да ни спаси от хибридния геноцид, на който сме подложени.
302
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 362Точно по стратегически причини Путин и Ердо са първи дружки. Русия има нужда от изход през проливите към Средиземно море (всичките руско турски войни са за това), Русия има нужда от съюзник в Сирия където отива на провал, Турция има нужда от руските туристи и от пазар за евтините си и некачествени стоки. Освен това и двамата са диктатори и се стремят да отслабят Европа, защото не могат да се конкурират с нея и народите им виждат колко са провалени спрямо постигнатото в Европа.
301
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.
300
1
 
2
 
! Отговори
FACE NEWS преди 7 години
Sorry , ама няма такава статия в немския Щпигел , за съвсем друго нещо става въпрос , точно за Оправдателн Присъда от Хага , жалко за хората с 365 коментара тука
299
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 360,342 и тнГледам те как в много постове пишеш, че живееш в мизерия и хвалиш така наречения соц. Да те питам като живееш в такава мизерия, защо по цял ден тролиш в нета а не си намериш работа. И нещо друго да питам, всички които милеят за соца пишат че сега живеят в мизерия, явно феновете на соца просто са си мизерници. Идеологически е така, които го мързи иска соц.
298
2
 
8
 
! Отговори
spiegel.de преди 7 години
Във немския Щпигел с тази снимка на сръбския националист Воислав Шишел има съвсем друга статия с друга Тема , тоест Оправдателната Присъда от Хага е заглавието , нещо е объркано тука с статията на български
297
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, вие там в членката на ЕС и НАТО, вече членка на втора скорост и второ качество, защо като сте вече 10 години членове на ЕС заплатите ви са 10 пъти по-ниски от тези в ЕС а цените са същите и гъмжи от просяци и бездомници а пенсионерите в членката (на втора скорост) на ЕС и НАТО ровят с контейнерите с отпадъци за огризки от храна?
296
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ама вече се изморих то наистина е ужасно (както е казал Сократ) да спориш с ***.Как да разбираме това което си написал след като Турция се кара с...."Путин и Ердо първи дружки? Пиеш ли си редовно хаповете? Русия и Турция никога не са били първи дружки! Това, че са търговски партньори,както Русия и САЩ например, е едно, но стратегически никога не са били и не могат да бъдат.Я ми кажи Ердоган развалили д-ора за безусловна военна помощ със САЩ и чии бази има в Турция? На Путин или на Тръмп?
295
25
 
16
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Напред с братска Русия!
294
8
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Добри са заплатите в Русия... - Путин, като държавен чиновник е спестил 40 милиарда евро...
293
17
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Русия е проклятието на България...
292
1
 
13
 
! Отговори
Експерт преди 7 години
Шешель,а ти нали знаеш какво е казал Иван Грозни на сина си, когато последният отишъл да му иска половината царство?-А тьи Г-у-й не хочешь?
291
8
 
17
 
! Отговори
До чистач преди 7 години
Всъщност зависи какво работиш в Русия, защото там можеш да вземеш и 120 евро.В момента курса евро - рабла е 62,84.Така или иначе там заплатите са по-ниски от българските, а цените по-високи.Те затова и толкова много руснаци се натискат да пишат по нашите форуми за да могат да изкарат за по един чебурек с бояршник.