ДОСТ и ДПС в епистоларна война относно подпис на Доган

От Движението изпратиха за сравнение две писма с неговия подпис
Обновена: 19 мар 2017 13:50 | 19 мар 2017 13:40, Анисия Иванова
26

Снимка: ДПС

12

Епистоларна война се разразява между ДПС и ДОСТ. Двете партии сравняват подписа на Ахмед Доган под документ. От ДПС обвиниха ДОСТ във фалшификация.

Вчера Лютви Местан показа ласкателно писмо от Ахмед Доган до турския президент Реджеп Ердоган. Според твърденията на ДОСТ то е подписано през 2012-а година до делегатите на IV конгрес на АКП.

В съобщение до медиите от ДПС днес категорично отричат автентичността на писмото и изпращат за сравнение подпис на Ахмед Доган, поставен върху друг документ.

"С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, "дост" изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст", съобщават от ДПС.

"Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите", пишат от Движението. За сравнение от ДПС прилагат оригинала на подписа и фалшификата.

А според Местан Ахмед Доган се подписвал съответно на кирлица или латиница  - в зависимост от езика, на който е написан документа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
месара преди 7 години
двамата агенти на дс ,ни разиграват тоя театър за да отклонят вниманието ни от действията на господаря им ердоган . агент павел защо не го показа това писмо до като беше начело на дпс !? не напразно се откри паметник на " жертвите " от възродителния процес , агитира се на турски , торбички за бедните , на митингите им не се вее българско знаме , рейсове с " българи " не знаещи български език от турция , та се стигне до предизборните клипове ! и двамата агенти работят против България - ФАКТ !
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След две-три уискита,с препятствия от кисели краставички,може и така да изглежда подписа.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бг след българитейохане, докато българите изчезвахме, доста империи с рогове и без рогове отидоха в небитието./имаш норма спам, или просто си тролиш едно и също из всички теми и форуми/
16
1
 
9
 
! Отговори
Бг след българите преди 7 години
Йоханес ХАН: Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират. Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.
15
7
 
11
 
! Отговори
Йоханес Хан преди 7 години
Ще ви го кажа директно до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесно е да гледаш ДПС и ДОСТ хванати за гушата. Няма само българите да са разединени, я!
13
8
 
15
 
! Отговори
дцц преди 7 години
КРАЙНО ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДПС ДА СПРЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЗАЩОТО ТО Е ЗАПЛАХА НА НАЦИОНАЛНАТА И ЕТНИЧЕСКА СИГУРНОСТ МНОГО ДОБРЕ СЕ ВИЖДА КАК ДПС САМО САМО ЗА ДА НЕ ИЗТЪРВЕ КОКАЛА КАКВО ПРАВИ ДАЖЕ И СЪЗДАВА МЕЖДУНАРОДНО И ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА ДПС
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вторият подпис с кльомбата и "Анито" /както обича да се лига'ви пред електората Местан/ да не е пак на Гюкчековата секретарка със самальотната реч,или Доджан е подписвал на акорд в творчески делириум тесте хартии кореспонденция прикрепени с кламери?
11
12
 
21
 
! Отговори
Гери преди 7 години
Спрете веднага диктаторската партия на Ердоган у нас ДОСТ.Или спирате тази партия или ще има протести ако ДОСТ влезе на парламента
10
5
 
17
 
! Отговори
НИКОЙ ОТ ТЯХ преди 7 години
Нито ДОСТ нито ДСП ни трябва ,но е жалко ,че заедно разлепват плакатите с БСП.Народ заспал ,оскотял ,обеднял и забравил миналото си ще докара тази шайка престъпници.
9
0
 
12
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Ако се поразровите в архивите ще видите че преди години Ердоган отсвири ДПС, колкото и да се натискаха за среща с него. Явно са се надявали на субсидия от Турция или някаква друга подкрепа.
8
0
 
20
 
! Отговори
У-Ху Бу-ху преди 7 години
За мен единственото важно в случая е, че първата буква в подписа на този национален предател съвсем съзнателно имитира туграта на османските султани. Една елементарна справка в Интернет може да докаже моите думи. Това си е съвсем недвусмислено свидетелство за начина, по който този по-до.лен от всичко дол.но човек гледа на себе си, за мисията спрямо България, която си е поставил и ролята му в българската политика през последните 25 години. Тоя и цялата му глутница ги искам в затвора!
7
0
 
6
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
А как е по лична карта?
6
3
 
35
 
! Отговори
бивш Депесар преди 7 години
ДПС си отива, на крадците парицата им ще секне! Делян Пеевски - свин чо - в затвора!
5
0
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Sigurno e bil piyan,kazva ce ne pomni
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво правят етническите партии !? Разделят българските !!!! Още не им е светнало на нашите продажници !!!!
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквах го от години. И светлина за нападението на Енимехмедов. Докъде ще стигнат лукавите?Киряк - стефчовците винаги са били на власт.Правата и свободите на българските турци е на местна почва, гарантирано от Конституцията на България. Не да им казват от страна, в която повечето се сърдят, че са отишли принудително, че "право" е да използваш жената за люпилник!Правата и свободите са навсякъде и не са собственост на ДПС!Те са общочовешки!Напредъкът не се дължи на религията.
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Местан от къде има писмото ,което не е до него !? Мирише та чак ВОНИ !!!!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кроят ни шапка!?