Ген. Киров: Към България може да се насочат много македонци!

Идеята, ако се прекроят границите на Балканите
Обновена: 22 апр 2017 17:23 | 22 апр 2017 17:09, Петя Славова
118
Ген. Киров: Към България може да се насочат много  македонци!
Снимка: Reuters

Не е изключено към България да се насочат голям брой македонци, ако се стигне до прекрояване на границите на Балканите, заради идеята за Велика Албания.

Още по темата

Това каза  ген. Кирчо Киров, бивш ръководител на Националната разузнавателна служба пред "Фокус". Той поясни, че потърпевши биха били и Сърбия, Македония, дори Черна гора, защото в южната ѝ част живее компактна част от албанското население.

Според него това би довело до кръвопролития. "От тази гледна точка ми се струва, че политиката на ЕС е слаба, неориентирана, несъобразена с реалните действителности на Балканите и това като че ли подклажда амбициите от албанска страна.

Във всички случаи пред нашите разузнавателни служби трябва да бъдат приоритет процесите, които се развиват на югозапад. Не бива да се изключва възможността при промяна на границите на Балканите към България да се отправи една голяма маса хора от Македония, защото там живеят нашите братя и сестри", каза още ген. Киров.

Той посочи, че българските служби за сигурност трябва да потърсят взаимодействие и координация по отношение на проблемите в Югозападна Европа от своите съюзнически служби в ЕС и НАТО, защото проблемът се изостря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: македонияАлбания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шиптарите са местното население ,хубаво е да не го забравяте . Във днешният Албански език Румънски траколози / забележете не библиотекари/ Откриват и класифицират ,превеждат 500 думи които не отговарят нито на латински нито на гръцки техни заемки или същи има единствено във Българският и Румънският езици остатъци от уж изчезналият език на Трако илирите.Србите ги заселват румеите през късното средновековие на Балканите какви притенции имат като са пришалци
67
1
 
8
 
! Отговори
demograph преди 6 години
Мутруските ви хвърлят в поредно безсмислено дърлене когато трябва да прикрият голяма далавера. Примерно как няма да гъкнем на газпром и комисионните на червата навързани към максицената ще останат непокътнати... В него участват винаги едни и същи промити мозъци и от двете страни - мутруски ***.
66
2
 
19
 
! Отговори
ДО МАКЕДОН преди 6 години
Братоочеде не е така . Цар Борис през целия си живот се бори и за ВАС . Никои не е предал убиха го и всичко и всички пропаднахме. Преди да умре казва. Заложих всичко което имам честа си и живота си за БЪЛГАРИЯ
65
2
 
28
 
! Отговори
Перник преди 6 години
До MAKEDONМаке, цар Борис не предаде Македония на Албания, точно обратното - опита се ДА Я СПАСИ ОТ СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ, но не успя (Германия загуби войната, комунистите взеха властта). На Албания ви дадоха сърбите, дето ви промиха мозъците. Срещу Ердоган сигурно ще дойдете да помагате, защото сме един народ.Ние ви помогнахме с/у Албания 2000-та година (помниш?). Ако пак тръгнат срещу вас, пак ще дойдем на помощ. Колкото и да ни мразите, много Българи ще дойдат на помощ, защото сте Българи и вие.
64
2
 
23
 
! Отговори
до македон преди 6 години
Много бързо навремето се врекохте на Сърбия и се обърнахте срещу нас. Не мисля ,че ще ви оставим на албанците сега.Вие сте част от нас, колкото и да не го признавате , това е истината.
63
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви славяни видя бе, няма такова племе, сръбси измислици от 19 век!
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЮРМ Е БЪЛГАРИЯЩе дойдат но само ако вземем и територия иначе не!!!и аз това щях да кажа, ама си ме изпреварил.ами те са си българи, славяни - нека идват, заедно със земята.
61
6
 
17
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Какво сте се разпенили бре! Хубави, лоши, с промити мозъци, НО това са българи! Ако ние не ги приемем, КОЙ?! Обединението е сила, не плюенето! Какво сте се връцнали като обидени моми?! Личната обида ще премине, народът ще остане, ако успеем да го обединим!
60
18
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 6 години
Braka Bolgari .... ako ve napadni Erdogan bratski ke vi pomognme .. a za Albancite ne se plasite za 2 SATI ke bidime na Jadransko more. Nie ne sme kako vasiot car Boris 3 PREDAVNIKOT koj bez boj predade Zapadna Makedonija na Velika Albanija, zatoa gospod go kazni
59
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стигат ни 200 000 млади българи загинали за Македония .Да си живеят там , да се оправят .
58
1
 
20
 
! Отговори
БЮРМ Е БЪЛГАРИЯ преди 6 години
Ще дойдат но само ако вземем и територия иначе не!!!
57
1
 
20
 
! Отговори
българче преди 6 години
Великите македонци при простосмъртните българи? Е , как така? Толкова мастило и силни слова се хвърлиха върху нас.
56
4
 
11
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Анонимен 48 Какви ги говориш бе?За какво са ни тези македонци? И тяхли да храним?
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И що така реши ген Кирчо Киров ? ЗА Да омаже БСП полужението още повече
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да идват.Ще ги приемем.Ще има много македонска наденица.Тя е много арна.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да идват няма проблем.Сърбите натикаха всички албанци насила в Македония след войната и ето ти сега проблем.Дано не става!И кому е нужно това,след като в ЕС няма граници?
52
5
 
7
 
! Отговори
Мечтател преди 6 години
Спокойно, ние си имаме уран.За два месеца ще вдигнем един завод за обогатен уран във Велинград, точно под водохранилището. И след четири месеца ще си имаме атомна бомба! Да нападат тогава, да ги видим!
51
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото разбирам, не трябва да се допускат албанци на територията на държавата, че ще ни изядат, както ядат в момента западните ни съседи.
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе май верно ще си делим Македония с албанците!
49
4
 
5
 
! Отговори
Има геноцид преди 6 години
Кирчо Киров поне веднъж да скочи срещу огромните корупционни разходи..Само по програма 'развитие на селските региони"за огромни палати с джипове вертолети и басейни от народа се ограбват по 5 000 000 000..това са пет годишни бюджета на министерство на отбраната барабар със съд и прокуратура..Във нагло корупционни водни цикли влагат километри тежко токсични канцерогенни тръби от черен мазен полиетиелен..