Йълдъръм се чу с Борисов: Балканите, бежанците...

Турският премиер поздрави нашите мюсюлмани с Рамазан
26 май 2017 07:16,
56
Йълдъръм се чу с Борисов: Балканите, бежанците...
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов и турският му колега Бинали Йълдъръм проведоха телефонен разговор, в който обсъдиха актуалната ситуация на Балканите.

Те изразиха мнение, че сътрудничеството между България и Турция е от изключително значение за стабилността и развитието на региона.

Посочено беше доброто сътрудничество по отношение ограничаването на мигрантския поток към Европа и беше подчертано, че спазването на постигнатите договорености за намаляване на натиска към българската граница ще продължи, съобщиха от правителствения пресцентър.

Йълдъръм поздрави Борисов за избирането му отново начело на българското правителство и вече лично пожела успех на кабинета. Той го покани да посети Турция на 13 юни за продължаване на разговорите.

Турският премиер предаде чрез Бойко Борисов поздрави и до всички български граждани – мюсюлмани, по повод настъпващия месец Рамазан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
21
 
16
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
До дядо ПенсДядо, първо ще си платите за истинските зверства и диващината ви от времето на "възродителния процес", и след това може да седнем да обсъдим фантасмагоричните ви претенции върху земи в Тюркийе, Китай, Луната и планетата Ксзорг!
7
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дядо ПенсА убитите през 20 век 1984-89 в мирно време убихте хиляди не винни БГ граждани от мюслюански произход,вместо да мълчите се правите на интересни.А изгонените през 1989 и след това,какво ще стане с техните работени толкова години за БГ а след това мизерия в др. държава,какво ще стане с техните къщи имущество земя и т.н и т.н
6
7
 
20
 
! Отговори
Калина преди 6 години
ББ отива да увери господаря, че харизването на държавата ни продължава по план. Турци ще вземат летището в София (обект със стратегическа за сигурността на България значимост) на концесия. Комисионните са прибрани от *** Транспортно министърче, "патриотите" патриотично мълчат.Хора, събудете се!
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е срамно и обидно да ни управлява този човек, дори унизително! И една малка част които са гласували за него, на други е платено, трябва да се срамуват от "избора" си. Той е във властта от 15 години и нищо съществено не е направено България да има авторитет и уважение, нито във вътрешен нито във външен аспект.Поне едно нещо да беше направил, българинът да се почувства достоен и уважаван.Само пъчене, крадене и окопаване във властта.Той разруши най-ценното, вярата ни в един нормален живот!
4
1
 
16
 
! Отговори
Борисов пишколап преди 6 години
Привикват си го! За актуализация и напътствия! Предател голям! Има възмездие и баланс - колкото е по-късно, толкова повече боли!
3
15
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
До дядо ПенсДядо, защо *** и българите си мислят че винаги всеки им дължи нещо?
2
9
 
15
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
А имотите на прогонените през 1912-13 година КОГА ???
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият шубелия бърза да полегне на тур///чулята, тресе го шубето много! Да не мислите, че го интересува България и българите? Страхува се за дебелия си г-з, да не посегне на страната откачения турчин Ердоган. Щото няма да има пълна власт, и ако цункал и смучкал добре вувузелките на турските сатрапи, най-много валия на някоя област да го направят. Ако не, ще трябва да бяга някъде с ограбеното от нас. Не може да бъде пълководец защото омразата към него е огромна. Народа ще му види сметката.