Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!

Нямаме обща история, смята скандалният журналист
201
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!
Снимка: Facebook

В очакване да настъпи историческият момент за България и Македония с подписването на Договор за добросъседство между двете държави, което предстои да се случи на 2 август при визита на българския премиер Бойко Борисов в Скопие, обществените реакции не стихват, а част от македонското население застава твърдо против това решение, смятайки, че то ще бъде вредно за страната им.

Още по темата

Сред тях е и скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу и с разрушаването на български паметници в Македония.

"Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Вие си имате ваша история, ние си имаме наша. Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко Неделковски пред Нова телевизия.

Още през 1966 г. във вестник "Работническо дело" майката на Никола Вапцаров с твърд тон обяснява коя е националната принадлежност на сина й, а именно - българска. Според официалната македонска историография обаче няма никакво съмнение, че роденият в Банско поет Никола Вапцаров е македонец. 

Противоречивият журналист Миленко Неделковски е отявлен противник и на новото македонско правителство.

"Да, Зоран Заев е на власт. А парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония. С голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", смята още той. 

 


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на снимката си е бай Ганьо. И Ганя ли е македонски бре.
153
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За кво ни е да лапаме Македония. Нали за това е всичко. Оправете България, пък макетата сами ще искат да дойдат след това.
152
2
 
10
 
! Отговори
extremist преди 1 година
ДЪРЖАВА "МАКЕДОНИЯ" НЯМА.....
151
3
 
10
 
! Отговори
знаещ преди 1 година
Правилно Македония има своя история от 1944 нататък дотогава славянското население се е смятоло за бългорско,но благодарение на сърбите то стана изведнъж македонско да бъде различно от българското.Но май хората вече проумяват какви са там чисти българи.
150
0
 
5
 
! Отговори
вардар и марица преди 1 година
Пустият ни балкански индивидуализъм... докъде ни докара! Не мислим първо, а първо действаме, и после кръв, сълзи и сополи... И брат срещу брата. Това е равносметката. Повече търпимост, интелигентно и разумно отношение към проблемите, това е нужно. А то какво, от едното пиянско сбиване на сватба война може да стане на Балканите. Да се смееш ли, да плачеш ли!
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И едната и другата България са на изчезване, не се карайте. Не виждам защо НАТО и ЕС да са единствен избор за нас.
148
2
 
3
 
! Отговори
Кой преди 1 година
Тези съвсем изтрежяха . Да ходят на доктор !
147
1
 
14
 
! Отговори
:) преди 1 година
Четейки статията, разбирате ли кой му дърпа юздите на това грозно ***??? Пак американците виновни, типична руска марионетка и подставено лице на Кремъл. Знаем всички какъв е приносът на "братушките" за създаването на тази измислена държава. Знаем и какъв им е приносът за анти-българските отношения в Македония...
146
0
 
0
 
! Отговори
евалсомги преди 1 година
абе какво се зянимаваме ,писна ми на сайдера.
145
0
 
6
 
! Отговори
детелини, детелини преди 1 година
До 5-ко
И още нещо - време е да пораснем и да помъдреем като народи, да престанем да се държим като незрели пубертети, дето хормоните ги бият, и от това вършат и говорят глупости. Явно е нужно още ВРЕМЕ, да се преодолеят различията, да се затворят старите рани, да се спре с ровенето миналото. От нас, обикновените хора, си зависи да не се поддаваме на никакви провокации и манипулации, а да живеем в мир и разбирателство, нали сме съседи!
144
0
 
2
 
! Отговори
детелини, детелини преди 1 година
До 5-ко
Вярно е, искреното приятелство се доказва с времето, но когато има желание и от двете страни, ЩЕ СТАНЕ, бъди сигурен! И да ти е лека работата, брате!
143
2
 
1
 
! Отговори
5-ко преди 1 година
До детелини, детелини

Не гледаме искрени намери за пријателство ....

Поздрав , треба да одам денес сум 3-та смена на работа .... Ај чао
142
0
 
9
 
! Отговори
детелини, детелини преди 1 година
До 5-ко
Балканите - врящо гърне - войни, разпадна се голяма и силна държава Югославия, смърт, кръв, изнасилвания, ужас! А от българската до австрийската граница, все Югославия беше, нали така! Това е идеята - тука на китните Балкани, мир и разбирателство да няма, и ние и тук в този форум се караме и се опитваме да се надприказваме. Няма смисъл. Животът е кратък, брате, давайте да го живеем като добри съседи! Искрено ти го казвам!
141
0
 
7
 
! Отговори
детелини, детелини преди 1 година
До 5-ко
Ако ние, брате, не се караме, а търгуваме, разменяме си туристи, студенти и живеем мирно и с човешко разбирателство помежду си, ще сме добре - и ние, и вие. Това е истината, другото е от лукавия и от недобросъвестна политика, която има точно тая цел - на Балканите да няма приятели, а смъртни врагове. Стария принцип - разделяй и владей! Замисли се, не е ли така?
140
0
 
0
 
! Отговори
5-ко преди 1 година
До детелини...

Анкетата е порачана , на медиите никој не треба да им верува , конкретно за таа која ти ја спомнуваш излезе во списанијата на српски медиумски сопственик на Курир кој имаа новини и во Македонија а е спонзор на Зајко а опозиција на Вучич , можеш лесно да провериш дали пишувам вистина или не , провери по интернет ....
139
0
 
5
 
! Отговори
детелини... преди 1 година
До 5-ко
Социологическите проучвания в Македония друго смятат, да ти кажа! 80% от братята македонци ИСКАТ договор ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО с България, както и членство в ЕС искат хората! Не е хубаво да се караме и да се делим, смятам аз. Може да си живеем като добри съседи, да си помагаме и да си сътрудничим. Това е идеята на договора. И тя е добра идея и на никого няма да навреди. И тези 80% разумни човеци го разбират!
138
2
 
1
 
! Отговори
5-ко преди 1 година
Во Македонија Албанците се верното куче на Америка , Македонците имаат изразито АНТИ-Американско расположение па спрема тоа и анти Нато .... они се свесни за тоа и нивниот амбасадор Бејли за ова даваше извештај пред нивниот Сенат .

Договорот е нивно масло и како таков не наоѓа поддршка меѓу Македонците кои се свесни за тоа дека по секоја цена сакаат да не упикаат во НАТО ...
137
0
 
10
 
! Отговори
Дамян Груев преди 1 година
На такива като Миленко Яне Сандански им правеше усмивките от ухо до ухо.
136
2
 
0
 
! Отговори
5-ко преди 1 година
До детелини, детелини

Мнозинството Македонци не сакаат да влезат во ЕУ а сигурно сите не сакаат да влезат во НАТО ....
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо трябва да обръщаме внимание на Олигофренко Недоебковски? Той е спляскан безродник и сръбско мекере. Иначе и ние не щем договори със Западна България и с българите второ качество зовящи се македонци.