Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!

Нямаме обща история, смята скандалният журналист
29 юли 2017 12:25,
201
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!
Снимка: Facebook

В очакване да настъпи историческият момент за България и Македония с подписването на Договор за добросъседство между двете държави, което предстои да се случи на 2 август при визита на българския премиер Бойко Борисов в Скопие, обществените реакции не стихват, а част от македонското население застава твърдо против това решение, смятайки, че то ще бъде вредно за страната им.

Още по темата

Сред тях е и скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу и с разрушаването на български паметници в Македония.

"Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Вие си имате ваша история, ние си имаме наша. Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко Неделковски пред Нова телевизия.

Още през 1966 г. във вестник "Работническо дело" майката на Никола Вапцаров с твърд тон обяснява коя е националната принадлежност на сина й, а именно - българска. Според официалната македонска историография обаче няма никакво съмнение, че роденият в Банско поет Никола Вапцаров е македонец. 

Противоречивият журналист Миленко Неделковски е отявлен противник и на новото македонско правителство.

"Да, Зоран Заев е на власт. А парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония. С голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", смята още той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сърбоман-- Алтън же-ле-в калпав си и като журналист и за *** не ставаш земи си наври някоя петолъ4ка в дирника или се таковайте там с тони кутев
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
миленко е твар без съмнение фен на ***-ека и на заплата от руски служби
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо трябва постоянно да давате трибуна и всички да говорим за някакъв *****? *****-и има във всички страни.
110
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обезлюдиха се хиляди села,особено в Северозападнала България.Има села които приличат на гробища,тишина и нищо не подсказва че има някакъв живот.Много села се закриха поради липса на жители.Има села с по 5-6 човека.Те също ще бъдат закрити.Това е равносметката от демокрацията и дивия капитализам насаден от запада.
109
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е .Който се е хванал с нас добро не е виждал.
108
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече го виждам как се нааква само от мисълта че всеки във всеки един момент е на една ръка разстояние от него!Страх го е сръпското лике!
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От този договор нищо добро няма да произлезе, като знам балканските нрави българе и македонци още повече ще започнат да се карат. А сърбоманите ще използват това в тяхна полза
106
1
 
12
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Ой Миленсо, ой Сърбоманче!!!!!!!!Не ни трябва вече вашата албанска Македония!!!Може да се "Самоопределите" и да се наречете, както си щете, дори - Марсианци!!!На никой вече не му Пука за вас и осъзнаването на този факт наистина Ви Плаши!!!!!Въобще подобни изяви на подобни Маргинали са признак на подсъзнателната им реакция на предсмъртна ви агония!
105
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А зашо Бг остави югозападна България да мизерства? Важи за всички села и малки общини. До село пътувам ден, хем с кола. Преди за един ден пропътувахне с нашите с автобус, два влака и пак автобус пак за един ден. Просто едни 50 км ми таковат майката на колата и на нервите и на всичко. Да не казвам че от 15 дена отпуска 10 съм със здравните книжки по аптеките, линейка, майстор и телефонна централа. Ако пукна не знам кво ше правят в това село
104
2
 
15
 
! Отговори
н.манолов преди 6 години
вапцаров е осъден за нелегално изнасяне на оръжие и експлозиви от казарма и престъпване на военна клетва.с това оръжие и експлозив е извършено нападение срещу мост и войнишки пост при което са убити двама български войници.при разследването се стига до кражбата от казармата.осъден е за тероризъм и предателство,а не защото е поет комунист или пък македонец
103
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега като се подпише този договор,в знак на .добросъседство да ни го предадът Миленкото.Ще отидем на ръце да си го вземем,пък може и Груевски като бонус.
102
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
И един коментар до сърбомана ще напиша, понеже е специален драскач.Пич, с коментари от 2 реда и идентично съдържание, без доводи и на измислен език никой няма да ти повярва, пък ако ще на бялото бяло да казваш. Вземи малко се усъвремени - в 21 в. използваш похвати от 19ти. Мисли, мисли.
101
14
 
3
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
Македонски запамтите да е Бугарска вечна неприате Србие и Македоние!
100
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
...за пример в ОАЕ индийците вече са над 70%, но там няма как да се промени държавата тъй като е развита държава и капитала си го държат арабите. Проблема на макетата е, че са обременени от сърбите с анти-съседско мислене и с тази малка територия и икономика това ги разрушава от вътре.
99
18
 
3
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
Бог на небето, СРБИJA и Русиja на земята!!! Македонски браа со вас сме !!
98
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Много ги е яд някои, про-сръбско (руско) настроени, за договора, който трябва да се подпише август. Толкова глупави и елементарни коментари не бях чел скоро. Истината е, че договора не е толкова добър и за нас, но поне би трябвало да преследват такива смешници като миленко. Македония трябва да се отвори към запада иначе ще изостане повече от Молдова в идните години. В много западни области албанците са над 60% и това че ускори разпада на държавата в близките 8-10г (процеса вече е даже необратим)
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А така, карайте се там на балканите, чорбаджиите ще са доволни.
96
0
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До сЪРБОМАНКога сте водили война срещу амер.бе пич.Криехте се по мазетата а ония правеха каквото си искат.Добре че Русия прати една рота ПВО за да свали Стелт-а иначе и това нямаше да направите.
95
0
 
8
 
! Отговори
елица преди 6 години
До Сърбоман Стиска ни - 1885 - 1886 г. Стига си подскачал - ОТНОВО - 1885 - 1886 година!
94
19
 
3
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
Вие буулгарите обичате да послагвате! ;) Я кажете Първа Световна, Втора Световна и Балканска Война кой спечели? Србиja или Болгариja???? Оставете македонците намира!! Вапцаров е македонец! Македонците ви мразят и не могат да ви тарпят разговарял сам с много македонци и всички ви мразят! Србиja и Македониjа - братя! Буулгарите в Македониja работа нямат! Ако искате война - кажете! Ако ви стиска!! ;)