Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!

Нямаме обща история, смята скандалният журналист
29 юли 2017 12:25,
201
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!
Снимка: Facebook

В очакване да настъпи историческият момент за България и Македония с подписването на Договор за добросъседство между двете държави, което предстои да се случи на 2 август при визита на българския премиер Бойко Борисов в Скопие, обществените реакции не стихват, а част от македонското население застава твърдо против това решение, смятайки, че то ще бъде вредно за страната им.

Още по темата

Сред тях е и скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу и с разрушаването на български паметници в Македония.

"Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Вие си имате ваша история, ние си имаме наша. Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко Неделковски пред Нова телевизия.

Още през 1966 г. във вестник "Работническо дело" майката на Никола Вапцаров с твърд тон обяснява коя е националната принадлежност на сина й, а именно - българска. Според официалната македонска историография обаче няма никакво съмнение, че роденият в Банско поет Никола Вапцаров е македонец. 

Противоречивият журналист Миленко Неделковски е отявлен противник и на новото македонско правителство.

"Да, Зоран Заев е на власт. А парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония. С голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", смята още той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
15
 
! Отговори
Истината за сърбите преди 6 години
Какво казва за сърбите Стефан Герлах,императорски дипломат в Цариград от края на XVI век:"Има един предателски народ между унгарците и българите,който всеки ден помага на турците да завладяват християнски земи и им показва възможности за превзимането на християнски крепости."
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе така си е - Вапцаров терориста си е бил македонец.И е говорил и писал на български.Следователно през 1942 година македонски езин изобщо не е имало.
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сърбоманако бях буулгарин щях да си тура въжето!!------------Ами тури си го.Нали не си србин, а българинп-сърбоман.
90
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радва ме, че сте чели за Вапцаров и Дебелянов. Ето тук балонът на македонизма се пука! А може би и писмата им ще ги македонизират? Не става! Ще ги преведат на трънски диалект? Не става! Елементарно в 2 изречения обясних, че държава Македония НЯМА - има географска област с облъчени от Чернобил промити мозъчета на една конска сила.
89
3
 
13
 
! Отговори
Елица преди 6 години
До Сърбоман Никак, ама никак не си наясно... ОТНОВО - 1885 - 1886 г. Това е напълно достатъчно. Ние пушечно месо на НАТО никога не сме били. Вероятно НЕ ЗНАЕШ, но България от 10 години е член на НАТО. Пишеш безсмислици, вероятно от злоба, или пък от неграмотност. Чети повече.
88
2
 
12
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До СърбоманНикаква война не си водил, а ви биха като мач у дирек.
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сръбската държава да хване жив герой Милошевич и да го даде на международен американски съд, управляван от държава която преди 10-тина години ръсеше бомби с одебнен уран над Сърбия и срещу която МИлошевич се биеше. ПИЧ КИИИИ НАСРАНИИИИ!!! Велика сръбия лук и цеца
86
1
 
15
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 6 години
Този "сърбоман",който пише глупости тук и се прави ту на сърбин ту на македонец е руски агент от червено потекло,инструктиран да сее вражди между София и Скопие!
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СърбоманТолкова сте велики, че заловихте МИлошевич и го предадохте на трибунала в Хага. Никой не можеш да излъжеш тук че сте големи сърбите за нас вие сте помия с лук. Я се виж на картата колко си велик.
84
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се, че след 25 години народа на България започва да разбира какви помии са руснаците. Руснаците са извършили геноцид срещу Българите. Македонците са помакедончвани насилствено доакто България е била под съветска/руска власт. Това са един милион Българи, които вече не са Българи, което е според международните определения геноцид. Малко остава народа напълно да се пробуди кои са руснаците тогава полша ще ви се стори добра фея. Скоро паметника на съветската армия
83
12
 
5
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
До елицаАХАХАХАХАХАХА! Историата говори Първа Световна, Втора Световна, Втора Балканска ИСТОИАТА ГОВОРИ !!! Србиja >>>>>>>> Буулгариа вав всичко сме по-велики а вие сте послушковци и пушечно месо на НАТО когато водихме война со американските ви господари се криехте като страхливци!! СЛАВА НА СРБИJA !!!
82
1
 
5
 
! Отговори
567 преди 6 години
До Сърбоман Са, ама НЕ СА Сърбия. Ти в кой век живееш?
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТака е руско-сръбска *** е, който за наше щастие няма никакъв шанс срещу правителство, което е посочено от запада. Пуснало корени руско правителство беше избито буквално с 2 шамара и напълно заменено с американско а какво остава за миленко и *** груевски.
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и Димчо Дебелянов си го пишат за македонец, въпреки че е роден в Копривщица!!! Абе болни мозъци! Преди ми бяха комични,но вече ме отвращават. А и да знаете че Вапцаров е убит заради защита на македонизма.
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В македония налази на власт про - западното рпавителство и както знаем руските правителства нямат нито акъл нито сили да се борят и да вземат властта от такова правителство. Все пак ако успеят ще ги цветнат с революция. Така че македония бива поверена на нас като доказал се верен съюзник на Сащ и ЕС. А такива бойни руско-сръбски *** като миленко попринцип много *** или ги намират самоубити като рипат срещу протекториата на запада.
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство вреден за Македония!----------------------------------Миленко е продажна сръбско-руска ***. За пари всичко ще каже
77
1
 
13
 
! Отговори
Тоя преди 6 години
ахмак сърбоман, не знае ли, че ако не беше Австро-Унгария да ги спаси, какво щяха да направят нашите войски, и то командвани от капитани, с Белград!
76
3
 
8
 
! Отговори
елица преди 6 години
До Сърбоман В грешка си човек! ВАПЦАРОВ Е БЪЛГАРСКИ ПОЕТ! Колкото до другото - напомниха ти и аз ти напомням - 1885 - 1886 г. Скрий се някъде и си трай! Историята говори!
75
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Х-ха Сърбите избиха сумати мюсюлмани , а българите живеят в градове като Шумен, Хасково, Разград където не се чува бъл реч а само турска . И тръгнали тези да дават акъл ...а и ромите, ромите ви избиват като кучета
74
1
 
13
 
! Отговори
Хайде преди 6 години
сега като четете коментарите на македонисти и сърбомани, пак някой да каже че сме били братя! Няма по-подли същества от тях! Съответно отношението към такива трябва да бъде като към отровна змия!Толкоз!